در خصوص برنامه های نظام بانکی برای کمک به رونق تولید در سال جاری اظهار داشت: یک برنامه کلی با بانک مرکزی برای تحقق شعار رونق تولید داریم و براساس آن بانک ها باید هر کدام در این خصوص فعالیت کرده و گزارش عملکرد خود را به دستگاه های مربوطه نیز ارائه دهند.
وی افزود: اما برنامه دیگری بین بانک ها با هماهنگی بانک مرکزی در حال اجراست که بانک ها برای کمک به رونق تولید در بخش های مختلف تعیین شده اند، به عنوان مثال چند بانک مسئول حمایت از رونق تولید مسکن، خودرو و کشاورزی و... شده اند.
صیدی با اشاره به اینکه بانک صادرات طرح طراوت را که طرح اعتباری ویژه تولید است از روزهای نخست سال جاری اجرایی کرده است، تصریح کرد: همان طور که از فرمایشات مقام معظم رهبری مشخص است، رونق تولید تمام زنجیره تولید را در بر می گیرد.
وی افزود: عامل مهمی در رونق تولید وجود دارد به نام تقاضای کل، در این طرح بنا داریم با تحریک تقاضای کل بتوانیم به بخش تولید کمک کنیم. بخشی از کارخانجات کشور هم اکنون زیر ظرفیت کار می کنند به این دلیل که تقاضایی برای آنها وجود ندارد. در این طرح مصرف کننده نیز می تواند اعتبار دریافت کند تا کالای مورد نیاز خود را خریداری کند.
مدیرعامل بانک صادرات گفت: در این بانک با تأمین اعتبار نقدی 15 تا 20 هزار میلیارد تومانی می توان به حدود 100 هزار میلیارد تومان از چرخه تولید کمک کرد.
انتهای پیام/*