شما دعوتید به بازدیداز نمایشگاه طلاوجواهر تبریز
-3 روز و -7 ساعت و-21 دقیقه
من می آیم فرم ثبت نام آنلاین

آیا بالا بردن مالیات ثروتمندان در امریکا در اقتصاد آن موثر می باشد؟

رهبران دموکرات ها در کنگره آمریکا خواهان افزایش پنج درصدی نرخ مالیات میلیونرها و میلیاردرهای این کشور شده اند. حزب دموکرات می خواهد از این طریق، هزینه یک برنامه کلان مبارزه با بیکاری که اخیرا توسط باراک اوباما اعلام شده است را تامین کند.

خبر را برای من بخوان
به گزارش سایت طلا و به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس این برنامه که هزینه آن بیش از 447 میلیارد دلار برآورد شده، حدود یک ماه پیش کلیاتش توسط آقای اوباما طی نطقی در کنگره اعلام شد. در حال حاضر، حدود 14 میلیون نفر در آمریکا دنبال کار می گردند و ایالات متحده با وجود خروج از رکود، هنوز به رشد اقتصادی مطلوب دست نیافته است. جمهوریخواهان به شدت با افزایش مالیات مردم یا شرکت ها مخالفند. آنها که مجلس نمایندگان آمریکا را کنترل می کنند، بر کاهش جدی کسری بودجه کلان دولت تاکید دارند.
کسری بودجه دولت باراک اوباما در سال جاری بیش از یک تریلیون و 200 میلیارد دلار است. سناتور هری رید، رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنا، روز چهارشنبه (پنجم اکتبر) گفت که جزئیات این طرح را هفته آینده اعلام خواهد کرد. بنا بر آمار موجود، حدود 240 هزار نفر در آمریکا - هفده صدم درصد از جمعیت آن - درآمد سالانه ای بیش از یک میلیون دلار دارند.
در صورت تصویب طرح دموکرات ها، مالیات اشخاصی که بیش از یک میلیون در سال درآمد دارند، از ابتدای سال 2012 میلادی، افزایش خواهد یافت. بنا بر نظرسنجی ها، اکثر مردم آمریکا از افزایش مالیات میلیونرها حمایت می کنند.
"قاعده وارن بافت"
طرح افزایش نرخ مالیاتی ثروتمندان بر اساس "قاعده بافت" ارائه می شود.
وارن بافت، میلیاردر و سرمایه گذار برجسته آمریکایی، بارها از افزایش مالیات ثروتمندان حمایت کرده است.
او که بخش اعظم ثروتش را وقف امور خیریه کرده، می گوید نرخ مالیاتی کارمندانش در عمل از نرخ مالیاتی وی بالاتر است و این وضع عادلانه نیست.
آقای بافت در انتخابات ریاست جمهوری از باراک اوباما حمایت کرده بود، اما می گوید آقای اوباما به خوبی نتوانسته است که پیامدهای بحران اقتصادی سال 2008 را برای مردم روشن کند. آمریکا هم اکنون با نرخ بیکاری نه و یک دهم درصدی مواجه است. مشکلات اقتصادی ایالات متحده به یکی از موضوعات محوری انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 تبدیل شده است که می تواند بر شانس باراک اوباما در این مبارزات که مرحله مقدماتی آن آغاز شده اثر منفی بگذارد. برنامه آقای اوباما برای مبارزه با بیکاری شامل تخفیف های مالیاتی به کسبه و کارگران نیز می شود.
ادامه حمایت مالی از بیکاران و صرف مبالغ کلان در پروژه های تعمیر مدارس، گسترش جاده ها و طرح های عمرانی، از تدابیر مورد نظر آقای اوباما برای ایجاد فرصت های شغلی و کمک به رشد اقتصادیست./ح