بازار طلا همچنان تحت تاثیر افزایش احتمالی نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا قرار دارد
سایت طلا : تحلیلگران اقتصادی تاکید کردند در حالی که 10 روز زمان به برگزاری نشست فدرال رزرو آمریکا در ماه سپتامبر فرصت باقی است، به نظر می رسد افزایش احتمالی نرخ بهره همچنان مهمترین عامل موثر بر قیمت جهانی طلا و ارزش دلار خواهد بود.
به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکو نیوز، تحلیلگران اقتصادی معتقدند در حالی که نگرانی نسبت به نوسانات شاخص سهام در بازارهای جهانی می تواند در کوتاه مدت به نفع قیمت طلا باشد ولی گمانه زنی های مربوط به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو نیز می تواند عامل مهمی در کاهش قیمت جهانی طلا به شمار رود.
بر اساس این گزارش قیمت طلا طی هفته گذشته با کاهش یک درصدی روبرو شد و تا 1120 دلار در هر اونس کاهش یافته است.
اقتصاد آمریکا طی ماه گذشته تنها 173 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد کرده است ولی ظاهرا انتشار این گزارش نتوانسته است تاثیری بر گمانه زنی های کارشناسان و فعالان بازار نسبت به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو داشته باشد.
اقتصاددانان موسسه سی آی بی سی پیش بینی کردند که فدرال رزرو در نشست آتی خود نرخ بهره را برای نخستین بار از سال 2006 میلادی افزایش خواهد داد.
بارت ملک تحلیلگر ارشد موسسه تی دی اس نیز تاکید کرد: احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست سپتامبر به بیش از 60 درصد رسیده است. این مساله سرمایه گذاران بین المللی را از بازار طلا دور خواهد کرد.
وی تصریح کرد: حتی اگر فدرال رزرو در نشست سپتامبر نرخ بهره را افزایش ندهد تا پایان امسال دو نشست دیگر در ماه های اکتبر و دسامبر برگزار خواهد شد.
تحلیلگران موسسه سی ام سی مارکتس نیز معتقدند: افزایش نرخ بهره هنوز روی میز فدرال رزرو قرار دارد و مقام های فدرال رزرو از افزایش نرخ بهره منصرف نشده اند. افزایش نرخ بهره می تواند قیمت طلا را در کوتاه مدت به 1100 دلار کاهش دهد.
گزارش سایت طلا حاکیست، در حالی که طی هفته جاری آمارهای اقتصادی چندانی منتشر نخواهد شد همه نگاه ها به برگزاری نشست هفته آینده فدرال رزرو آمریکا معطوف خواهد شد.
آدریان دی تحلیلگر برجسته اقتصادی نیز پیش بینی کرد که قیمت طلا در کوتاه مدت در محدوده کنونی ثبیت خواهد شد و با نوسانات چندان زیادی روبرو نمی شود.
وی پیش بینی کرد که سطح حمایتی قیمت طلا در کوتاه مدت 1117 دلار خواهد بود و در صورت شکسته شدن این سطح قیمت طلا با افت بیشتری روبرو می شود.
انتهای پیام /