به گزارش سایت طلا ، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال میکنیم.
مقابله با سرطان با پیاز های قرمز رنگ
به جای خریدن پیاز سفید، نوع قرمز آن را خریداری کنید، زیرا حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است. فواید آن موجب کاهش کلسترول خون و ریسک حمله قلبی می شوند. پیازهای قرمز نه تنها سطح کورستین بیشتری دارند، بلکه سرشار از آنتوسیانین هستند، رنگدانه گیاهی که توانایی مولکولهای کورستین را برای پاکسازی و همچنین از بین بردن رادیکالهای آزاد که نه تنها باعث بروز سرطان هستند بلکه بیماریهایی مانند دیابت، بیماری قلبی و دیگر موقعیتعارضههای مرتبط با التهاب را منجر میشوند، افزایش میدهد.
آنتوسیانین، رنگ قرمز، آبی، بنفش و سیاه موجود در بسیاری از میوهها و سبزیجات را ایجاد میکند. متخصصان مدتها است که توصیه میکنند از میوه و سبزیجاتی که رنگهای مختلف و غلیظ دارند استفاده کنید، بنابراین جای تعجب نیست که پیازهای قرمز رنگ از پیازهای سفید خاصیت ضد سرطانی بیشتری دارند. با این حال برای اولین بار است که این فرضیه توسط آزمایش به اثبات میرسد. تحقیقات اخیر نشان داده بود که خوردن پیاز در از بین بردن سلول های سرطان سینه موثر است. گفته می شود پیاز ارتباط بین سلول های سرطانی را مختل و محیط را برای رشد آنها نامطلوب می کند، در نتیجه این سلول ها به مردن متمایل می شوند. گام بعدی محققان این است که نتایج این تحقیقات را روی انسان ها آزمایش کنند.
نشستن طولانی مدت و عوارض باورنکردنی آن
نشستن طولانی مدت به شدت دیسک کمر را تحریک می کند. محققان هشدار میدهند نشستن طولانی مدت ریسک دمانس یا زوال عقل را در افراد میانسال افزایش میدهد. کاهش زندگی بیتحرک میتواند راهکاری برای بهبود سلامت مغز در افرادی باشد که در معرض ریسک بیماری آلزایمر هستند. کارشناسان بر این باورند که نشستن طولانی مدت میتواند مانند سیگار کشیدن موجب اثرات منفی بر سلامت افراد باشد، البته اگر تاثیرات آن از سیگار بیشتر نباشد. مطالعات نشان می دهد که نشستن طولانی مدت خطر ابتلا به دیابت ، حملات قلبی و عروقی یا ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش میدهد.
واقعیت این است که تمام افراد برای نشستنهای طولانی مدت بر روی صندلی در طی روز طراحی نشدهاند بلکه برای راست قامت ماندن و فعالیت زیاد تکامل یافتهاند. هنگامی که از روی صندلی بلند میشوید، زنگ بیدارباش بدن به صدا در میآید. با ایستادن عضلات بیشتری را درگیر میکنید، خون را به جریان میاندازید و افراد هوشیارتر و باانرژیتر میکند. مفاصل ران را بازتر کرده و به ستون فقرات اجازه میدهد تا آزادانه پیچ بخورند.
استفاده مکرر از رنگ مو عوارض خطرناکی دارد
شانس ابتلا به سرطان سینه در زنانی که به صورت مرتب از رنگ مو استفاده میکنند نسبت به سایرین بیشتر است. تحقیقات نشان داده است استفاده بیش از ۹ بار در سال از رنگ مو، خطر ابتلا به سرطان خون از نوع لنفوم را افزایش میدهد. سرطان لنفوم در سیستم لنفاوی بدن رخ میدهد. سیستم لنفاوی شبکهای از رگ هاست که بخشی از سیستم دفاعی بدن را تشکیل میدهد و سلولهای ضدعفونت به نام لنفوسیت را جابجا و سلولهای مرده را از بافتها تخلیه میکند. همچنین اگر رنگ کردن مو زیاد انجام شود، احتمال بروز سرطان مثانه را نیز افزایش میدهد.
رنگها میتوانند باعث سقط جنین شوند، به همین دلیل استفاده از آن در دوران بارداری به هیچ وجه توصیه نمیشود. استفاده مکرر یا نادرست از رنگ موها، باعث آسیب به مو و حتی بروز موخوره میشود. خشک و زبر شدن و شکنندگی موها نیز از آسیبهایی است که در اثر از بین رفتن چربی مو به وجود میآید. استفاده مکرر از رنگ مو موجب ایجاد حساسیتهای پوستی، شوره سر، خارش و حتی قرمزی پوست سر میشود. چنانچه مواد شیمیایی موجود در رنگ قوی باشد و فرد نسبت به این مواد حساسیت داشته باشد، ممکن است سوختگی در سر ایجاد شده تا آخر عمر باقی بماند.
داود محمدخانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: زمانی که افراد به آنفلونزا دچار میشوند؛ ویتامینهای موجود در بدنشان کاهش مییابد.
او تصریح کرد: از مهمترین نکاتی که باید در دوران بیماری آنفلوانزا به آن توجه کرد؛ فعالیت درست دستگاه گوارش است. باید در این دوران بدن را از آلودگی ها حفظ کرد.
محمدخانی گفت: افرادی که دچار سرما خوردگی یا آنفلوانزا شدهاند بهتر است سوپ، آش و آب میوههای طبیعی مصرف کنند و با دستگاه بخور، محیط منزل را مرطوب نگه دارند.
این محقق طب سنتی بیان کرد: بهترین سوپی که در این دوران برای بیماران آنفلوانزایی مفید است سوپ شلغم همراه با گشنیز و هویج است که خیلی مفید و مقوی است؛ البته در پخت آن نباید رشته سوپ استفاده کرد.
این محقق طب سنتی یادآوری کرد: در طب سنتی افراد مبتلا به آنفلوانزا باید مصرف گوشت را به حداقل برسانند، زیرا هضم غذا در این افراد به کندی پیش میرود وبه فساد غذایی نیز میرسند؛ بنابراین برای پخت غذا بهتر است روغن زیتون و روغن کنجد را جایگزین روغنهای دیگر کنند.
حاج محمد خانی افزود: افراد مبتلا به آنفلوانزا اگر در دوران بیماری خود لبنیات مصرف میکنند حتما این نکته را به یاد داشته باشند که محصولاتی که استفاده میکنند کم چرب باشد؛ زیرا مواد غذایی چرب باعث غلظت اخلاط بدن میشود که این خود باعث میشود این بیماری دیزتر از بدن خارج و ماندگاری آن بیشتر میشود.
او بیان کرد: افرادی که به این عارضه مبتلا شدهاند و دچار اسهال شدید هستند میتوانند شربت آبلیمو و عسل را با کمی عرق نعناع ترکیب کرده و میل کنند؛ همچنین اگر دچار تب و لرز هستند شربت آبلیمو و عسل را با عرق بید یا نسترن ترکیب و این محلول را میل کنید.
افراد مبتلا به آنفلوانزا چه خوراکیهایی مصرف کنند؟
حاج محمد خانی گفت: افراد مصرف سیب به ویژه سیب سرخ، انواع سبزیجات به غیر از تره و سیر و پیاز پخته را بصورت پخته در برنامه غذایی خود جای دهند.
او در ادامه افزود: یکی دیگر از نوشیدنیهای مناسب که باعث بهبود آنفلوانزا میشود آب نارگیل است. همچنین مصرف نوشیدنیهایی مانند آب پرتقال، آب گریپ فروت، ترکیب آب پرتقال و آب لیمو شیرین که سرشار از ویتامینها هستند هم مفید است.
محمدخانی در پایان گفت: افراد در این دوران مصرف انار شیرین را فراموش نکنند، زیرا باعث تأمین خون، حفاظت ریه و قلب توصیه میشود به شرط اینکه انار را همراه با پردههای سفید داخل آن میل کنند، همچنین روزانه چند عدد بادام مصرف کنند. برای جلوگیری از آنفلوانزا در کودکان میتوان با تهیه شیر بادام آنها را از خواص این محلول، بهرهمند کرد.