سایت خبری طلا

تاکيد بر ساماندهي توليد وعرضه مصنوعات طلا و جواهر در کشور

معاون پيشگيري ستاد مرکزي مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کاهش 20 درصدي قاچاق مصنوعات طلا و جواهر خبر داد.


معاون پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کاهش 20 درصدی قاچاق مصنوعات طلا و جواهر خبر داد و گفت : سالانه حدود 350 تن مصنوعات طلا و جواهر مورد تقاضای کشور است که در تولید و تامین این میزان دچار مشکل هستیم.

سردار مهدی ابویی در مصاحبه با رادیو (صدای جمهوری اسلامی ایران) افزود : طبق آمارهای بانک مرکزی و گمرک مجوزی برای واردات این قبیل کالاها داده نمی شود که فرصت بسیار خوبی برای مجموعه تولید کنندگان طلا و جواهر در داخل کشور است.

سردار ابویی ادامه داد: مشکلات موجود در بخش تولید مصنوعات طلا و جواهر مانع از دستیابی به این فرصت است ، ساماندهی خوبی در میان تولیدکنندگان وجود ندارد ، تعداد کارگاه های صنفی نیز محدود است و در بخش های خانگی نیز بدون شناسنامه دست به تولید محصولات طلا و جواهر می زنند.

وی تصریح کرد: در حوزه صنعت و تکنولوژی تولید طلا به روز نیستیم و نمی توانیم با کشورهای فعال در این زمینه رقابت کنیم؛ بنابراین بدلیل عدم واردات و کفاف ندادن تولیدات داخل طلا و جواهر از هر طریقی اقدام به ورود غیر مجاز و قاچاق طلا و جواهر مصنوع می شود.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق با اشاره به کاهش 20 درصدی واردات مصنوعات طلا و جواهر، اذعان داشت: با حضور سازمان تعزیرات و استاندارد و نیز شورای بازرسی اصناف ، گروهی را تشکیل داده ایم تا عرضه طلا و جواهر را در فروشگاه ها کنترل کنیم ؛ ضمن اینکه سازمان استاندارد را موظف کرده ایم محصولات تولید شده در داخل را شناسنامه دار کند.

وی افزود: دولت باید با رصد نیازمندی بخش تولید ، اعتبار را به گونه ای تنظیم کند که میزان مشخصی از واردات به قاچاق تبدیل نشود و بخش تولید نیز لطمه ای نبیند.