سهم 4 درصدی ایران از صادرات بازارهای جهانی

بازرس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‏های قیمتی کشور گفت: صنعت طلا و جواهر کشور از پیشرفت درخور شان نام ایران برخوردار نیست و سهم ایران از صادرات بازارهای جهانی این صنعت صرفا چهار درصد است.

خبر را برای من بخوان

سعدالله بهمنش بازرس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا اظهار کرد: در حال حاضر کشورهایی مانند تایلند، ایتالیا و ترکیه سهم عمده بازارهای جهانی طلا و جواهر را به خود اختصاص داده‏اند.

وی ادامه داد: صنعت طلا و جواهر کشور به دلیل سهل‏انگاری برخی مسئولان از پیشرفت و توسعه‏ای درخور شان نام ایران برخوردار نیست.

بهمنش، طلا و جواهر را سلطان صنایع خواند و افزود: البته در دو سال اخیر دولت برای بهبود وضع این صنعت که می‏توان آن را سلطان صنایع نامید، اقداماتی را اجرایی ساخته است.

بازرس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‏های قیمتی کشور ادامه داد: این صنعت ضمن ارزآوری برای کشور می‏تواند معضل اشتغال را نیز تا حدی رفع سازد.

وی با بیان اینکه صنعت طلا و جواهر از هنرهای کهن ایران است، عنوان کرد: این هنر در ایران قدمتی چند هزار ساله دارد.

بهمنش تصریح کرد: امروز سعی و تلاش مجموعه دولت و فعالان در عرصه طلا و جواهر اعتلای دوباره نام ایران در سطوح بین‏المللی است.

بازرس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‏های قیمتی کشور افزود: امروز هنرمند ایرانی در پی اثبات حقانیت خود در صنعت طلا و جواهر است.

وی خواستار حمایت دولت از اتحادیه‏های طلا و جواهر شد و افزود: دولت می‏تواند در همکاری تنگاتنگ خود با اتحادیه‏های طلا و جواهر موجبات رونقی دوباره در این صنعت را فراهم آورد.

بهمنش از آمادگی ایران برای ورود به بازارهای جهانی خبر داد و افزود: امروز صنعتگران فعال در عرصه طلا و جواهر کیفیتی هم‏‏طراز با کشورهای مشهور جهان را ارائه می‏دهند.

بازرس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‏های قیمتی کشور ادامه داد: از این رو ایران امروز آماده ورود به عرصه بازارهای جهانی است.

وی اضافه کرد: در ماه‏های گذشته نزدیک به 20 کیلوگرم از تولیدات طلا و جواهر برندهای داخلی به کشور امارات صادر شد که این محصولات به شدت مورد توجه دیگر ملل جهان قرار گرفت.

بهمنش ادامه داد: صنعتگران دیگر ملل با مساعدت مسئولان کشوری صنعت طلا و جواهر خود را توسعه داده‏اند، بنابراین کمک دولت برای رفع کاستی‏های موجود کمک شایانی به این امر می‏کند.