خوراکی‌هایی که شما را عصبانی‌ می‌کند/ بهترین میوه برای تصفیه خون

مطالعات نشان داده است برخی از غذاها سبب افزایش اضطراب و نگرانی در افراد شده و درصد خشونت را بالا می‌برد.خیار خواص شگفت انگیزی دارد و مصرف روزانه آن برای بدن بسیار موثر است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا ، تقریبا همه ما اضطراب را به عنوان یک واکنش طبیعی به موقعیت‌های خاص احساس کرده‌ایم. اگر با استرس یا اضطراب مزمن زندگی می‌کنید، ممکن است بخش اعظم زندگی روزمره خود را در مدیریت آن با ابزار‌هایی مانند درمان، ذهن آگاهی، ورزش و راهکار‌های ضد اضطراب سپری کنید.

اما آیا می‌دانید برخی غذا‌هایی که می‌خوریم، ممکن است اضطراب ایجاد کند، البته نه به این معنا که برای مقابله با اضطراب باید آنها را حذف کنیم، اما اگر اضطراب هنوز روی زندگی شما تأثیر می‌گذارد، این چند مواد خوراکی را کمتر مصرف کنید.

کافئین

مقادیر زیاد کافئین نه تنها می‌تواند اضطراب و خشونت را افزایش دهد، بلکه باعث کاهش تولید سروتونین شیمیایی خوب در بدن و ایجاد افسردگی می‌شود. به طور معمول، کافئین در دوز‌های کم خوب است، اما دوز‌های زیاد می‌تواند اثرات ناخوشایندی مانند اضطراب و عصبانیت ایجاد کند.

مطالعه نشان داده افرادی که روزانه ۳۰۰ میلی گرم کافئین می‌نوشند، تقریباً دو برابر استرس دارند. یک قهوه کامل حاوی حدود ۳۳۰ میلی گرم کافئین است البته مکمل‌ها و دارو‌های حاوی کافئینی وجود دارند که در درمان برخی بیماری‌ها یا تسکین سردرد موثر باشند.

غذا‌های بیات، تخمیر شده و فرآورده

غذا‌های کامل مانند گوشت گاو، شیر و انگور هنگام تهیه، تخمیر و کشت آن به بهترین وجه پخت و استفاده می‌شوند اما در طی فرآیند، باکتری‌ها پروتئین‌های غذایی را به آمین‌های بیوژنیکی تجزیه می‌کنند که یکی از آن‌ها هیستامین است. هیستامین یک انتقال‌دهنده عصبی است که هضم، هورمون‌ها و سیستم‌های قلبی عروقی و عصبی را تشدید می‌کند. در افراد مستعد، می‌تواند باعث اضطراب و بی‌خوابی شود.

شکر افزوده

هیچ راهی برای جلوگیری از حذف ۱۰۰ درصدی شکر وجود ندارد، زیرا به طور طبیعی در بسیاری از غذا‌هایی که دوست داریم از آن‌ها بخوریم مانند میوه وجود دارد. اما شکر اضافه شده در اضطراب نقش دارد.

قند‌های افزوده باعث می‌شوند قندخون شما به دنبال چرخش سنبله‌ها و تصادفات برود و با آن انرژی شما دچار نوسان می‌شود. وقتی قند خون افت می‌کند، میزان خستگی و اضطراب شما زیاد می‌شود. بدن انسولین را آزاد می‌کند تا به جذب گلوکز اضافی و تثبیت قند خون کمک کند، اما افت قند باعث می‌شود بدن بیش از حد سخت کار کند تا به حالت عادی برگردد و باعث نوسان انرژی می‌شود. مصرف مقادیر زیادی قند فرآوری شده می‌تواند احساس نگرانی، تحریک پذیری و ناراحتی را به وجود آورد.

از خوردن غذا‌هایی که در گروه قند افزوده قرار می‌گیرند اجتناب کنید یا مصرف آن را به حداقل برسانید. چاشنی‌هایی مانند کچاپ، سس سالاد، پاستا و نان سفید همگی حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. اگر از مصرف قند فرآوری شده خودداری کنید، می‌توانید بشقاب خود را با میوه و سبزیجات طبیعی شیرین مانند سیب زمینی شیرین پر کنید.

کرم خامه‌ای

ممکن است شما همزمان با حذف قهوه از رژیم غذایی خود، کرم خامه‌ای را حذف یا جایگزین کنید. در این شرایط جایگزینی یک خامه معمولی ممکن است به عنوان یک راه حل به نظر برسد، اما این جایگزین منبع روغن‌های هیدروژنه و به عنوان چربی‌ ترانس معروف است که با کلسترول LDL بسته بندی می‌شود و می‌تواند کلسترول HDL را کاهش دهد. این چربی‌ها با افسردگی، اضطراب و کاهش اعتماد به نفس و سایر موارد مربوط به سلامت روان مرتبط هستند.

اگر در حال خوردن مواد ناخوشایند هستید و هنوز چلپ چلوپ را دوست دارید، غذا‌های کامل همیشه انتخاب بهتری هستند. شیر و خامه بهتر از کرم‌های غیر رژیمی معمولی هستند. اگر لبنیات را قطع می‌کنید، شیر بادام یا شیر سویا را در نظر بگیرید.

در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال می‌کنیم.

خواص خیار

خیار خواص باورنکردنی فراوانی دارد. خواصی از جمله؛ نرم کنندگی و ملین، مسهل، دافع کرم کدو، ضد تشویش و دلهره، ضد بی خوابی، ضد ناراحتی‌های عصبی، مسکن حرارت و تشنگی است. تخم خیار خواب آور ، آرام بخش، زرداب آور، مدر بول، ضد کرم ملایم، تصفیه کننده خون، حل کننده اسید اوریک و جلا دهنده است.

خیار برای ناراحتی‌های مختلف و دفع سموم و چربی‌های مضر، درمان درد‌های کلیه، نقرس، باد مفاصل، رماتیسم، رفع چاقی و فشار خون، تب‌های عفونی و شدید، التهاب‌های درونی، سنگ‌های کلیه و مثانه، تب‌های صفراوی، یرقان زرد، رفع التهاب جگر و معده به کار می‌رود. همچنین خیار برای بیماران مبتلا به دیابت، یرقان مفید است و موجب تقویت کبد، رفع تشنگی می‌شود. خیار را می‌توان در موارد سوزش ادرار به کار برد.

خیار دارای مواد ازته و هیدروکربنه، مواد گوگردی و کمی چربی، منگنز، کربنات کلسیم و سلولز است. در روغن دانه خیار که رنگ آن زرد روشن با طعمی شبیه به طعم روغن زیتون دارد، اسید‌های چرب اشباع شده مانند اسید استئاریک، اسید پالمیتیک و اسید‌های اشباع نشده مانند اسید اولئیک و اسید لینولئیک وجود دارد. خیار را می‌توان در موارد سوزش ادرار به کار برد. می‌توان خیار را لایه لایه کرد و روی پوست قرار داد. این کار برای پوست‌های خشک، ملتهب و داغ، مبتلا به اگزما مخصوصا در افراد گرم مزاج توصیه می‌شود.

ضرر‌های مصرف خیار

خوردن خیار با پوست، مخصوصاً اگر‌ تر و تازه نباشد، دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می‌کند، برای معده‌های ضعیف و سوءهاضمه ضرر می‌شود. برای دفع ضرر‌های آن باید با عسل، مویز یا رازیانه مصرف شود. همچنین کسانی که طبع صفراوی و دموی دارند نباید از این میوه استفاده کنند.

برای هضم بهتر خیار باید آن را با روغن زیتون، سرکه، آبلیمو و نمک به صورت سالاد در آورده و مصرف کنید. اگر مزه تلخ ته خیار را دوست ندارید آن را با نمک یا خرما میل کنید تا طبع سرد خیار با مزاج گرم نمک و خرما خنثی شود. در این صورت هضم آن نیز آسان می‌شود و سریع‌تر معده را ترک می‌کند. عسل و ادویه‌هایی چون سیاه‌دانه، زنیان یا نعنا از جمله مصلحاتی هستند که مصرف آن همراه با خیار مفید است.

خیار حاوی آنزیمی به نام ارپسین است که در هضم پروتئین کمک می‌کند. مخلوطی از آب خیار، هویج، کاهو و اسفناج در رشد مو مؤثر است.

بیماری روماتیسم به علت اسید اوریک اضافه در بدن به وجود می‌آید، افراد می‌توانند با مصرف مخلوطی از آب خیار و هویج این نوع عارضه را درمان کنند. خیار برای مقابله با بیماری‌های دندان و لثه نیز مؤثر است. این میوه خاصیت درمانی برای بیماری‌های کلیوی، مثانه، کبد و لوزالمعده دارد. ماده معدنی موجود در آن مانع ایجاد شکاف در ناخن‌های دست و پا می‌شود. ویتامین k موجود در آن، مانع رشد سلول‌های سرطانی و تومور می‌شود. پوست خیار منبع خوب سیلیکا است که برای حفظ سلامتی بافت پیوندی مؤثر است.