سرمایهگذاران انتظار دارند پیشنهادهای ترامپ برای اخراج مهاجران غیرقانونی، بازبینی توافقهای تجارت آزاد و اجرای تدابیر محرک مالی گسترده، به تورم آمریکا رونق خواهد بخشید. دلار همچنین با این انتظار که بازارهای نوظهور از سیاستهای حمایتگرانه دونالد ترامپ آسیب بیشتری خواهد دید، در برابر یوان چین و پزوی مکزیک رشد بیشتری پیدا کرد.
به گفته تحلیلگران، در حال حاضر همه به داراییهای آمریکایی علاقهمند شدهاند به همین دلیل ارزها و سهام بازارهای نوظهور و همچنین اوراق قرضه آنها همگی تحت فشار قرار گرفتهاند. انتظار میرود فشارهای منفی در بازارهای نوظهور ادامه پیدا کند و در نتیجه سرمایهگذاران تمایل بیشتری برای خارج کردن سرمایه از این بازارها پیدا میکنند.
ارزهای مربوط به شراکت ترانس پسیفیک تحت تاثیر سیاستهای ترامپ در خصوص توافقهای تجاری با کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین روز جمعه دچار کاهش شدند.
پزوی مکزیک سه درصد ریزش کرد و به رکود پایین ۲۱.۳۹۵ در برابر هر دلار رسید، در حالیکه دلار کانادا به پایینترین حد از ماه فوریه به این سو نزول کرد.
دلار نیوزلند و دلار استرالیا در برابر دلار آمریکا هر یک حدود یک درصد ریزش کردند. یورو هم به پایینترین سطح در برابر دلار آمریکا از ماه مارس به این سو رسید و ۱.۰۸۳۶ دلار معامله شد. دلار همچنین بیشتر ضرری که در معاملات روز گذشته در برابر ین ژاپن داشت را جبران کرد و برای کل هفته، ۳.۵ درصد در برابر ارز ژاپن رشد نشان داد.
بر اساس گزارش رویترز، شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از شش ارز بزرگ دنبال میکند برای کل هفته بیش از دو درصد افزایش یافت که بزرگترین افزایش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۱۵ بود.
انتهای پیام