بیل گیتس در این مراسم با شیشهای از مدفوع انسان بر روی صحنه آمد تا نشان دهد فضولات انسان تا چه اندازه آلوده است و سالیانه بسیاری از مردم به دلیل عدم دسترسی به سرویسهای بهداشتی دچار بیماری میشوند.
او گفت که شیشه مذکور حاوی 200 تریلیون روتاویروس، 20 میلیارد باکتری شیکلا (عامل اسهال خونی) و 100 هزار تخم انگل است یونیسف برآورد کرده است که 4.5 میلیارد شخص در سراسر جهان به سرویسهای بهداشتی سالم دسترسی ندارند و این موضوع سالانه منجر به مرگ 480000 کودک زیر 5 سال در آسیای جنوبی و آفریقا میشود و هر سال بیش از 200 میلیون دلار به خاطر مراقبتهای بهداشتی هدر میرود.
توالت جدید معرفی شده توسط گیتس، حاصل پروژهای از بنیاد ملینا و بیل گیتس است که پس از سالها آماده شده و طراحیهای متنوعی برای فضولات جامد و مایع دارد. این بنیاد از سال 2011 تا به امروز بیش از 200 میلیون دلار در زمینه تحقیق و توسعه تکنولوژی مرتبط با بهداشت سالم هزینه کرده است. به گفته وی توالتهای فعلی فضولات را تنها در آب رها میکنند در حالیکه در توالت جدید که توسط او رونمایی شد نیازی به فاضلاب نیست و فعل و انفعلات شیمیایی مانند سوزاندن فضولات در آنها اعمل میشود.
بیل گیتس روند تغییرات در صنعت توالت و روی کار آمدن توالتهای بدون نیاز به آب را شبیه به علم محاسبات و کامپیوتر در اواسط دهه هفتاد میلادی و عصری دانست که مایکروسافت را تأسیس کرد. نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا با نظر بیل گیتس مبنی بر لزوم ایجاد این تحویل در سرویسهای بهداشتی موافقید؟