رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد

سهم بنگاه‌های کوچک از تسهیلات بانکی ۸ درصد/ عدم توجه به بنگاه‌ها در سفر هیأت‌های تجاری

رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه صادرات راه برون‌رفت بنگاه‌های صنعتی کوچک و متوسط از رکود است، گفت:‌ در سفر هیأت‌های تجاری کشورهای مختلف توجهی به این بنگاه‌ها نمی‌شود.

خبر را برای من بخوان

یحیی آل‌اسحاق گفت:‌ یکی از راه‌های خروج از رکود از حاشیه به متن راندن عرضه‌کنندگان عمده کالا یعنی واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است.

رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه دو شاخه عرضه و تقاضا در خروج از رکود دارای اهمیت است،‌افزود:‌ برای خروج از رکود باید مشکلات شاخه عرضه را حل کرد تا تقاضای مؤثر بالا رود.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: در بخش عرضه باید هزینه‌ها را کم کرد تا قیمت تمام شده کالا کاهش یابد که متأسفانه در این زمینه مشکل وجود دارد.

وی با بیان اینکه صنایع کوچک و متوسط 96 درصد واحدهای تولیدی را شکل می‌دهند، بیان داشت:‌واحدهای صنعتی که کمتر از 100 نفر شاغل دارند و واحد کوچک یا متوسط به شمار می‌روند، در حوزه‌های مختلف از جمله صادرات شکل دارند و توان حضور و شناخت بازارهای صادراتی را ندارند.

آل‌اسحاق با تأکید بر اینکه واحدهای کوچک و متوسط صنعتی فاقد تکنولوژی و امکانات مالی کافی هستند،‌ افزود: در صادرات و تولید تنها به واحدهای بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی‌ها و خودروسازی‌ها توجه می‌شود، در حالی که بخش قابل توجهی از اشتغال وابسته به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است.

رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه یکی از راه‌های حل مشکل این واحدها رونق صادرات است، تصریح کرد: در سفر هیأت‌های تجاری اصلاً به این واحدها توجه نمی‌شود و این واحدها به بازرگانان معرفی نمی‌شود.

وی گفت:‌ از کل تسهیلات پرداختی بانک‌ها سال گذشته تنها 8 درصد به واحدهای کوچک و متوسط پرداخت شد.

انتهای پیام