مشکل نقدینگی فعالان اقتصادی را تحت فشار قرار داده است
نایب رئیس خانه صنعت و معدن کشور گفت: با وجود مهیا شدن شرایط برای مراودات اقتصادی و حل مشکلات اقتصاد کشور، در حال حاضر مساله نقدینگی فعالان اقتصادی را فلج کرده است.
منوچهر توسطی ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: با وجود مهیا شدن شرایط برای مراودات اقتصادی و حل مشکلات اقتصاد کشور، در حال حاضر مساله نقدینگی فعالان اقتصادی را فلج کرده است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: با همه تلاشی که در حوزه صنعت و اقتصاد شده است مشکلات اقتصادی صنایع و تولیدکنندگان در حوزه استانی قابل حل نیست، بلکه اکثر مشکلات صنایع ملی است.
توسطی اظهار داشت: با این شرایط ممکن نیست که استان ها توان حل مشکلات صنعت خود را داشته باشند و لازم است که دولت در این زمینه تدبیری اندیشیده و در وزارتخانه های مربوطه تلاش و برنامه ریزی های بیشتری صورت گیرد.
وی اظهار داشت: درست است که در بستر صنعت و اقتصاد یک آرامش بین المللی مهیا شده است اما هنوز آثار آن در حوزه اقتصاد به فعالان اقتصادی نرسیده است و معضل نقدینگی فعالان اقتصادی را به شدت در فشار قرار داده است.
توسطی ادامه داد: انتظار این است که برخی از دستگاه های دولتی فشارها را از روی فعالان صنعتی و اقتصادی بردارند و اجازه داده شود صنعتگران و سرمایه گذاران با خاطری آسوده و دور از هر گونه فشار در عرصه صنعت و اقتصاد فعالیت خود را مجددا شروع کنند.
رئیس خانه صنعت معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: در این حوزه بایستی سرمایه گذاری صورت گیرد تا در اقتصاد تحولی ایجاد گردد و امید است به زودی شاهد وضعیت بهتر در حوزه فعالان تولید و صنعت باشیم.
خروج از رکود با گسترش صنایع دانش بنیان محقق می شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مرکزی نیز در این مراسم گفت: لازمه تحقق رشد اقتصادی و توسعه پایدار، حرکت در مسیر گسترش شرکت های دانش بنیان و تقویت صنایع بومی است.
وی افزود: دولت تلاش دارد محیط و فضای سالمی برای رشد اقتصاد آماده شود و با این سیاست ثبات اقتصادی و فکری در کشور در حال شکل گیری است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مرکزی با بیان اینکه صنایع بسیار مهم و بزرگی در استان مرکزی مستقر هستند اظهار داشت: در دوران تحریم به علت اینکه صنایع وابسته داشتیم ضربه خوردیم در صورتی که اگر شرایط به گونه ای بود که صنایع به این شدت وابسته نبود ضرر کمتری به صنعت و صنعتگر و در نهایت به اقتصاد کشور وارد می شد.
صفری تاکید کرد: اگر می خواهیم از رکود خارج شویم باید از تکنولوژی های جدید و بومی بهره مند شویم و باید به سوی تاسیس صنایع دانش بنیان حرکت کنیم و صنایع بومی را تقویت کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مرکزی ادامه داد: باید از تولیدات داخلی حمایت شود و صاحبان صنایع کیفیت محصولات را بالا ببرند به نحوی که نگاهشان صادرات محور باشد و اگر با این روند پیش بروند بسیاری از مشکلات تولید و صنعت در استان برطرف خواهد شد.
صفری افزود: یکی دیگر از تنگناهای کشور مساله اشتغال که بایستی برای اشتغال فارغ التحصیلان فکری کرد و این سرمایه ها را باید دریابیم.
معاون توسعه و مدیریت استانداری مرکزی در پایان از تلاش های زاوشی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت پیشین استان مرکزی در طول خدمت سی ساله اش قدردانی کرد.
باید به سمت تولید صادرات محور پیش رویم
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: فضای اقتصادی کشور در شرایط خاصی قرار دارد، خصوصا بعد از تحریم ها بحران در کشور حاکم شد.
محمدرضا جعفری افزود: اتاق بازرگانی یک تشکیلات بخش خصوصی است در کنار دیگر حوزه های صنعت و اقتصاد پویا نقش موثری دارد و تا کنون هم به خوبی توانسته است همگام با وزارت صنعت معدن و تجارت و حوزه های استانی این وزارتخانه حرکت کند.
وی گفت: امید است در کشور شرایطی حاکم شود که در فضای اقتصادی دنیا قرار بگیریم و در این موقعیت حساس بایستی به سمت صادرات محوری پیش رویم و با تعامل و استفاده از پتانسیل های تشکل ها و بخش های خصوصی حوزه صنعت می توانیم بر مشکلات فایق آییم.