به نقل از کامپیوترورلد، اسنپدراگون ۸۲۱ که در این هفته توسط شرکت کوالکام ارائه شد، ارتقایی افزایشی نسبت به اسنپدراگون ۸۲۰ است و علاوه بر گوشیهای موبایل، در تبلتها، روباتها و ابزارهای واقعیت افزوده نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
اسنپدراگون ۸۲۱ حدود ۱۰ درصد سریعتر از مدل قبلی خود است و همچنین قدرت کارآمدی بیشتری دارد، بدین معنا که باتریها در گوشیهای هوشمند و فبلتها طول عمر بیشتری خواهند داشت.
خریداران گوشیهای هوشمند میتوانند با مشاهده مشخصات گوشی مورد نظر خود دریابند که دستگاه مجهز به اسنپدراگون ۸۲۱ و یا ۸۲۰ است.
در حال حاضر کوالکام با خروج اینتل از این عرصه در صدر تولیدکنندگان تراشه موبایل قرار دارد. این شرکت به طور معمول آپدیت تراشههای خود را منتشر میکند و تراشه اسنپدراگون ۸۰۱ را در سال ۲۰۱۴ منتشر کرد که در مقایسه با اسنپدراگون ۸۰۰ دارای پیشرفتهای اجرایی و گرافیکی بود.
اسنپدراگون ۸۲۱ که دارای پیشرفتهای گرافیکی جزئی است، بنابراین گوشیهای هوشمندی که دارای این تراشه جدید هستند بهتر پلتفرمهای واقعیت مجازی گوگل را کنترل میکنند. همچنین این تراشهها میتوانند ویدیوهای ۴k را در گوشیهای هوشمند اجرا کنند و اسنپدراگون ۸۲۱ مودم یکپارچهای دارد که میتواند امکان دانلودهایی با سرعت ۶۰۰ مگابیت بر ثانیه را فراهم کند.