کاهش قیمت جهانی طلا تحت تاثیر افزایش مجدد ارزش دلار آمریکا
سایت طلا : قیمت طلا در آغاز مبادلات امروز سه شنبه در بازارهای بین المللی تحت تاثیر تقویت ارزش دلار آمریکا با کاهش نسبی روبرو شده است.
به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی بولیون دسک، قیمت هر اونس طلا امروز سه شنبه به کمتر از 1190 دلار رسیده است که نسبت به روز گذشته بیش از 4.70 دلار کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش شاخص ارزش دلار آمریکا که روز دوشنبه به کمتر از 100.63 واحد رسیده بود امروز سه شنبه با 0.2 درصد افزایش به بیش از 101.40 واحذ رسیده است.
ویلیام آدامز تحلیلگر ارشد اقتصادی موسسه متال بولتین در این باره تاکید کرد: همان طور که قبل از انتخابات آمریکا اعلام کردیم، قیمت طلا در شرایط کنونی تحت تاثیر نوسانات ارزش دلار و شرایط اقتصادی آمریکا قرار خواهد داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: با روشن شدن نتایج انتخابات آمریکا به نظر می رسد که نگرانی ها و نااطمینانی های اقتصادی در بازارهای بین المللی وجود دارد و سرمایه گذاران نگران روزها و هفته های آینده هستند. این مساله می تواند در نهایت به نفع قیمت جهانی طلا باشد.
به نظر می رسد وضعیت نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در نشست دسامبر نیز تاثیر زیادی بر قیمت جهانی طلا خواهد داشت. گمانه زنی های کارشناسان اقتصادی نشان می دهد که فدرال رزرو به احتمال زیاد نرخ بهره را افزایش خواهد داد و این مساله می تواند تاثیر زیادی بر روند نوسانات ارزش دلار و قیمت طلا داشته باشد.
انتشار آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین نیز عامل مهمی در تعیین قیمت طلا خواهد بود. آمارهای مربوط به رشد اقتصادی آمریکا در سه ماه سوم امسال و وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری در ماه نوامبر مهمترین آمارهایی است که طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.
در بازار جهانی انرژی نیز قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 0.42 درصد کاهش به کمتر از 47.81 دلار رسیده است.
گزارش سایت طلا حاکیست، قیمت هر اونس نقره نیز با 0.1 دلار کاهش به کمتر از 16.56 دلار رسیده است. به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، افت قیمت طلا در روزهای گذشته تاثیر زیادی بر افزایش تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند داشته است.
به نظر می رسد طلا در کوتاه مدت برای شکستن سطح مقاومتی 1200 دلاری تلاش زیادی می کند و اگر این سطح شکسته شود می توان نسبت به ادامه روند صعودی قیمت ین فلز گرانبها امیدوار بود.