پنتاگون: نیروهای اعزامی به خاورمیانه شامل متخصصان و مهندسان تجهیزات نظامی است

وزارت دفاع آمریکا خبر داد که اعزام 1500 نظامی به غرب آسیا شامل متخصصان و مهندسان تجهیزات نظامی می‌شود.

خبر را برای من بخوان

«پاتریک شاناهان» سرپرست وزارت دفاع آمریکا گفت که به کنگره موافقت خود را با درخواست اعزام نیرو و تجهیزات بیشتر به خاورمیانه اعلام کرده است.

وی افزود: این اقدامات با هدف حمایت بوده و شامل 1500 نظامی و سکوهای پرتاب پاتریوت با هدف مقابله با تهدیدات موشکی است.

از سوی دیگر پنتاگون نیز خبر داد که از میان 1500 نظامی که به غرب آسیا اعزام خواهد شد تنها 900 نظامی جدید بوده و 600 نظامی دیگر در منطقه وجود دارند که حضور آنها تمدید خواهد شد.

پنتاگون خبر داد نیروهای اضافی که به غرب آسیا اعزام می‌شوند شامل تکنسین‌های استفاده از سکوهای پرتاب پاتریوت،هواپیماهای شناسایی و مهندسان است.

پیش از این، دو مقام آمریکایی گفته‌اند دولت ترامپ قصد دارد در راستای سیاست خود برای مقابله با ایران فروش تسلیحات به عربستان سعودی را تسریع کند.

ترامپ نیز ساعتی پیش گفت که واشنگتن 1500 نظامی به خاورمیانه اعزام می‌کند و اعزام این نیروها به غرب آسیا با اهداف پیشگیرانه صورت می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به این که ایران قطعا به دنبال جنگ با آمریکا نیست گفت که اجازه داده نخواهد شد تا ایران به کشوری هسته‌ای تبدیل شود و ایران کشوری است که از تروریسم حمایت می‌کند.

دولت آمریکا بعد از ناکامی در رسیدن به اهدافش در قبال ایران در تازه‌ترین اقدام خود برای اعمال «فشار حداکثری»، صحنه‌آرایی نظامی برای القای وضعیت جنگ را در دستور کار قرار داده است.

«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید چند هفته پیش اعلام کرد ارتش آمریکا برای «مقابله با تهدید ایران» ناو «یو اس اس آبراهام لینکلن» را به منطقه خلیج فارس اعزام کرده است.

با این حال، اندکی بعد معلوم شد که این ناو طبق برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده روانه منطقه شده است.

دو رسانه آمریکایی پنجشنبه هفته گذشته (۲۶ اردیبهشت‌ماه) در گزارش‌هایی جداگانه بر تلاش «دونالد ترامپ» برای دورگزینی از درگیری نظامی با ایران تأکید کرده‌ و نوشته‌اند او از تلاش‌های خودسرانه برخی از مشاورانش برای القای اینکه آمریکا در آستانه درگیری نظامی با ایران قرار گرفته، ناخرسند است.

«سی‌ان‌ان» به نقل از منابع آگاه نوشت ترامپ معتقد است مداخله نظامی گسترده در ایران برای او از لحاظ سیاسی ویرانگر خواهد بود.

واشنگتن‌پست هم به نقل از چندین مقام آمریکایی گزارش داد ترامپ رویکرد دیپلماتیک برای حل و فصل تنش‌ها را ترجیح می‌دهد و خواستار گفت‌وگوی مستقیم با سران ایران است.

برخی تحلیل‌گران از طرف دیگر ادعاهایی نظیر آنچه در گزارش این دو رسانه مطرح‌شده را نوعی فضاسازی برای چیدن واقعیت‌های میدانی در قالب بازی «پلیس بد-پلیس خوب» و در نهایت تحت فشار گذاشتن تهران برای انتخاب راه گفت‌وگو از دو گانه جنگ-مذاکره تلقی می‌کنند.

این تحلیلگران معتقدند دولت آمریکا بر اساس نوعی تقسیم کار در تلاش است شخص ترامپ را «پلیس خوب» و حامی گفت‌وگو و «جان بولتون» و «مایک پامپئو» را پلیس بد و طرفدار جنگ با ایران به تصویر بکشند.

از این منظر، دولت آمریکا با اعزام ناو و بمب‌افکن به منطقه هدفی فراتر از راه انداختن نوعی جنگ روانی و در نهایت تحت فشار قرار دادن ایران دنبال نمی‌کند.

انتهای پیام/.