سایت خبری طلا

با مصرف خیار از بوی بد دهانتان خلاص شوید/هرگز این ۸ نوع خوراکی را در صبحانه نخورید!

منبع: سایت طلا


مواد غذایی که در وعده صبحانه میل می‌کنید بسیار اهمیت دارند زیرا ممکن است ناآگاهی از یک انتخاب درست در این موضوع به سلامت شما آسیب بزند.همچنین یک پژوهشگر طب سنتی گفت: خیاری که به صورت صیفی در زمین کاشته شده باشد نسبت به خیار‌های گلخانه‌ای دارای خواص بیشتری است.



به گزارش سایت طلا ،  امروزه دیگر برای تمامی افراد ثابت شده است که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در طول روز به شمار می رود. یک صبحانه ی خوب و مقوی می تواند عملکرد مغز شما را بهبود بخشد و قدرت حل مسئله و یادگیری را نیز به طور چشمگیری افزایش دهد.

متخصصان تغذیه عقیده دارند که بهترین زمان برای صرف صبحانه ۱-۲ ساعت پس از بیداری است. صبحانه به ما انرژی لازم برای شروع روز را می‌دهد. مواد غذایی که در این وعده میل می‌کنیدیکی از منابع اصلی کلسیم، آهن، ویتامین ب، پروتئین و فیبر است.
 
بدن شما به این مواد معدنی مغذی برای اینکه بتواند روز خود را شروع کند نیاز دارد و نخوردن صبحانه باعث می‌شود بدن شما دیرتر روزش را شروع کند. میوه‌ها و سبزیجات از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای بدن هستند می‌توانید به عنوان صبحانه حتییک موز یا آب میوه‌ها را میل کنید.

صبحانه برای کاهش وزن نیز می‌تواند مفید باشد. تحقیقات نشان داده کسانی که صبحانه می‌خورند بیشتر از کسانی که از خوردن آن سرباز می‌زنند در وزن ایده‌آل خود می‌مانند و دچار اضافه وزن نمی‌شوند. اگر صبحانه را حذف کنید در وسط روز نیاز بیشتری به قند پیدا می‌کنید و میان وعده پر قندتری میل می‌کنید.
اما باید بدانید که شما مجاز به خوردن برخی خوراکی ها در این وعده نیستید. تنها دلیل آن هم خالی بودن معده در این زمان می باشد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با برخی خوراکی ها که بهتر است از خوردن آن ها در وعده غذایی صبحانه و یا بعبارتی دیگر با معده خالی پرهیز کنید.


 
۱) گوجه
خواص بسیار زیادی برای گوجه تعریف شده است. این میوه سرشار از ویتامین C. و بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی از جمله لیکوپن است. اما باید از خوردن گوجه با معده خالی پرهیز کنید. دلیل آن هم مشخص است؛ گوجه سرشار از اسید تانیک است، ماده ای که باعث افزایش اسیدیته ی معده خواهد شد و بسیاری از بیماری های گوارشی را ایجاد می کند. بسیاری از افرادی که از زخم های گوارشی رنج می برند توصیه می شود از خوردن گوجه، لیمو و پرتقال نیز پرهیز کنند.
 

۲) نوشابه های گازدار
برخی افراد تصور می کنند که مصرف نوشیدنی های بدون الکل آن‌ها را با مشکلی مواجه نمی سازد. اما آیا واقعا این فرضیه درست است؟ مصرف نوشابه های گازدار به خودی خود مضرات بسیاری دارد که این موارد در صورت خالی بودن معده نیز بیشتر خود نمایی می کنند. یکی از مهم ترین آن ها ایجاد نفخ و یا کمک به بدتر شدن آن است. همچنین این نوشیدنی ها باعث بالا بردن میزان اسید معده می شوند که این مورد نیز دلیلی بر ایجاد سرطان های مری است. سرطانی که در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است.
 

۳) کیک های فوری
برای بسیاری از ما پیش آمده است که برای صبحانه عجله داشته باشیم، در این هنگام سریع‌ترین و نزدیک‌ترین گزینه برای یک صبحانهکیک های آماده و فوری هستند. شیرینی هایی که در تهیه آن ها از مخمر‌ها استفاده شده است بدترین گزینه برای انتخاب بعنوان وعده صبحانه هستند. معده خالی مکان مناسبی برای حضور مخمر‌ها نیست و وجود آن ها اختلالات متعددی را برای دستگاه گوارشی فرد فراهم می کند.
 

۴) غذا‌های تند
خوردن برخی خواراکی های تند با معده خالی سبب ایجاد بسیاری از بیماری های گوارشی و کرامپ های شکمی می شود. عمده‌ترین مشکلی که مصرف این خوراکی ها ایجاد می کنند، سوهاضمه است. سیر، فلفل چیلی و زنجبیل برخی از خوراکی هایی هستند که توصیه می شود آن ها را از صبحانه ی خود حذف کنید.
 

۵) شیرینی جات
هضم شکر برای معده بسیار آسان است، اما نه با معده خالی! وقتی معده خالی باشد بدن قادر به ترشح انسولین کافی برای قندی که وارد شده نیست؛ و همین امر زمینه ساز بسیاری از بیماری ها از جمله آسیب به چشم ها می شود. علاوه بر این شکر یکی از خوراکی های اسیدی به شمار می رود و می تواند تعادل اسیدی بازی معده را بر هم زند. همچنین افرادی که در معرض ابتلا به دیابت با قند خون بالا هستند باید از مصرف این موارد پرهیز کنند.
 

۶) ماست
ماست سرشار از باکتری های اسید لاکتیک است که فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارند. اما سطح اسیدیته معده هنگام صبح، تمام اسید لاکتیک آن را خنثی و بی اثر می کند و همین امر باعث افزایش اسید معده نیز خواهد شد. بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه می کنند که ۱-۲ ساعت پس از صرف وعده غذایی ماست را میل و از مصرف آن با معده خالی پرهیز کنید.
 

۷) خیار
یکی دیگر از مواردی که بسیاری از افراد تمایل به خودن آن در وعده صبحانه دارند، خیار است. اما باید بدانید که هضم این میوه هنگام صبح برای معده کاری دشوار است، زیرا هنوز مقادیر کافی از اسید های معده که برای هضم مواد غذایی مورد نیاز هستند درون آن وجود ندارد و مصرف آن مشکلاتی از قبیل: سوزش سر دل و یا دل درد برای فرد ایجاد می کند.


۸) گلابی
گلابی حاوی فیبر خام است. هنگامی که آن را با شکم خالی می خورید، ممکن است به غشا‌های مخاطی ظریف معده آسیب برساند و باعث درد معده شود. توصیه می شود آن را با برخی از غلات یا جو دوسر همراه کنید.

داود حاج محمدخانی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره فوائد خیار گفت: خیار دارای طبیعت سرد و‌ تر است و خیاری که به صورت صیفی در زمین کاشته شده باشد نسبت به خیار‌های گلخانه‌ای دارای خواص بیشتری است.

 

او افزود: در فصل تابستان می‌توانیم هر روز یک عدد خیار تازه را به منظور درمان زخم‌های تابستانی، تحکیم استخوانها و مفاصلبه خصوص برای افراد پیرمصرف کنیم.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: خوردن یک عدد خیار تازه یا آب خیار در سه وعده از روز به درمان فشار خون، سنگ کلیه، درد مثانه، سردرد و کاهش عطش کمک فراوانی می‌کند.

حاج محمد خانی با اشاره به شرایط افراد با مزاج گرم در خصوص مصرف خیار اظهار کرد: افرادی که دارای مزاج و معده گرمی هستند می‌توانند روزی ۲ فنجان از آب خیار به منظور رفع یبوست استفاده کنند.

چگونه با خوردن خیار اسهال خود را رفع کنیم؟

او افزود: برای تهیه مربای خیار بهتر است از خیار‌های کوچک، تازه و رسیده به منظور دفع اسهال کودکان استفاده کرد و برای رفع بند آمدگی اسهال بهتر است خیار رنده شده را با کمی اسفرزه خمیر کرد و آن را مصرف کرد.

 

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به تاثیر خیار بر پوشاندن ترک‌های پوست اظهار کرد: افرادی که دارای پوست‌های ترک خورده‌ای هستند بهتر است با گرفتن آب پوست خیار آن را روزی چند بار به روی پوست خود برای کاهش و بهتر شدن جوش‌های پوستی و خارش‌های پوستی بمالند.

تاثیر مفید خیار بر درمان سوختگی های پوست

محمد خانی درباره تاثیر خیار بر درمان سوختگی افراد گفت: برای بهتر شدن سوختگی‌های ناشی از آتش سوزی یا آب جوش، کچلی و خالی شدن قسمت‌های ریخته شده مو بهتر است روزی دو و سه بار از پوست خیار یا آب استفاده کرد.

او افزود: گرفتن روغن خیار تاثیر زیادی برای درمان بیماری‌های پوستی و خشکی های پوستی دارد و برای تهیه این روغن باید دو لیوان آب خیار و یک لیوان روغن کنجد را با هم مخلوط کنیم و به آرامی آن را روی شعله کم درجه به منظور لطافت پوست حرارت دهیم.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: خیار بسیار نفاخ است و افراد با مزاج سرد نباید به هیچ عنوان آن را مصرف کنند، زیرا باعث تضعیف معده و دستگاه گوارش می‌شود و افراد برای کاهش نفخ معده و سردی بهتر است از نمک‌های مفید، نعنا، آویشن و پونه استفاده کنند.

 

محمد خانی ادامه داد: در هنگام شب والدین باید جلوی خوردن خیار کودکان را بگیرند، ولی افرادی که دارای حرارت ریوی هستند باید مصرف خیار را در لولویت برنامه غذایی خود قرار دهند.

چگونه مصرف خیار در زمستان را کنترل کنیم؟

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مصرف خیار در زمستان اظهار کرد: در افراد مبتلا به مزاج گرم مصرف مداوم خیار عوارض کمتری دارد، ولی افراد با  مزاج سرد  بهتر است از خوردن خیار صرف نظر کنند.

محمد خانی درباره تاثیر خیار بر کاهش تیرگی‌های دور چشم گفت: گرفتن آب خیار و ترکیب آن با باقالا تاثیر زیادی در کاهش سیاهی‌های دور چشم افراد دارد.

محمد خانی در پایان گفت: خوردن اب خیار  تاثیر بسیار زیادی در کاهش بوی بدن دهان و کاهش الهتاب کیسه صفرا دارد.