سایت خبری طلا

یک میلیون و 500 هزار سیم کارت مخصوص کودک توزیع شد

منبع: تسنیم


وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: یک میلیون و 500 هزار سیم کارت مخصوص کودک و نوجوان از دو سال پیش تاکنون با هدف قاعده مند کردن استفاده این قشر از فضای مجازی، بین کودکان توزیع شده است.


اوایل آبان ماه پارسال بود که «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به برشمردن مخاطرات فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان در سراسر جهان، از لزوم برنامه ریزی برای مدیریت و سالم سازی آن برای کودکان و بویژه قشر دانش آموز سخن گفت و تاکید کرد: باید سکوهایی ایجاد شود که محصولات و نرم افزارها و محتواهای خاص این سن تهیه و فضا برای رشد آنها فراهم شود.
درهمین زمینه روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از «ابوالفضل محمودی» عضو هیات مدیره یک شرکت فعال در بخش تولید سیم کارت های مخصوص کودک و نوجوان اعلام کرد، توزیع یک میلیون و 500 هزار سیمکارت به شرط راضی بودن والدین، همراه دریافت مدارک از اولیا و فرزندان در اختیار آنها قرار گرفته است و خدماتی مانند مکالمه، پیامک و اینترنت را در فضایی امن به افراد ارائه می دهد. ​
وی افزود: سیمکارت کودک و نوجوان از طریق سه هزار نمایندگی واگذار شده و تلاش می شود در صورت همکاری اپراتورهای همراه، این آمار تا سال آینده به دو برابر افزایش یابد.
محمودی خاطرنشان ساخت: چگونگی فعالسازی این سیمکارتها از طریق ارسال عدد 220 به شماره 30006860 یا مراجعه به دفاتر و نمایندگان این شرکت است.


به گفته وی، رایگان شدن ترافیک استفاده از سرویس های انارستان از جمله برنامه‌های آتی است.
محمود ادامه داد: بزودی برنامه نرم افزاری (اپلیکیشن) «خانواده من» برای والدین و دانش‌آموزان روی این سیمکارت‌ها فعال می‌شود که امکانات آن برای قاعده مند کردن استفاده کودکان از فضای مجازی با انتخاب پدر یا مادر است که براساس سلایق خود خانواده انجام می شود که فراتر از یک برنامه (اپ) است.
به گفته وی، از طریق اینترنت این سیمکارت، می توان به مجموعه ای بیش از 70 هزار وب‎سایت مناسب کودک و نوجوان دسترسی یافت.
محمود گفت: با توجه به اینکه بازی های آنلاین (گیم‌های آنلاین) و مشاهده ویدئو نیاز به سرعت و حجم بالای اینترنت دارند، برای دسترسی کودکان و نوجوانان اینترنت بر زیرساخت اینترنت پرسرعت(ADSL) مخابرات ایران را با نام «رمانت» راه‌اندازی شده است که اکنون در تعدادی از مناطق منتخب استان تهران اجرا شده وطبق برنامه و در صورت همکاری مخابرات، به سایر مناطق و استان‌های کشور گسترش می یابد.
این فعال اینترنت بخش کودک درباره اقدام ها در بخش معلمان و دانش آموزان نیز گفت: براساس نیازسنجی مبتنی بر تحقیقات، یک شبکه اجتماعی بر دو بستر وب و اپلیکیشن برای اجرا در سطح مدارس آماده شده است و در این شبکه اجتماعی، معلمان می‌توانند دانش‌آموزان کلاس خود را مشخص، تکالیف درسی و سایر محتواهای لازم برای ارسال به دانش‌آموزان را ارایه و تکالیف انجام شده را از دانش‌آموزان دریافت کنند. معلم، دانش‌آموز و اولیا سه رکن محوری ساختار ارتباطی این شبکه اجتماعی هستند.


وی درباره برنامه های بخش والدین و کودکان نیز گفت: سرویس «چی خوبه» برای پاسخگویی به پدران و مادرانی است که در 6 حوزه مختلف فیلم ‌و کارتون(انیمیشن)، اسباب‌بازی، بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی، بازی‌های حرکتی یا فیزیکی، کتاب، وب‌سایت‌ها یا پایگاه‌های اینترنتی به دنبال گزینه‌های مناسب برای فرزندان خود هستند.
محمود افزود: این سرویس با توجه به گرایش‌های خاص کودکان و نوجوانان در گروه‌های سنی مختلف و متناسب با جنسیت‌ آنها به پایش، گزینش و دسته‌بندی این زمینه‌های موضوعی می‌پردازد تا بهترین سرگرمی‌های سازنده و جذاب را برای رشد و شکوفایی خلاقیت کودکان و نوجوانان شناسایی و معرفی کند؛ این سرویس از طریق وب و اپلیکیشن موبایل در دسترس کاربران است.


به گزارش ایرنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چهاردهم مهرماه امسال در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه تلکام درباره ضرورت توجه به جایگاه کودکان در فضای اینترنتی به ایرنا گفت: امسال برنامه های زیادی برای شرکت های فعال در اینترنت کودک تدوین شده است.
محمدجواد آذری جهرمی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، فعالیت های خوبی در سازمان فناوری اطلاعات انجام شده که بزودی گزارش های آن منتشر خواهد شد.
وی به نقش شرکت های بخش خصوصی در این زمینه اشاره کرد و گفت: تاکنون این شرکت ها فعالیت های خوبی داشته اند؛ مجموعه هایی مانند «انارستان» در اینترنت کودک کار کرده که ما از فعالیت های آنان استقبال می‎کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بر این اساس برنامه های زیادی برای این شرکت ها تدوین کرده ایم که امسال اجرایی خواهد شد.
آذری جهرمی تاکید کرد: باید استانداردهایی برای حفظ حقوق کاربران و استفاده کودکان از فضای مجازی در دستور کار قرار گیرد؛ وزارت ارتباطات آماده این اقدام است.