داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی ،درباه شیره انگور اظهار کرد: بهترین زمانهای استفاده از شیره انگور، فصل زمستان است زیرا خواص زیادی در درمان و تسکین بیماریهای فصل سرما دارد.
او افزود: شیره انگور اثر ضد التهابی و نرم کنندگی گلو را دارد؛ به همین دلیل به افرادی که سرفه میکنند و دچار التهاب حلق هستند توصیه میشود، شیره انگور را با آب ترکیب کرده و غرغره کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شیره انگور از آب انگور رسیده شیرین تشکیل میشود که پس از صاف کردن آن را روی حرارت گذاشته و زمانی که سه چهارم آن تبخیر شد، کمیخاک رس پاک شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که ته نشین شود؛ سپس آن را استفاده کنید.
او اضافه کرد: زمانی که خاک رس به آن اضافه نشود به آن دوشاب میگویند که این دو خوراکی (شیره انگور و دوشاب) تقریبا خواص نزدیک به هم دارند و بسیار مقوی و انرژیزا هستند
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: افراد برای رفع سردی و ضعف خود میتوانند ۱۰۰ گرم شیره انگور را در آب گرم مخلوط کنند و روزانه سه بار این محلول را میل کنند. این محلول سردی دستگاه گوارش و نفخ را از بین میبرد و برای هضم غذا بسیار مفید است.
او بیان کرد: بانوان برای برای تقویت تخمدان، کنترل خونریزیهای زنانه و کم خونی شان میتوانند؛ یک و نیم قاشق شیره انگور را با یک فنجان بزرگ آب هویج مخلوط کرده و روزانه میل کنند.
حاج محمد خانی تصریح کرد: افراد برای کاهش ترس و وحشت خود میتوانند؛ شربت شیره انگور را با افتیمون ترکیب کنند و روزانه از این شربت گیاهی استفاده کنند. این شربت تا حد زیادی کمک به کاهش ترس افراد میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شیره انگور زمانی که با عرق شاهتره و بید مخلوط شود مصرف آن برای آبله و سرخک مفید است. همچنین ترکیب شیره انگور و توت برای تقویت قلب و کلیه مفید است.
محمد خانی تصریح کرد: افرادی که در ناحیه سینه احساس درد میکنند و سرفه هایشان طولانی مدت شده است؛ میتوانند از ترکیب شیره انگور، انجیر پخته و کمی پودر تخم شنبلیله استفاده کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: افرادی که غلظت خون دارند این خوراکی را از سبد غذایی خود حذف کنند.
حاج محمد خانی در پایان گفت: افراد گرم مزاج از مصرف شیره انگور در فصل گرم بپرهیزند؛ زیرا این خوراکی برایشان ضرر دارد و ممکن است افراد به سردرد دچار شوند. این افراد برای کاهش عوارض آن میتوانند آن را با تخم ریحان مخلوط کرده و سپس میل کنند. شیره انگور به قرص آهن خانگی نیز معروف است.
به گزارش سایت طلا زنجبیل از جمله گیاهان دارویی بسیار مفیدی است که خواص درمانی فراوانی دارد؛ این گیاه علاوه بر تاثیر فوقالعادهای که در درمان برخی از بیماریها دارد، میتواند به طور کلی هم در عملکرد بهتر بدن موثر باشد؛ در ادامه برخی از فواید این گیاه ارائه شده است. دانستن آن میتواند شما را متقاعد کند که حتما این گیاه را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
۱. اولین فایده این گیاه خاصیت ضد اسیدی آن است
رفلاکس اسیدهای نامطبوع معده ممکن است هر زمان در بدن شما رخ دهد، که مصرف منظم زنجبیل، میتواند تا حد زیادی تاثیر آنها را کاهش دهد. مواد فعال موجود در زنجبیل در داروهای رفلاکس اسید هم یافت میشود، از این رو زنجبیل یکی از ایمنترین راههای درمانی این بیماری است. نوشیدن روزانه یک فنجان چای زنجبیل میتواند تا حد زیادی از بروز رفلاکس معده جلوگیری کند.
۲. دومین فایده، خاصیت ضد التهابی زنجبیل است
برای افرادی که از التهاب مفاصل رنج میبرند، زنجبیل راه حل مناسبی است. ماده موجود در زنجبیل، دارای خواص ضد التهابی است که باعث کاهش درد و ناراحتی در مفاصل و بهبود عملکرد کلی آنها میشود، بنابراین مصرف تنها بخش کوچکی از آن در یک وعده غذایی کافی است.
۳. پایان دادن به بیماری صبحگاهی یکی دیگر از فواید استفاده از این گیاه است
بیماری صبحگاهی یکی از ناراحت کنندهترین علائم در سه ماهه اول بارداری است.تهوع و استفراغ درست در ابتدای روز میتواند بسیار نگران کننده باشد. در چنین شرایطی زنجبیل میتواند یک درمان عالی باشد. با این حال قبل از انتخاب این روش درمانی باید با پزشک خود مشورت کنید. با تجویز پزشک میتوانید از این گیاه برای بهبود حال خود در ابتدای روز بهره ببرید.
۴- یکی از مهمترین خواص درمانی زنجبیل مبارزه با سلولهای سرطانی است
پزشکان مرکز جامع سرطان دانشگاه میشیگان تایید کردهاند که زنجبیل یک داروی مؤثر برای مبارزه با سلولهای سرطانی تخمدان است. در مقایسه با داروهای شیمی درمانی مبتنی بر پلاتین که برای بیماران مبتلا به سرطان تخمدان تجویز میشود، این گیاه در کشتن سلولهای سرطانی سریعتر و بسیار مطمئن عمل میکند. همچنین مشخص شد که زنجبیل یک داروی قدرتمند برای جلوگیری از التهاب روده است.
۵- بهبود مراحل هضم یکی دیگر از خواص این گیاه است
زمانی که از خوص زنجبیل صحبت به میان میآید، نمیتوان تاثیرات آن بر دستگاه گوارش را نادیده گرفت. برای افرادی که اغلب از ناراحتی گوارشی رنج میبرند، زنجبیل یک درمان مناسب است و باید در برنامه روزمره آنها قرار گیرد.
۶. یکی از تاثیرات فوقالعاده زنجبیل، پایان دادن به سردرد است
سردردها اغلب اتفاق میافتند. این بیماری شایعترین بیماری است و افراد معمولاً برای دریافت تسکین فوری از این بیماری به دنبال دارو هستند. اما باید بگوییم که یک روش بهتر و غیر پزشکی برای خاتمه دادن به سردردها وجود دارد؛ مصرف روزانه زنجبیل میتواند به طور کلی از سردرد جلوگیری کند.
۷. کاهش وزن یکی از جذابترین فواید این گیاه معرفی شده است
با افزایش شیوع چاقی، کاهش وزن از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. افراد زیادی تاکنون برای کاهش وزن، رژیمهای بسیاری را امتحان کردهاند، اما به آن نتیجه دلخواه نرسیدهاند؛ و اگر به دنبال کاهش وزن هستید حتما زنجبیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید. زنجبیل یک روش عالی برای فعال کردن مجدد متابولیسم بدن است تا بتوانید به شکل عادی برگردید؛ و شرایط ثابتی برای شما ایجاد میکند تا کالری اضافی نسوزانید.