هواپیمای جدید بوئینگ با بزرگترین موتور دوقلو جهان پرواز کرد!

شرکت هواپیمایی بوئینگ موفق شد که اولین پرواز آزمایشی جدیدترین مدل تولید شده در این کارخانه را که دارای بزرگترین موتور دوقلو جهان است را انجام دهد.

خبر را برای من بخوان

هواپیمای جدید بوئینگ با بزرگترین موتور دوقلو جهان پرواز کرد!

شرکت هواپیمایی بوئینگ موفق شد که اولین پرواز آزمایشی جدیدترین مدل تولید شده در این کارخانه را که دارای بزرگترین موتور دوقلو جهان است را انجام دهد.

این مدل جدید هواپیما که ۷۷۷ ایکس نام گرفته، تلاشی است از سوی شرکت بوئینگ که نامش را پس از مدل ۷۳۷ مکس ترمیم کند.

تمامی هواپیماهای بوئینگ ۷۳۷ مکس از سال گذشته میلادی و پس از دو حادثه سقوط که مجموعا ۳۴۶ کشته بر جای گذاشت، در سراسر دنیا زمین‌گیر شدند.

پرواز ‌آزمایشی مدل جدید شرکت بوئینگ در نزدیکی شهر سیاتل، آمریکا انجام شد و چهار ساعت به طول انجامید.

این هواپیما احتیاج به آزمایش‌های دیگری نیز دارد تا در نهایت بتواند از سال آینده میلادی در خطوط هوایی امارات برای اولین بار مورد استفاده قرار بگیرد.
مدل ۷۷۷ ایکس مسافربری، با طول بیش از ۷۶ متر قرار بود پیشتر مورد استفاده قرار بگیرد اما به خاطر پاره‌ای مشکلات فنی این مسئله به تاخیر افتاد.
مدل ۷۷۷ ایکس مسافربری با طول بیش از ۷۶ متر قرار بود پیشتر به پرواز در بیاید اما بخاطر مشکلات فنی پرواز آن به تعویق افتاد


مدل ۷۷۷ ایکس از دیگر مدل این مجموعه با عنوان ۷۷۷ مینی-جامبو که بسیار پرطرفدار است، بزرگتر و کارآمدتر و باکیفیت‌تر است.

مدل جدید دارای ویژگی‌هایی مانند بال‌های تاشو و بزرگترین موتور برای هواپیمای تجاری جهان است.

شرکت بوئینگ اعلام کرده که تاکنون ۳۰۹ عدد از این هواپیما را به فروش رسانده که قیمت هر کدام حدود بیش از ۴۴۲ میلیون دلار است.

ظرفیت این هواپیمای جدید با مدل ایرباس آ۳۵۰-۱۰۰۰ که ۳۶۰ مسافر را جا به جا می‌کند، برابر است.

شرکت بوئینگ پس از بحران مربوط به مدل ۷۳۷ مکس و سقوط دو فروند از این مدل در فاصله پنج ماه از یکدیگر سعی در بازسازی چهره خود دارد.

این شرکت در حال حاضر با چندین تحقیق و اتهامات مختلف روبروست، این شرکت متهم است که امنیت را به خاطر عجله در تحویل مدل ۷۳۷ مکس فدا کرده است.

بوئینگ در حال حاضر در تلاش است تا مجددا برای ۷۳۷ مکس مجوز پرواز بگیرد.

زمینگیر شدن مدل ۷۳۷ مکس که پرفروش‌ترین مدل بوئینگ بوده است موجب شده که این شرکت حدود ۹ بیلیون دلار تاکنون ضرر و هزینه بدهد.