شورای جهانی طلا خبر داد:

نرخ بهره منفی تاثیر بلندمدت مثبتی بر قیمت طلا خواهد داشت

سایت طلا : شورای جهانی طلا در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد: سیاست های مربوط به نرخ بهره منفی که از سوی بانکهای مرکزی مختلف جهان اجرا می شود تاثیر زیادی بر بازارهای مالی خواهد داشت و موجب تقویت قیمت طلا در بلندمدت خواهد شد.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکونیوز، شورای جهانی طلا اعلام کرد: در شرایطی که بانکهای مرکزی جهان همچنان به اجرای سیاست های نرخ بهره منفی ادامه می دهند، این مساله در نهایت به نفع قیمت طلا خواهد بود و سرمایه گذاران بیشتری به بازار طلا روی می آورند.

بر اساس این گزارش شورای جهانی طلا افزود: تاریخ نشان می دهد که در دوره ای که نرخ بهره پایین است، طلا در بلندمدت با افزایش بیشتری روبرو خواهد شد.

در شرایطی که نرخ بهره بسیار پایین است، سرمایه گذاران طلا را یک سرمایه گذاری جذاب می دانند چرا که گزینه های کمی برای سرمایه گذاری امن وجود دارد.

اوراق قرضه معمولا نقش مهمی در سبد سرمایه گذاری دارند ولی با کاهش نرخ بهره بسیاری از سرمایه گذاران دیگر تمایلی برای سرمایه گذاری در اوراق قرضه نخواهند داشت.

شرایط زمانی بدتر می شود که بخواهیم نرخ بهره واقعی را بر اساس نرخ تورم محاسبه کنیم. در این صورت بسیاری از سرمایه گذاری های انجام شده در بازار اوراق قرضه با زیان و ضرر واقعی برای سرمایه گذاران روبرو خواهد شد.

تا زمانی که نرخ بهره منفی وجود داشته باشد، سرمایه گذاری در اوراق قرضه و سپرده های بانکی، نقش چندانی در راهبرد سرمایه گذاری سرمایه گذاران بین المللی نخواهد داشت.

گزارش سایت طلا می افزاید، نرخ بهره منفی موجب خواهد شد تا تقاضای سرمایه گذاری در بازار طلا با رشد چشمگیری روبرو شود. پایین بودن نرخ بهره می تواند موجب تشدید نگرانی ها نسبت به خطر وقوع جنگ ارزی شود.

به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی ، سیاست های پولی بانک های مرکزی بزرگ جهان از جمله آمریکا اروپا و ژاپن تاثیر زیادی بر روند نوسانات نرخ ارزهای مختلف و قیمت جهانی طلا خواهد داشت.

در شرایطی که اروپا و ژاپن و برخی دیگر از بانکهای مرکزی بزرگ جهان نرخ بهره منفی را در دستور کار قرار داده اند، فدرال رزرو آمریکا در نشست دسامبر برای نخستین بار در ده سال گذشته نرخ بهره را افزایش داده است. فدرال رزرو آمریکا قصد دارد طی ماه های آینده نیز نرخ بهره را افزایش دهد ولی هنوز رویکرد مشخصی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

برچسب ها :