به گزارش سایت طلا ، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال میکنیم.
خواص انبه
انبه شاه میوه هاست و از چاق کننده ترین میوه ها برای کودکان به شمار میرود. برای وزن گیری کودک انبه را دریابید. بهترین شربت اشتها آور و هوش افزا برای کودکان آب انبه است. انبه برای تب، آب روی آتش است و به طور عجیبی به سرعت تب را پایین می آورد. مخلوط انبه با عسل و مقدار کمی نمک برای سرماخوردگی حکم کیمیا را دارد. این میوه به کنترل قند خون افراد دیابتی کمک میکند. ضد سنگ کلیه است. اگر کودکتان انبه دوست ندارد، شیر انبه برای او تهیه کنید(مانند شیرموز)؛ چراکه به شدت اشتهاآوره است. ویتامین A ، و C و E بدن کودک را تامین میکند و کم خونی را از بین میبرد.
دلایل صحبت در خواب چیست؟
ناله کردن، ادای کلمات نامفهوم و حتی سخن گفتن در خواب امری بیخطر است و امکان دارد برای هر فردی ایجاد شود، اما استرس، نگرانی و هرگونه مشکلات روانشناختی میتواند احتمال بروز آن را افزایش دهد. حرف زدن در خواب بر اثر درست عمل نکردن مکانیسم و دستگاه عصبی در مغز ایجاد میشود که وظیفه آن توقف فعالیتهای عصبی مرتبط با خوابیدن ، همچون فعالیتهای گفتاری یا حرکتی بدن است؛ قطعاً تاکنون با افرادی برخورد کردهاید که در هنگام خوابیدن و زمانی که در خواب هستند شروع به صحبت کرده و حتی گاهی فریاد میزنند این افراد معمولاً پس از بیدار شدن، موضوع را به خاطر ندارند و چیزی از حرفهای خود را به یاد نمیآورند. توصیه می شود زمانی که فرد در حال حرف زدن در خواب است، سعی نکنید یک دفعه او را بیدار کنید، زیرا باعث می شود او سردرگم و آشفته شود.
اما اگر شخص هنگام خواب رفتار خشونت آمیز یا جیغ و فریاد از خود نشان دهد باید به پزشک مراجعه کند. همچنین صحبت کردن در خواب می تواند با راه رفتن در خواب و اختلالات تغذیه ای مربوط به خواب شبانه اتفاق بیفتد، وضعیتی که در آن فرد در حالی که خواب است؛ می خورد.
مصرف زیاد تن ماهی خوب است یا خیر؟
افراد به طور گستردهای از تن ماهی در وعده غذایی خود استفاده میکنند؛ در حالی که کنسرو تن ماهی منبع جیوه در رژیم غذایی است. جیوه ماده شیمیایی است که اغلب در دماسنجها، ترموستاتها و سوئیچهای چراغ اتومبیل مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین در تاسیسات صنعتی مانند: نیروگاهها، کارخانههای سیمانی و برخی از کارخانجات تولید کننده مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.جیوه از آن دسته موادی است که اگر درمحیط پخش شود حتما با خود عوارضی را به همراه خواهد داشت؛ باکتریها میتوانند جیوه را به راحتی جذب کرده و به چرخه مواد غذایی وارد کنند.
ماهیهای کوچک جیوه آلی را مصرف یا جذب میکنند و توسط ماهیهای بزرگتر خورده میشوند؛ ماهیهای بزرگ میتوانند چندین برابر محیط اطراف خود دارای غلظت جیوه باشند. شاید جیوه رنگ و بو نداشته باشد و دیده نشود، اما میتواند عوارض بدی بر مغز و سیستم عصبی افراد داشته باشد.وجود جیوه برای خانمهای باردار و کودکان بسیار خطرناک است؛ زیرا میتواند موجب فلج مغزی نوزادان شود، در بزرگسالان هم، میتواند عوارضی مانند مسمومیت بر جای بگذارد.
ضررهای نبات زرد
اکثر نباتهایی که به رنگ زرد یا زعفرانی در بازار موجود هستند با جوهر زعفران رنگ میشوند، که مادهای بسیار خطرناک و سرطان زا است. مصرف این ماده بیماریهایی از قبیل بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت ها و مشکلات پوستی نظیر پورپورا به همراه خواهد داشت.
نباتهای رنگی بیشتر جنبه تزیینی دارند و هرگز برای مصرف روزانه اسفاده نکنید. مواد رنگی این نباتها برای کودکان، زنان باردار خطرناک است و سبب اختلال در عملکرد ۲ عضو سم زدای بدن یعنی کبد و کلیه شده و زمینه بروز سرطان، رفتارهای تهاجمی و بیش فعالی را فراهم میکند. متخصصان توصیه میکنند از نبات سفید برای مصرف روزانه استفاده کنید و اگر تاکید دارید زعفرانی باشد خودتان به نبات زعفران اضافه کنید.
ورزش کردن همراه آرایش اشتباه است
پیش از شروع به ورزش حتما صورت خود را به خوبی بشویید و آن را از هر گونه آلودگی و مواد آرایشی پاک کنید. اگر این کار را انجام ندهید، همه این آلودگی ها با عرق صورتتان ترکیب می شوند و منافذ پوست را مسدود می کنند. در این صورت، وقتی بعد از ورزش صورت خود را بشویید، با این کار فقط آلودگی، چربی و عرق بیشتری را وارد پوست میکنید، مسأله ای که ممکن است منجر به مشکلات پوستی شود.
در هنگام ورزش کردن، با دستمال عرق صورت خود را پاک نکنید با این کار باعث می شوید آلودگی ها به درون منافذ پوست برگردند. به جای آن، یک حوله نخی را آهسته به صورت خود بمالید. بعد از اتمام ورزش صورت خود را به آرامی بشویید.
به گزارش سایت طلا به رغم پیشرفتهای صورت گرفته در دنیای پزشکی، تشخیص سرطان همچنان شرایطی استرسزا و ترسناک را برای هر فردی رقم میزند حتی اگر به معنای نقطه پایان برای زندگی وی نباشد. مشکلات سلامت میتوانند موجب بروز استرس، اضطراب و علائم افسردگی شده و شاید احساس ناتوانی برای مقابله با این شرایط در فرد شکل بگیرد، اما بهتر است روند درمان را زیر نظر پزشک خود ادامه دهید.
رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در پیشگیری یا کمک به بهبود سرطان است و مطالعات نشان داده اند که برخی مواد غذایی میتوانند به توقف گسترش سلولهای سرطانی کمک کنند. با توجه به پیشرفتهای فوق العاده در علم تغذیه طی یک دهه گذشته، امروز ما از قدرت به مراتب بیشتری برای کنترل شرایط سلامت خود برخوردار هستیم.
مواد غذایی که میتوانند به مبارزه با سلولهای سرطانی کمک کنند، توانایی خود در پیشگیری از ابتلا به این بیماری را نیز نشان داده اند. در ادامه با برخی از بهترین گزینهها در این زمینه بیشتر آشنا میشویم.
توت فرنگی
توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانها و همچنین مادهای به نام اسید الاژیک است. آنتی اکسیدانها و اسیدهای موجود در توت فرنگی به واسطه توانایی خود در پیشگیری از سرطانهایی که میتواند پوست، بافت پستان، ریه ها، و حتی مثانه را تحت تاثیر قرار دهند، شناخته شده هستند. مصرف مقدار کافی از توت فرنگی میتواند موجب چرخهای به نام آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول شود که مرگ سلولهای سرطانی را در پی دارد.
توت فرنگی با توجه به محتوای مواد مغذی خود میتواند به محافظت از سلامت قلب کمک کند، التهاب را کاهش دهد و علیه سرطان وارد عمل شود، از این رو، به عنوان یکی از سالمترین مواد غذایی در جهان شناخته میشود.
همچنین، مشخص شده است که توت فرنگی و دیگر انواع توتها از بدن در برابر آسیب DNA محافظت میکنند که میتواند انسان را مستعد ابتلا به سرطان سازد.
از جمله بهترین انواع توت در این زمینه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توت فرنگی
- تمشک
- بلوبری
- توت سیاه
- کرنبری
توتها میتوانند یک میان وعده سالم و مغذی برای تقویت و محافظت از سلامت بدن انسان باشند.
گوجه فرنگی پخته
اگرچه میتوانید گوجه فرنگی خام را برای کمک به پیشگیری و مبارزه با سرطان مصرف کنید، اما گوجه فرنگی پخته از قدرت بیشتری در این زمینه برخوردار است. گوجه فرنگی حاوی یک ماده مغذی به نام لیکوپن است که خواص ضد سرطان دارد. حرارت مورد استفاده برای پختن گوجه فرنگی میتواند به افزایش محتوای لیکوپن در این محصول کمک کند.
لیکوپن به واسطه توانایی خود در کند کردن رشد سلولهای سرطانی در بدن شناخته شده است که همراه با درمانهای دیگر شانس بهبودی بیمار را افزایش میدهد. مصرف یک و نیم پیمانه گوجه فرنگی پخته در هفته میتواند به کند کردن رشد سلولهای سرطانی کمک کند.
ماده شیمیایی گیاهی لیکوپن ممکن است یکی از بهترین ترکیبات ضد بیماری در بشقاب غذای شما باشد، به ویژه اگر غذای شما حاوی گوجه فرنگی باشد. پژوهشها نشان داده اند که لیکوپن موجود در گوجه فرنگی و محصولات گوجه فرنگی ممکن است به پیشگیری از سرطان پروستات کمک کند.
همچنین، پژوهشها نشان داده اند که لیکوپن رشد سلولهای سرطانی، به ویژه در درمان سرطان پروستات را کند میکنند. پژوهشها در زمینه اثر لیکوپن بر انواع دیگر سرطان نیز ادامه دارند.
کفشک ماهی
همانند بیشتر ماهی ها، کفشک ماهی منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا-۳ است که به واسطه خواص ضد التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی شناخته شده هستند. افزون بر این، اسیدهای چرب امگا-۳ به پیشگیری از آغاز و گسترش سلولهای سرطانی کمک میکنند.
به نظر میرسد کفشک ماهی یکی از بهترین گزینهها برای پیشگیری و گرسنه نگه داشتن سلولهای سرطان کلورکتال است. پژوهشی در این زمینه نشان داد بیمارانی که اسیدهای چرب امگا-۳ بیشتری در بدن خود دارند به واسطه فواید محافظتی این مواد مغذی واکنش بهتری به درمانهای سرطان نشان میدهند. همچنین، این پژوهش نشان داد که مصرف بیش از حد گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش میدهد. از این رو، مصرف ماهی، از جمله کفشک ماهی و ماهی سالمون به جای گوشت قرمز ممکن است به پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ کمک کند.