گوشی جدید سامسونگ به نام گلکسی فولد (Galaxy Fold)
مبارزه برای تولید گوشیهایی با صفحهنمایش خمیده، مدتی است که آغاز شده و سامسونگ نیز بهعنوان یکی از شرکتهای پیشرو در فناوری جهان، اولین محصول تاشو و خمیده خود را با نام گلکسی فولد روانه بازار کرده است.
فولد در حالت بسته ۱۵.۷ میلیمتر و در حالت باز ۷.۶ میلیمتر ضخامت دارد. صفحهنمایش گوشی به طور کامل ۷.۳ اینچی است و در قسمت پشتی نیز یک صفحهنمایش ۴.۶ اینچی طراحیشده است.
صفحهنمایش اصلی از نوع AMOLED است که تراکم ۳۶۲ را در اختیار کاربران قرار میدهد. صفحهنمایش دوم نیز از نوع AMOLED و با تراکم ۳۹۹ بر روی قسمت پشت گوشی تعبیه شده است.
چندین لنز دوربین مختلف ۱۰، ۸ و ۱۶ مگاپیکسلی در قسمتهای مختلف گوشی قرارداده شده که البته شاید در این شکل خاص از طراحی، اهمیت چندانی نداشته باشد. کمتر کاربری از یک گوشی تاشو با صفحهنمایشی به این بزرگی بهعنوان یک وسیله حرفهای عکاسی استفاده خواهد کرد.
گوشی جدید مایکروسافت به نام سرفیس دوئو (SURFACE DUO)
شاید بسیاری از کاربران و علاقهمندان به فناوری با مشاهده گوشی جدید مایکروسافت با نام سرفیس دوئو، متعجب شده باشند. نه تنها شکل ظاهری این گوشی با تمامی استانداردهای بازار تفاوت دارد بلکه برخلاف انتظار، دوئو از سیستمعامل رقیب مایکروسافت یعنی گوگل اندروید بهره میبرد.
سرفیس دوئو از دو صفحهنمایش ۵.۶ اینچی استفاده میکند که در کنار هم یک صفحهنمایش ۸.۳ اینچی را تشکیل میدهند. ضخامت این گوشی اندرویدی تنها ۴.۸ میلیمتر است و هر دو صفحهنمایش قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را دارند.
سرفیس دوئو شاید در نگاه اول به یک لپتاپ کوچک شباهت داشته باشد، اما در عمل و در استفاده روزمره، آنقدرها با گوشیهای موجود در بازار تفاوت ندارد. در حالت بسته شما با یک گوشی ۵.۶ اینچی سروکار دارید که در واقع کمی از پرچمدارهای موجود در بازار نیز کوچکتر است.
از سختافزار متفاوت و عجیبوغریب سرفیس دوئو که بگذریم، به سیستمعامل اندروید میرسیم که برای اولین بار در یک گوشی جدید تولید مایکروسافت مورد استفاده قرار گرفته است.
مایکروسافت در سالهای اخیر بارها و بارها سیستمعامل ویندوز را بر روی پلتفرم موبایل مورد استفاده قرارداده و هربار نیز با شکستی بزرگتر روبرو شده است. به نظر میرسد تمامی شکستهای ویندوز موبایل در سالهای گذشته این درس را به مایکروسافت داده تا از پلتفرم باز و قدرتمند اندروید در جهت فروش بهتر محصولات خود استفاده کند.
البته این موضوع را باید در نظر داشت که سرفیس دوئو یک تلاش ناموفق برای مبارزه با محصولات تاشو شرکت سامسونگ و هواوی نیست. مایکروسافت بیش از سه سال است که بر روی سختافزار این محصول متفاوت، کار میکند. این شرکت برخلاف سامسونگ و هواوی، باور دارد که صفحهنمایشهای خمیده و تاشو هنوز برای ورود به بازار فناوری آماده نیستند.
سرفیس دوئو شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۲۰ میلادی به بازار خواهد آمد. مایکروسافت اعلام کرده که سختافزار درونی این گوشی با فناوری روز زمان ارائه سرفیس دوئو، هماهنگ و آپدیت خواهد شد.
گوشی جدید لایتفون به نام لایت فون ۲ (Light Phone ۲)
یک سال پیش بود که اولین محصول لایتفون به بازار ارائه شد. یک گوشی بسیار ساده که تنها میتوانست برای تماسهای صوتی مورد استفاده قرار بگیرد. نسخه دوم لایتفون، اما سعی دارد تا به حفظ ایده اولیه، امکانات بیشتر و بهروزتری را در اختیار کاربران و خریداران قرار دهد.
هدف از تولید گوشیهای لایتفون، فرار از دنیای شلوغ مجازی و تمرکز بر زندگی است. این شرکت باور دارد که تعداد زیاد بازیها و برنامههای موجود در پلتفرمهای مختلف باعث شده تا انسانها دچار مشکلات جسمی و روحی زیادی شوند.
ازاینرو لایتفون محصولی را روانه بازار خواهد کرد که در استفاده روزمره، شما را همراهی کند، اما بهصورت همزمان از اعتیاد همهگیر به تلفنهای هوشمند نیز جلوگیری کند. لایتفون ۲ یک محصول متفاوت با تمامی گوشیهای موجود در بازار است.
این گوشی از یک صفحهنمایش کوچک E-ink بهره میبرد که تنها امکان تولید طیفهایی از رنگ سیاهوسفید را دارا است. با استفاده از صفحهنمایش لمسی لایتفون میتوانید تماس بگیرید، اساماس بدهید و آلارم گوشی را تنظیم کنید.
به نظر میرسد در بلندمدت، برنامههایی مثل مسیریاب و پیامرسان واتساپ نیز به سیستمعامل اندرویدی این گوشی اضافه شود. اندرویدی که بهشدت دستکاری و سبک شده تا با ایده اولیه این گوشی هماهنگ شود.
لایتفون ۲ توسط بیش از ۱۰ هزار علاقهمند پشتیبانی شده و با قیمتی حدود ۲۵۰ دلار به بازار ارائه خواهد شد. قیمتی که برای یک گوشی ساده با صفحهنمایش E-ink بسیار زیاد به نظر میرسد.
گوشی جدید شیائومی به نام میمیکس آلفا (Xiaomi Mi MIX Alpha)
شرکت شیائومی سالها است که با قیمتهای ارزان و خلاقیتهای متحیرکننده خود شناخته میشود و میمیکس آلفا آخرین تلاش این شرکت برای تبدیل کانسپت گوشیها به واقعیت است.
شاید تا چند سال قبل طراحی مشابه با آلفا را میتوانستید در فیلمهای علمی و تخیلی مشاهده کنید، اما با تولید صفحهنمایشهای خمیده، ساخت این گوشی بسیار زیبا به واقعیت تبدیل شده است.
صفحهنمایش خمیده آلفا از نوع Super AMOLED است که به طرز باور نکردی، ۱۸۰ درصد از کل قسمت گوشی را به خود اختصاص داده است. پیپیآی این صفحهنمایش، روی عدد ۳۸۸ قرار گرفته که از توانایی چشمی انسان بالاتر است.
اندروید ۱۰، ۱۲ گیگابایت رم، حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایتی و باتری ۴۰۵۰mAh از دیگر خصوصیات بارز این گوشی بهحساب میآیند. دوربین اصلی نیز ۱۰۸ مگاپیکسلی است که با دو لنز ۱۲ و ۲۰ مگاپیکسلی همراه شده است.
البته برای گرفتن سلفی یک دوربین جداگانه تعبیه نشده، زیرا شما میتوانید از قسمت پشتی صفحهنمایش برای مشاهده خود استفاده کنید. میمیکس آلفا با قیمتی ۲۸۰۰ دلار تا ۳۰۰۰ دلار به بازار ارائه خواهد شد و البته بهصورت محدود تولید خواهد شد.
این گوشی لوکس و با ارزش را میتوان یکی از بهترین طراحیهای تاریخ صنعت تولید گوشیهای هوشمند دانست. هرچند قیمت بسیار بالای آن عملاً خریداران عادی را از بازار هدف آلفا حذف خواهد کرد.
گوشی هوشمند Tonino Lamborghini Antares
این دستگاه اندرویدی با همراهی لامبورگینی و با الهام گرفتن از سوپر ماشینهای این شرکت نظیر Aventador و Veneno ساخته شده است. Lamborghini Antares از فلزی ضد زنگ و در برخی محلها چرم ساخته شده و با سختافزار چهار هستهای ۱٫۵ گیگاهرتزی SoC، دو گیگابایت حافظه رم و ساخته شده
در آمپلیفایرهای یاماها عرضه شده است. جعبهای که این دستگاه در آن قرار دارد نیز با طراحی فوقالعاده زیبا و هنری کار شده است. گوشی هوشمند Tonino Lamborghini Antares یک دستگاه مقرون به صرفه در لیست ما حساب میشود که با قیمت ۴۰۰۰ دلار قابل تهیه است، دلیل این قیمت پایین! استفاده نشدن از الماس در ساخت این تلفن است.
جدیدترین گوشی ایسوس ROG برای گیمرها
از زمان عرضه گوشی Razer در سال گذشته، بسیاری از سازندگان به ساخت گوشیهای مختص به گیمینگ روی آوردهاند. یکی از جذابترین آنها، گوشی اندرویدی ایسوس ROG است. علاوه بر امکانات گستردهی این گوشی، ایسوس وسایل جانبی زیادی را هم برای آن عرضه کرده است. از بین آنها میتوانیم به خنککننده گوشی و داک شبیه به نینتندو سوییچ اشاره کنیم که از نمایشگر جداگانه هم بهره میبرد. انتظار میرود این گوشی در سهماهه سوم ۲۰۱۸ روانه بازار شود.