با بیان اینکه در حال حاضر طلای تولید شده در این معدن فقط از طریق بازار بورس داخلی به فروش میرسد، گفت: اولویت اول مجتمع طلای زرشوران رسیدن به ظرفیت اسمی تعیین شده است که بر اساس برنامه امسال تولید طلای این معدن باید به ۶۰۰ کیلوگرم برسد که تاکنون ۸۵ درصد این برنامه محقق شده است.
در حالی که از چندماه پیش بستر قانونی برای صادرات طلا از درب معادن مهیا شده است، اما این مدیر معدنی در اینباره عنوان کرد: عیار طلایی که در داخل تولید شده و در بورس ارائه میشود در حال حاضر به خلوص ۹۹۸ میرسد که خلوص استاندارد جهانی این محصول باید ۹۹۹ باشد که ما در حال تحقیق و توسعه فرآوری طلای استحصال شده هستیم تا با کمک یک شرکت انگلیسی که از طریق یکی از مشاورین ما معرفی شده است بتوانیم آن را به استاندارد جهانی برسانیم.
مدیر شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران در ادامه با اشاره به برنامه تولید در سالهای آینده اظهارکرد: بر اساس برنامههای تعیین شده سال آینده تولید طلای این معدن به یک تن خواهد رسید و با تکمیل همین فاز به زودی به ظرفیت تولید ۲ تن طلا نیز دست خواهیم یافت.
وی افزود: طرح توسعه فاز دوم زرشوران نیز پیش روی ما قرار دارد و اسناد مناقصه آن توسط ۲۴ شرکت ایرانی که هریک موظف به داشتن یک مشاور خارجی هستند خریداری شده و با اجرای این فاز ظرفیت تولید این مجتمع به چهار تن ارتقاء خواهد یافت.
همچنین احمدی در تشریح همکاریهای خارجی برای توسعه استخراج و استحصال محصولات معدنی در این مجتمع از همکاری با کشورهایی همچون کانادا، استرالیا، گرجستان و قزاقستان خبر داد.