هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش پیدا کرد و در ۱۳۰۷.۷۰ دلار ایستاد.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۰.۷۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه ۴.۴۰ دلار یا ۰.۳ درصد کاهش پیدا کرد و در ۱۳۱۲.۷۰ دلار بسته شد.
گزارش موسسه مدیریت عرضه که روز دوشنبه منتشر شد، نشان داد کارخانههای آمریکایی فعالیتشان در سپتامبر را افزایش دادند و از رشد منفی ماه اوت بهبود پیدا کرده اند. این گزارش نشان داد اقتصاد آمریکا در برابر فشارهای نزولی حاصل از کندی اقتصاد جهانی مقاوم مانده است و دورنمای افزایش نرخهای بهره این کشور در دسامبر را تقویت کرد.
شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از ارزهای بزرگ دنبال می کند، بیش از ۰.۵ درصد رشد کرد و به ۹۶.۱۲۸ واحد رسید.
مارک تو، مدیر تحقیقات در گروه مالی وینگ فانگ هنگ کنگ به رویترز گفت: قیمت طلا در حال حاضر تحت فشار قرار گرفته است و با وجود بحرانهای مختلف از مشکل نقدینگی دویچه بانک گرفته تا بریگزیت، این فلز ارزشمند موفق نشده است به بالای ۱۳۵۰ دلار صعود کند. این وضعیت نشانه منفی است که طلا حتی نمی تواند از اخبار بد بهره برداری کند.
طلا در شرایط بیثباتی اقتصادی و سیاسی به پناهگاه مطمئن برای دارایی تبدیل شده و افزایش تقاضا برای این فلز، از قیمت آن پشتیبانی می کند.
بازارهای چین به مناسبت روز ملی این کشور در هفته جاری تعطیل هستند و در نتیجه حجم معاملات کمتر شده و بازارهای طلا آرام خواهند بود.
به گفته یک معامله گر طلا، عدم حضور خریداران چینی احتمالا طلا را هفته جاری در فاز تحکیم قیمت قرار می دهد.
طلا معاملات سپتامبر را با ۰.۴ درصد افزایش قیمت به پایان برد اما ضعف این فلز در روز جمعه باعث شد رشد قیمت طلا در سه ماهه سوم به حدود ۰.۳ درصد کاهش تبدیل شود. این فلز زرد از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون تحت تاثیر نگرانیها نسبت به کندی رشد اقتصاد جهانی بویژه چین و پیامدهای اقتصادی بریگزیت و به تاخیر افتادن روند تحکیم سیاست پولی در آمریکا، ۲۴ درصد رشد قیمت داشته است. در حالیکه تحلیلگران انتظار دارند طلا عمده ۲۴ درصد رشد قیمت را حفظ کند، اما این فلز به یک محرک جدید برای بالا بردن قیمتها نیاز دارد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری به ۱۸.۶۸ دلار رسید. هر اونس پلاتین به ۹۹۶.۹۵ دلار نزول کرد که پایینترین قیمت در بیش از سه ماه اخیر بود و هر اونس پالادیم با ۰.۲ درصد کاهش، به ۷۰۹ دلار رسید.
انتهای پیام