عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران؛

بیشترین وقت اتحادیه طلا و جواهر تهران صرف موضوع مالیات برارزش افزوده شده است

سایت طلا : عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران، ضمن بیان تمرکز فعالیت های این اتحادیه بر موضوع مالیات برارزش افزوده، پیش بینی کرد این مشکل تا ماههای آینده برطرف گردد.

خبر را برای من بخوان

"شاهین نقره چی" در گفتگو با سایت طلا با اعلام مهمترین اقدامات اتحادیه طلا و جواهر تهران طی چند سال اخیر گفت: مسئله مالیات برارزش افزوه و مالیات مشاغل بیشرین وقت و انرژی را از این اتحادیه گرفته است، چرا که این موضوع به تعطيلي حدود ٨٠٠ واحد صنفي و بيكاري تعداد زيادي از كسبه منجر شده است.

وی با بیان اینکه موضوع مالیات برارزش افزوده به عنوان معضل اصلی صنف طلا و جواهر محسوب می شود افزود: در این رابطه جلسات و نشست های زیادی با سازمان امورمالیاتی، وزارت دارایی، کمیسیون اقتصادی و مرکز پژوهشهای مجلس، و همچنین با ریاست محترم مجلس و معاونت ریاست جمهوری برگزار گردیده است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران در مورد خروجی این نشستها گفت: پس از بررسی های فراوان توسط کارشناسان خبره مرکز پژوهشهای مجلس و دیگر کارشناسان اقتصادی، پیشنهاد محاسبه سه درصدی از کل مبلغ طلا به عنوان نرخ خاص مالیات برارزش افزوده صنف طلا پیشنهاد گردید، که اتحادیه این پیشنهاد را نیز نپذیرفت.

نقره چی در عین حال این دستاورد را مهم دانست و خاطرنشان کرد: با اجرای کامل قانون، مالیات برارزش افزوده به 10 درصد می رسد، ولی باید قبول کرد که طلا یک کالای سرمایه ای است و این اتحادیه پیشنهاد داده که مالیات از روی اجرت گرفته شود نه از اصل طلا.

وی در مورد این قانون پیش بینی کرد: ما منتظر هستیم تا موضوع مالیات برارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شود و به صحن علنی مجلس برای اصلاح برود؛ و در کل گمان بنده این است که این قانون ظرف دوماه آینده به نتیجه رسیده و نهایتاً تا مهرماه ابلاغ گردد تا منافع صنف و مردم تأمین شود.

این مقام صنفی بازار طلا و جواهر در مورد فعالیت های این اتحادیه به سایت طلا گفت: از ابتدای شروع به کار اتحادیه فعلی امور کاری در آن با یک هم اندیشی و درایت انجام گردید و نمود آن را در رضایتمندی مراجعه کنندگان می توان مشاهده کرد.

خزانه دار اتحادیه طلا و جواهر نظم اداری و برون رفت از بروکراسی را اقدامات مهم این اتحادیه عنوان کرد و گفت: در سالهای اخیر ساختار اتحادیه طلا و جواهر با نظام اداری کارآمد و نظم همراه بود، بطوری که هر نامه حداکثر تا 24 ساعت روی آن اقدام شده و پاسخ داده می شود؛ در این بین دریافت گواهینامه ایزو که اولین اتحادیه حائز این گواهی بود مهم و تعیین کننده بود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران بازرسی ها، کنترل عیار، کنترل کارهای خارجی، مبازره با قاچاق طلا، و امور دانشگاه طلا را از امور جاری این اتحادیه برشمرد و در خاتمه از همه اعضاء خواست برای انجام هرچه بهتر کارهای اتحادیه و خدمات بهتر نسبت به پرداخت حق عضویت خود تمهیدات لازم را ابراز داشته باشند.

انتهای پیام