علی دیواندری در گفتگو با سایت طلا، با اشاره به برگزاری موفق بیست و ششمین همایش سالانه سیاستهای پولی و ارزی کشور گفت: لزوم یک همایشی در سال در رابطه با صنعت بانکداری برای پیشرفت این بخش به خوبی احساس می شود.
وی با بیان اینکه همایش سالانه سیاستهای ارزی و پولی بیشتر جنبه سیاستگذاری و حاکمیتی دارد افزود: برای نظام بانکی و صنعت بانکداری و همچنین پیشرفت های این صنعت در دنیا حتماً باید فکری کرد و باید رخدادهای این بخش را ساماندهی کرده و بتوانیم در برگزاری همایشی آن را بررسی کنیم.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، برگزاری همایش اخیر سیاستهای پولی و ارزی را بزرگترین رخداد علمی و سیاستگذاری حوزه پولی و بانکی اعلام کرد و یادآور شد: در این همایش که با حضور مسئولین برگزار شد سیاستها و استراتژی ها این حوزه مطرح شد و با برگزاری نشستهای تخصصی ، نظرات موافقان و مخالفان مورد بررسی قرارگرفت.
دیواندری در مورد تفاوت این همایش با همایشهای دیگر گفت: مقالاتی که در این همایش مطرح می شود کار پژوهشی و تحقیقاتی روی آن انجام گرفته و به بدنه علمی پژوهشکده متصل است و معمولاً بعد از این همایش نتایج آن تبدیل به یادداشت سیاستی شده و در اختیار بانک مرکزی و مسئولین ذیربط قرار می گیرد.
این مقام مسئول در بانک مرکزی در خصوص موضوعات همایش سیاستهای پولی و ارزی نیز خاطرنشان کرد: در این همایش در خصوص موضوعات اقتصادی روز کشور مواردی انتخاب و مطرح شد و این سخنرانی ها و مقالات در حوزه تصمیم گیران کلیدی کشور و حوزه پول و بانک که عمدتاً وزارت اقتصاد و بانک مرکزی می باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام