سایت خبری طلا

بهترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری - 10 کشور برتر سال 2018

منبع: سایت طلا


سایت طلا : نگاهی به کشورهای برتر جهان برای سرمایه گذاری نشان دهنده واقعیت های جالبی است که برای هر خواننده ای جذاب خواهد بود. شاید نام کشور هایی را در این لیست ببینید که اصلا انتظار آن را نداشته باشید


به گزارش یو اس نیوز، جنوب شرق آسیا مرکز مهمی برای جذب سرمایه گذاران از سراسر دنیا به شمار می رود و کشورهای این منطقه رتبه بالایی را در جذب سرمایه گذاری دارند.

ورلد بانک گروپ World Bank Group در گزارشی به بررسی بهترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری پرداخته است. عواملی که در این گزارش به آنها پرداخته شده است شامل مردم، محیط زیست، روابط و آداب و سنتها، آموزش و زیرساختهای آن است که می تواند افراد و شرکتهای بزرگ را برای سرمایه گذاری در یک کشور تشویق کند. علاوه بر این منابع طبیعی، بازارها، بهره وری و دارایی های راهبردی مثل فناوری یا برندهای تجاری نیز نقش مهمی در جذب سرمایه گذاری دارد.

در این مطلب قصد معرفی 10 کشور برتر جهان برای سرمایه گذاری را داریم:

10 : شیلی

تولید ناخالص داخلی :277.1 میلیارد دلار

جمعیت: 18.1 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 24592 دلار

شیلی در بخش غربی آمریکای جنوبی واقع شده است. سفر از شمالی ترین نقطه شیلی در مرز پرو تا جنوبی ترین منطقه بیش از 2700 مایل خواهد بود. ولی فاصله شرقی ترین نقطه تا غربی ترین منطقه این کشور واقع در مرز آرژانتین تنها 150 مایل است.

9: اسلونی

تولید ناخالص داخلی: 48.8 میلیارد دلار

جمعیت : 2.1 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 34480 دلار

اسلونی یک کشور کوچک واقع در مرکز جنوبی اروپا است که با کرواسی، مجارستان، اتریش و ایتالیا و دریای آدریاتیک مرز مشترک دارد. پس از جنگ جهانی دوم ، اسلونی بخشی از جمهوری سوسیالیستی یوگسلاوی بود و در سال 1991 میلادی اعلام استقلال کرد.

8: ویتنام

تولید ناخالص داخلی: 223.9 میلیارد دلار

جمعیت: 95.5 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 6928 دلار

ویتنام با کشورهای کامبوج، لائوس و دریای جنوبی چین مرز مشترک دارد. این کشور تا سال 1954 در اشغال فرانسه بود و در سال 1975 میلادی یک دولت کمونیست در این کشور به قدرت رسید، آن هم با پیروزی ارتش خلق ویت کنگ بر مخالفان کمونیسم. جنگ طولانی ویتنام با آمریکا موجب جلب توجه بین المللی زیادی برای این کشور شده است.

اصلاحات اقتصادی موسوم به "دوی موی" از سال 1986 میلادی کمک زیادی کرد تا این کشور کمونیستی به یک کشور مدرن و رقابتی تبدیل شود.

7: قطر

تولید ناخالص داخلی: 167.6 میلیارد دلار

جمعیت : 2.6 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 124121 دلار

قطر یک کشور کوچک در شمال خلیج فارس است. قطر طی قرن های متمادی توسط قدرت های خارجی و منطقه ای اداره شده است. این کشور در سال 1971 میلادی اعلام استقلال کرده است. قطر با ذخایر غنی نفت و گاز یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به شمار می رود. بیش از نیمی از تولید ناخالص داخلی قطر شامل صنعت، ساختمان سازی و خدمات مالی است و همین مساله موجب شده است تا اقتصاد قطر در برابر افت قیمت جهانی نفت در سال های اخیر، مقاومت کند.

6: لهستان

تولید ناخالص داخلی: 524.5 میلیارد دلار

جمعیت: 38 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه : 29642 دلار

لهستان یک کشور متوسط در اروپای مرکزی است. این کشور مدت کوتاهی پس از جنگ جهانی اول بار دیگر توانست استقلال خود را به دست بیاورد. آلمان نازی و اتحاد جماهیر شوروی در سال 1939 میلادی این کشور را اشغال کردند.

5: هند

تولید ناخالص داخلی 2.6 تریلیون دلار

جمعیت 1.3 میلیارد نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه 7194 دلار

بر اساس گزارش 2018 سازمان ملل، هند یکی از ده کشور برتر جهان در جذب سرمایه گذاری های خارجی بوده است. هند یکی از کشورهای بزرگ جهان در زمینه سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه در سال 2019 میلادی به شمار می رود.

4: لوکزامبورگ

تولید ناخالص داخلی 62.4 میلیارد دلار

جمعیت 599.4 هزار نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 105148 دلار

در رتبه بندی بهترین کشورهای جهان ، لوکزامبورگ یکی از بهترین کشورها از نظر محیط مالیاتی بوده است. نشریه گلوبال فایننس این کشور را ششمین مقصد برتر سرمایه گذاری در جهان معرفی کرده است.

3: کاستاریکا

تولید ناخالص داخلی 57.1 میلیارد دلار

جمعیت 4.9 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 16894 دلار

کاستاریکا یکی از هشت کشور برتر جهان در زمینه محیط مناسب مالیاتی است. سرمایه گذاری مستقیم خارجی در این کشور با رشد 18 درصدی در سال 2018 میلادی به 3 میلیارد دلار رسیده است.

2: عربستان سعودی

تولید ناخالص داخلی : 683.8 میلیارد دلار

جمعیت: 32.9 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه: 54532 دلار

عربستان عملکرد اقتصادی مستحکمی داشته است و این مساله موجب شده تا این کشور به یک مقصد جذاب برای سرمایه گذاری خارجی تبدیل شود. بر خلاف رسوایی مربوط به قتل جمال خاشقجی ، بانک جهانی پیش بینی می کند که رشد اقتصادی عربستان همچنان افزایش یابد.

ا : اروگوئه

تولید ناخالص داخلی : 56.2 میلیارد دلار

جمعیت : 3.5 میلیون نفر

تولید ناخالص داخلی سرانه 22374 دلار

اروگوئه در فهرست بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در رتبه اول قرار دارد. جایگاه این کشور در سال 2018 میلادی جایی بهتر از 12 نبود و این نشانگر پیشرفت چشمگیر آن است. ثبات اقتصادی، فضای مطلوب مالیاتی تاثیر مهمی در ارتقای جایگاه اروگوئه در این فهرست داشته است. فضای مناسب کسب و کار ، سیستم حقوقی باثبات و دموکراسی نیز تاثیر مهمی در جذب سرمایه گذاران خارجی به این کشور داشته است.