سهام اروپایی افت کرد/رکوردشکنی تاریخی وال‌استریت

در معاملات امروز بازارها، سهام آسیایی نوسان کرد و سهام اروپایی در ابتدای معاملات خود پایین آمد این در حالی بود که سرمایه‌گذاران منتظر تحولات تجاری، برگزیت و اعلام درآمدهای شرکت‌ها هستند.

خبر را برای من بخوان

روز سه‌شنبه، در حالی که سرمایه‌گذاران منتظر تحولات تجاری، برگزیت و اعلام درآمدهای شرکت‌ها هستند، سهام آسیایی نوسان کرد و سهام اروپایی در ابتدای معاملات خود پایین آمد.

طرح نخست‌وزیر انگلیس، بوریس جانسون، برای برگزاری انتخابات عمومی در ۱۲ دسامبر، در پارلمان انگلیس رد شد، اما او این شانس را دارد که در روزهای آینده دوباره این طرح را به رای بگذارد.

دفتر نماینده تجاری آمریکا اعلام کرد که در حال بررسی امکان تمدید لغو تعرفه‌های ۳۴ میلیارد دلار از واردات چین می‌باشد.

در ابتدای معاملات امروز اروپا، شاخص‌های اروپایی افت کردند؛ داکس آلمان ۰.۲۵ درصد افت کرد، فوتسی انگلیس ۴۹ درصد پایین آمد و کاک فرانسه هم ۰.۱۷ درصد از ارزش خود را از دست داد.
گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن ۰.۲۳ درصد رشد کرد و نیکی ژاپن هم ۰.۴۷ درصد به ارزش خود افزود.

کامپوزیت شانگهای ۰.۸۷ درصد افت کرد و هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۳۹ درصد پایین آمد.

کوسپی کره‌جنوبی با افت اندک ۰.۰۴ درصدی روبرو شد و ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۰۷ درصد رشد کرد.

در بازار ارز، دلار در برابر ین ژاپن ۰.۰۷ درصد افت کرد و به نرخ ۱۰۸.۸۷ واحد رسید. دلار در برابر یوآن چین هم ۰.۰۲ درصد پایین آمد و به نرخ برابری ۷.۰۶۵۲ واحد رسید.

با وجود آن که مقامات و دیپلمات‌های اروپایی و انگلیسی به توافق اولیه در مذاکرات چگونگی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رسیده‌اند، به نظر می‌رسد که هنوز اختلافات بین اروپایی‌ها با پنجمین اقتصاد بزرگ جهان به طور کامل حل نشده است.

مجلس انگلیس که پیش‌تر به کلیات لایحه‌ خروج این کشور از اتحادیه اروپا رای مثبت داده بود با درخواست دولت این کشور برای انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام در ماه دسامبر مخالفت کرد. از سوی دیگر اتحادیه اروپا با درخواست انگلیس برای تمدید مجدد برگزیت موافقت و اعلام کرد که تاریخ برگزیت به ژانویه سال ۲۰۲۰ موکول شده است.

جفری هالی - استراتژیست ارشد بازارهای جهانی در موسسه "اواندا " - گفت: توافق تجاری بین چین و آمریکا حتی اگر موقتی باشد می‌تواند یک لحظه سرنوشت‌ساز برای اقتصاد کلان و بازارهای جهانی باشد. مساله دوم مهم موافقت بانک مرکزی آمریکا با کاهش مجدد نرخ بهره خواهد بود که می تواند نیروی محرکه جدیدی برای رشد باشد.

در وال استریت شاخص‌ها همگی صعودی بودند تا جایی که شاخص "داوجونز ایدانستریال اوریج" ۰.۴۹ درصد صعود کرد و به ۲۷ هزار و ۹۰.۷۲ واحد رسید، شاخص " اس اند پی ۵۰۰" با ۰.۵۶ درصد صعود تا سطح ۳۰۳۹.۴۲ واحدی بالا رفت و به بالاترین سطح تاریخ خود رسید و دیگر شاخص مهم بورسی یعنی " نزدک کامپوزیت" با جهش ۱.۰۱ درصدی در سطح ۸۳۲۵.۹۸ واحدی بسته شد.

در دیگر مناطق جهان و در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص ها عملکرد مشابهی داشتند تا جایی که شاخص " فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با افزایش ۰.۰۹ درصدی تا ۷۳۳۱.۲۸ واحد بالا رفت، شاخص " کک ۴۰" بورس پاریس با افزایش ۰.۱۴ درصدی در سطح ۵۷۳۰.۵۷ واحد بسته شد و شاخص " دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با افزایش ۰.۳۷ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۹۴۱.۷۱ واحدی به کار خود خاتمه داد. در مادرید شاخص " ایبکس ۳۵" حدود ۰.۰۳ درصد پایین رفت و به ۹۴۳۳ واحد رسید.