سایت خبری طلا

برگزاری نشست تخصصی فرصتهای سرمایه گذاری در طلا

سایت طلا: گردهمایی تخصصی فرصتهای سرمایه گذاری در طلا،روز جمعه در حاشیه پنجمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال با حضور کارشناسان بازار طلا و سرمایه برگزار شد.


به گزارش سایت طلا ، نشست تخصصی فرصتهای سرمایه گزاری در بازار طلا،بعد از ظهر جمعه در سالن اجتماعات نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال و با همت سایت طلا برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید،علی معیری مدیریت سایت طلا ضمن خوش آمدگویی به حضار به معرفی سایت طلا پرداخت.

بر اساس این گزارش، محمد کشتی آرای رئیس کشوری اتحادیه طلا و جواهر طی سخنانی،ضمن تحلیل بازار طلا و سکه اظهار داشت: امسال بهای هر انس طلا از 1500 دلار اول سال به 1900 دلار رسید وبه تبع آن هر قطعه سکه رشدی معادل 53 درصد داشته است.

وی خاطر نشان کرد: من بارها اعلام کرده ام،که زمانی که بازار با هیجان روبرو است ، مردم در بازار سرمایه گزاری نکنند و طلا و سکه نخرند.

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر ضمن بیان جدا بودن سرمایه گذاری در بازار طلا و سکه و خرید زیور آلات اعلام کرد: در سرمایه گذاری بازار سرمایه و طلا صبر و تحمل و ریسک پذیری بسیار اهمیت دارد.

این گزارش حاکیست،دیگر سخنرانان این مراسم، مهندس اثباتی از کارشناسان بانکی بود.
وی ضمن اعلام برنامه های سپرده بانک صادرات و تجربه آن در دیگر کشورها گفت: سود و منافع حاصله از سپرده بانک صادرات به خود مردم باز می گردد و این بانک با ارائه تسهیلات به تولید کنندگان از جمله صنعت طلا و جواهر سرمایه های راکد را به جریان می اندازد.

اثباتی در ادامه سخنان خود، به برنامه های آتی بانک صادرات و طرحهای جدید این بانک در بازار طلا همچون شمش کارت و ارائه شمشهای طلا در بازار اشاره کرد.

در ادامه این نشست، دکتر حسین نصیری کارشناس مسائل اقتصادی، به تحلیلی از بازار مالی و بحران های موجود مالی جهان و سابقه آن اظهار داشت: بحرانهای مالی در تاریخ به چهار دوره تقسیم می شود که شدیدترین آن در سال 1970 بود، وبحران مالی اخیر که از سال 2007 آغاز شد تفاوتهایی با دوره های بحران در مقاطع قبل داشت ، که از نظر تولید و اشتغال قابل بحث است، و تاثیر به سزای در تعیین نرخ طلا و ارز دارد.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: سرمایه گذاری در بازار طلا، سکه و ارز در ایران، بازارهای پر ریسکی است. چرا که آیتم های تعیین نرخ آن در خارج از کشور تعیین می شود و وابسطه به عوامل جهانی است.

وی ضمن بیان عوامل ممنوعیت فارکس در بازار داخل خاطر نشان کرد: 80 درصد کاربران فارکس در ایران متضرر می شوند و بیشتر آنان بر اساس تحلیل تکنیکال اقدام به خرید و فروش می کنند.

گفتنی است در پایان این مراسم: برنامه پرسش و پاسخ نشست برگزار شد و کارشناسان به سوال حضار پاسخ دادند.