حسابهای صرافی متخلف سامانه نیما مسدود شد
با دستور بازپرس شعبه ۱۲دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، مقرر گردید تمام حسابهای ارزی و ریالی صرافی «ن» مسدود شده و نسبت به ممنوعالخروجی متصدیان صرافی از طریق مراجع ذیصلاح اقدام شود.
با دستور بازپرس شعبه ۱۲ دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، مقرر شد تا تمامی حسابهای ارزی و ریالی صرافی متخلف در سامانه نیما که اقدام به کلاهبرداری چند صد میلیارد تومانی از واردکنندگان متقاضی دریافت ارز از این سامانه کرده بود، مسدود شده و نسبت به ممنوع الخروجی متصدیان صرافی از طریق مراجع ذیصلاح نیز اقدام شود.
خبرگزاری مهر، متن و تصویر نامهنگاریهای قضائی این پرونده را منتشر کرد:
در متن نامه کامبیز هاشمی، بازپرس شعبه ۱۲ دادسرای عمومی و انقلاب اهواز خطاب به رئیس پلیس آگاهی (جعل و کلاهبرداری) آمده است:
ریاست محترم پلیس آگاهی (جعل و کلاهبرداری)
با سلام
مقرر است نسبت به مسدود نمودن کلیه حسابهای ارزی و ریالی صرافی «ن» و شرکا اقدام شود. نسبت به ممنوعالخروجی متصدیان صرافی از طریق مراجع ذیصلاح اقدام شود. با توجه به وجود شکات متعدد در راستای ماده ۱۸۰ قانون آئین دادرسی کیفی نسبت به جلب مالکین صرافی با اذن ورود به منزل و مخفیگاه به صورت شبانهروزی اقدام شود و به محض جلب به نظر برسد. کلیه مستندات شکات اخذ شود.
کامبیز هاشمی