به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی کیتکو نیوز، تحلیلگران بانک مریل لینچ آمریکا تاکید کردند که بهترین نحوه سرمایه گذاری در بازارهای بین المللی در شرایط کنونی به گونه ای است که 7.5 درصد سبد سرمایه گذاری برای خرید طلا اختصاص یابد.
بر اساس این گزارش تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که نرخ تورم در اقتصاد جهانی طی سال 2017 میلادی با افزایش روبرو خواهد شد و این کاملا منطقی خواهد بود که سرمایه گذاران بین المللی سهم طلا در سبد سرمایه گذاری خود را افزایش دهند.
تحلیلگران اقتصادی پیش بینی می کنند که روند صعودی نرخ تورم در سال 2018 میلادی نیز ادامه خواهد یافت. اجرای سیاست های انبساطی پولی از سوی بانک های مرکزی بزرگ جهان می تواند تاثیر زیادی بر افزایش نرخ تورم در اقتصاد جهانی داشته باشد.
اقتصاددانان بانک مریل لینچ بر این باورند که اگر فدرال رزرو آمریکا بار دیگر نرخ بهره را افزایش دهد و فشارهای تورمی نیز در اقتصاد این کشور ادامه یابد، قیمت جهانی طلا نیز به روند صعودی خود ادامه می دهد.
موسسه سرمایه گذاری سی پی ام نیز اعلام کرد: برای بازار طلا سال 2016 میلادی یک نقطه عطف مهم بوده و موجب بازگشت فرصت های سرمایه گذاری زیادی شده است.
تقاضای سرمایه گذاری برای طلا در سال 2016 به بیش از 27.4 میلیون اونس رسیده است، گرچه این رقم نسبت به رکوردهای 2009 و 2012 میلادی کمتر بوده ولی بالاترین رقم در سال های اخیر به شمار می رود.
بسیاری از سرمایه گذاران پس از افزایش چشمگیر قیمت طلا در سال 2011 و ثبت رکورد 1900 دلاری، از بازار طلا خارج شدند ولی طی سال 2016 میلادی افزایش نسبی قیمت طلا موجب بازگشت بسیاری از آنها شده است.
تحلیلگران این موسسه سرمایه گذاری پیش بینی می کنند که رشد تقاضای سرمایه گذاری تا پایان امسال موجب خواهد شد تا قیمت جهانی هر اونس طلا بار دیگر به سطح 1300 دلاری بازگردد.
ادامه روند صعودی خرید طلا توسط بانک های مرکزی بزرگ جهان نیز می تواند عامل مهمی در افزایش قیمت جهانی این فلز زرد باشد. 14 بانک مرکزی جهان در سال 2016 میلادی خریدار خالص طلا بوده اند.روسیه چین و قزاقستان بیشترین سهم را در خرید طلا داشته اند.