سایت خبری طلا

مصرف زیاد نودل باعث دیابت و سکته مغزی می‌شود/ مصرف کدام خوراکی‌ها منجر به زرد شدن دندان‌ها می‌شود؟

منبع: سایت طلا


مصرف بعضی از خوراکی‌ها با آسیب زدن به مینای دندان باعث زرد شدن دندان‌ها می‌شوند.طبق تحقیقات نودل یک غذای رشته ایی از خانواده ماکارانی است که مصرف بیش از حد آن باعث دیابت و سکته مغزی می‌شود.


به گزارش سایت طلا ، دندان‌های سفید و مرتب در برقراری ارتباط ما با دیگران نقش موثری دارند و می‌توانند رابطه ما را تقویت بخشند. از این رو برخی افراد همواره از داشتن دندان های زرد رنگ عذاب می‌برند و با وقت گذاشتن در کلینیک‌های دندان پزشکی وقت زیادی را صرف زیبایی و سفید کردن دندان‌های خود می‌کنند، اما می‌توان با کنار گذاشتن مصرف برخی مواد غذایی و الگو برداری از تغذیه مناسب خودتان پزشک دندان هایتان باشید. در ادامه به موادغذایی که منجر به زرد شدن دندان‌ها می‌شوند پرداخته ایم.

غذا‌های اسیدی

گوشت‌های قرمز، ماهی ها، غذا‌هایی دریایی، لبنیات، گوجه فرنگی، مرکبات، غلات، میوه جات، سبزیجات و نوشیدنی‌ها حاوی مقدار زیادی خاصیت اسیدی هستند که می‌توانند با تغییر حالت اسیدیته بدن مینای دندان را پوشاده و عاج دندان را زرد کنند.

قهوه

ماده‌ای که باعث می‌شود وقتی میوه‌های کال و نرسیده را مصرف می‌کنیم در دهانمان احساس گسی کنیم با نام تانن شناخته شده است. نقش تانن‌ها حفاظت از گیاهان در مقابل آفات است چرا که با ایجاد طعم گس در میوه‌ها می‌تواند آفات را از گیاه دور کند. مقدار زیادی تانن در قهوه نهفته است که با گذر زمان باعث به وجود آمدن لکه شده و آسیب پذیری بیشتر دندان‌ها را در مقابل مواد اسیدی افزایش می‌دهد.

انواع توت‌ها و انار

جالب است بدانید که رنگدانه‌هایی که رنگ سیری به توت‌هایی مانند تمشک، تمشک آبی، تمشک سیاه و انار می‌دهند باعث لکه دار شدن دندان‌ها می‌شوند.

مشروبات الکی

مطالعات نشان می‌دهد که این نوشیدنی‌های حروم و غیرمجاز باعث ایجاد سایه‌ای خاکستری رنگ روی دندان‌ها می‌شوند و هنگام تمیز کردن از لکه‌های زرد هم سخت‌تر پاک می‌شوند.

رنگ‌های خوراکی

آب نبات، شکلات ، نوشیدنی‌های ورزشی و نمک‌های غذایی با رنگ‌های خوراکی می‌توانند به مینای دندان آسیب رسانده و ریشه‌ها را آسیب پذیر کنند. بلافاصله بعد از مصرف مواد غذایی حاوی رنگدانه‌های خوراکی حتما مسواک بزنید و برای داشتن دندان‌های زیبا و مناسب مرتب به دندانپزشک مراجعه کنید.

نودل  یک غذای فوری است که در کمتر از ده دقیقه آماده می‌شود، و در بین افرادی که نمیخواهند وقت زیادی برای تهیه غذای مورد نیاز خود صرف کنند؛ طرفداران زیادی دارد. در ضمن قیمت پایین این ماده غذایی به محبوبیت آن را دو چندان کرده است.

عوارض مصرف نودل

نودل در عین حال که خوشمزه است؛ وسریع آماده می‌شود، می‌تواانند عوارض خطرناکی را در پی داشته باشد. پس افرادی این غذا را بیش از حد مصرف می‌کنند بدانند نودل هرگز نمی‌تواند جای غذا‌های مغذی را بگیرد همچنین این غذای محبوب سرشار از نشاسته است که این خود باعث چاقی می‌شود از عوارض دیگر آن می‌توان به دیابت ، مشکلات قلبی و خطر سکته مغزی را نیز اشاره کرد.

مادرانی هستند که نودل را جایگزین غذا‌های مغذی می‌کنند و در حقیقت می‌خواهند اشتهای فرزنداشان را با این غذای نیمه آماده افزایش دهند؛ این کار فقط شکمشان را پر می‌کند و در حقیقت یک سیری موقت به آنان دست می‌دهند که هیچ تاثیری در روند رشد و تکامل فرزندان ندارد، و نمی‌توانند ویتامین و سایر املاح مورد نیاز بدن را تامین کند؛ پس نودل نمی‌تواند غذای مفیدی برای کودکان باشد.

این غذا را زیاد نخورید!

نودل در حقیقت برای کودکانی که در حال رشد هستند بسیار مضر است؛ اما اگر کودک علاقه زیادی به این غذای محبوب دارد می‌توانید آن را با سبزیجات فراوان تهیه کنید تا علاوه بر کربوهیدرات مورد نیازی که در نودل یاقت می‌شود خواص و ویتامین‌های موجود در سبزیجات هم وارد بدنش شود.

در دوران بارداری خانم‌ها غذا‌های زیادی هوس می‌کنند؛ رشته فرنگی یا همان نودل از جمله غذا‌های وسوسه کننده می‌باشد که در دنیا طرفدار زیاد دارد. رنگ و بوی نودل ناشی از افزودنی‌هایی است که به ترکیب آن اضافه شده است؛ همچنین رنگ‌های مصنوعی، چربی‌های اشباع و آنتی اکسیدان‌های مصنوعی. عناصر غذایی مهم مانند پروتئین، آهن، فسفر و ویتامین‌های مفید درنودل وجود ندارد. پودر‌های طعم دهنده از نمک، قند، ادویه و «مونوسدیم گلوتامات» ساخته شده که بیشتر آن‌ها برای سلامت مضر هستند.

 

 

این غذای پر طرفداردر بین مردم جهان، مقدار کمی فیبر و پروتئین دارد و در نتیجه نمی‌تواند برای مصرف کننده مفید باشد. مادرانی که در د وران بارداری خود این غذا را زیاد هوس می‌کنند باید بدانند این ماده غذایی پر از نمک، سرشار از چربی‌های اشباع‌شده و مواد نگهدارنده است و مصرف بیش از حد آن می‌تواند به جنین داخل رحم مادر باردار صدمه وارد کند. بنابراین، مقدار مصرف رشته فرنگی باید در دوران بارداری زنان حامله محدود شود. همچنین، زنان حامله باید قبل از مصرف هر ماده غذایی با یک دکتر متخصص تغذیه مشورت کرده و در صورت توصیه پزشک، حد اعتدال را در مصرف آن ماده خوردنی و یا نوشیدنی نگه دارند.

 

نودل جزء آن دسته غذا‌هایی است که در دنیا طرفداران زیادی را دارد و طعم لذیذ آن همه را وسوسه می‌کند نودل‌های فوری مخلوطی از طعم‌های مصنوعی، مواد نگهدارنده، ادویه‌جات و رنگ‌ها هستند. نودل‌های فوری از لحاظ ارزش تغذیه‌ای در سطح پایینی قرار دارند، ولی به‌علت کالری بالا، بسیار چاق‌کننده‌اند. با مصرف نودل‌ها مخلوطی از مواد نگهدارنده و افزودنی‌های مضر را وارد بدن می‌کنید؛ که بسیار دیر هضم است.

توصیه می‌شود از خوردن زیاد نودل در طول هفته بپرهیزید و مصرف آن را به حداقل برسانید تا از عوارض بد این غذا در امان بمانید.