چین عوارض ضد دامپینگ بر فولاد اروپا وضع می‌کند

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد اقدامات ضد دامپینگ را درمورد واردات فولاد از اتحادیه اروپا و سه کشور آسیایی اجرایی می کند.

خبر را برای من بخوان

وزارت بازرگانی چین روز دوشنبه اعلام کرد اقدامات ضد بازار شکنی را درمورد واردات فولاد از اتحادیه اروپا و سه کشور آسیایی اجرایی می کند.

بازار شکنی یا دامپینگ یک عبارت تجاری بین المللی است که طی آن یک کشور یا شرکت محصول را با قیمتی صادر می کند که در بازار واردات خارجی نسبت به بازارداخلی صادرکننده کمتر است و به این ترتیب یک مزیت رقابتی به دست می آورد.

وزارت بازرگانی چین طی بیانیه ای اعلام کرد:« چین از 23 جولای 2019 عوارض ضد بازار شکنی از 18.1 تا 103.1 درصد بر واردات فولاد از اتحادیه اروپا ، ژاپن ، اندونزی و کره‌جنوبی وضع می کند که شامل ورقه های فولاد و صفحه های فولاد ضد زنگ می شود». این وزارتخانه اضافه کرد که این عوارض 5 سال اعتبار دارند.

این تصمیم پس از تحقیقات ضد بازار شکنی در جولای سال گذشته صورت گرفت که در پی شکایت هایی از صنایع داخلی آغاز شده بود. این شکایت ها توسط کارخانه فولاد زنگ نزن شانگسی تایگا نگ و چهار کارخانه دیگر ثبت شده بود. این کارخانه مسئول 25 تا 35 درصد تولید فولاد چین است.

وزارت بازرگانی اعلام کرد:«آژانس مسئول بازرسی ها در نهایت حکم داد که در تولید این محصولات بازارشکنی صورت گرفته و این بازار شکنی به صنایع آسیب رسانده است».

اطلاعات انجمن فولاد زنگ نزن چین نشان می دهد این کشور در 2018 ، .26.71 میلیون تن فولاد زنگ نزن تولید کرده که 2.4 درصد نسبت به سال قبل بیشتر است.

بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده فولاد زنگ نزن جهان سال گذشته 1.85 میلیون تن از این محصول وارد کرد که 53.7 درصد نسبت به 2017 بیشتر بود.

در 2017 اتحادیه اروپا عوارض ضد بازار شکنی را بر واردات ورقه های فولاد از چین افزایش داد. این کار در پی شکایت هایی از سه تولید کننده اروپایی صورت گرفت. این عوارض از 13.2 درصد تا 22.6 درصد افزایش یافتند. این حرکت پکن را عصبانی کرد و قول داد که تلافی کند.

برچسب ها :