درخواست ضرب الاجل برای نصب صندوق مکانیزه فروشگاهی
وزیر صنعت، معدن و تجارت در همایش نمایندگان اصناف خواستار تعیین ضرب الاجل برای نصب صندوقهای مکانیزه فروشگاهی شد.
محمدرضا نعمت زاده امروز در هفتمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران گفت: نصب صندوق های مکانیزه فروشگاهی در جهت شفاف سازی باید سریعتر انجام شود و آن بخش از این صندوق ها را که نمیتوان در داخل کشور تولید کرد، از طریق واردات تامین کنیم.
نعمت زاده در ادامه بیان کرد: این صندوقها در تمام کشورها حتی کشورهایی که در سطح پایینتری از ما قرار دارند در واحدهای صنفی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث می شود، مالیات بر اساس درآمد واقعی گرفته شود.
وی درمورد ایجاد فروشگاههای زنجیرهای اظهار داشت: امروزه 5 درصد توزیع در کشور در دست فروشگاههای زنجیرهای است در حالی که در کشورهای دیگر متوسط توزیع در فروشگاههای زنجیرهای حدود 70 درصد است.
نعمتزاده با بیان اینکه ما باید خودمان را با شرایط و نیاز امروز تطبیق دهیم گفت: خواسته مردم را باید در امر توزیع و تولید بسنجیم چرا که امروزه مردم میخواهند از اوقات فراغت خود حداکثر استفاده را داشته باشند و خریداران با توجه به وقت کم تمایل بیشتری برای خرید از فروشگاههای زنجیرهای دارند.
نعمتزاده با بیان اینکه هنوز قیمتگذاری در مراکز تولید متمرکز است اظهار داشت: قیمتگذاری در دنیا در مراکز توزیع اتفاق میافتاد و این موضوع رقابت را در سطح توزیع بیشتر میکند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: خواست مشتریان این است که روز به روز نقش خود را قویتر کنند و ما هم تابع آن هستیم و همچنین معتقدیم با تمرکز خرید، نگهداری و انبارداری در فروشگاههای زنجیرهای هزینهها پایین میآید.
نعمتزاده تصریح کرد: هیچ محدودیتی برای واردات کالا نداریم بجز مواردی که قانون مانع آن شده است و باید توجه داشت یکی از محدودیتهای واردات کالا تعرفه است و در جاهایی که احساس کردهایم تعرفه مانع ورود کالا بوده در آن تغییر ایجاد کردهایم، همانگونه که تعرفه پوشاک کالا که 75 درصد بود را به 55 درصد کاهش دادهایم و حتی معتقد هستیم که این رقم باید کمتر شود و قاچاق باید از مبادی ورودی کنترل شود.
نعمتزاده بیان کرد: تعادل در حاکمیت باید برقرار شود و به تولید، توزیع، مصرف کننده، قاچاق، درآمدهای مالیاتی و همچنین به واحدهای کوچک توجه داشته باشیم و فقط نمیتوان از یک دیدگاه برای موضوعی تصمیمگیری کرد.