آیا نان چاق کننده است؟

بسیاری از مردم نمی دانند که آیا با خوردن نان چاق می شوند یا نه. خوب ، در این مقاله تصمیم گرفتیم به این سوال پاسخ دهیم و کمی بیشتر درباره مکانیسم سیری توضیح دهیم.

خبر را برای من بخوان

بسیاری از مردم نمی دانند که آیا با خوردن نان چاق می شوند یا نه. خوب ، در این مقاله تصمیم گرفتیم به این سوال پاسخ دهیم و کمی بیشتر درباره مکانیسم سیری توضیح دهیم.

به گزارش سایت طلا به نقل از استپ تو هلث(steptohealth)، سوالی که غالباً مطرح می شود این است که آیا با خوردن نان چاق می شویم یا خیر. لازم به ذکر است که هیچ غذایی صرفا چاق کننده یا لاغر کننده نیست. نکته مهم حفظ تعادل کالری است.با این وجود ، تأثیر هر ماده غذایی بر ترشح انسولین و سیری ممکن است منجر به پرخوری و افزایش وزن شود.

آیا خوردن نان باعث چاقی می شود؟

نان غذایی است که می تواند در یک برنامه غذایی متعادل لحاظ شود. با این حال ، اگرچه به خودی خود باعث افزایش وزن نمی شود، اما می تواند زمینه چاقی را فراهم کند.نان غذایی است که بیشتر از کربوهیدرات ها تشکیل شده است.

محتوای انرژی نان تقریباً 300-400 کیلو کالری در 100 گرم است. می توانید آن را در یک رژیم متعادل قرار دهید. با این حال، معمولاً از شاخص قند بالایی برخوردار است. این امر منجر به بالا رفتن انسولین در خون می شود.

نتیجه مصرف نان، احساس سیری لحظه ای با افزایش بیشتر اشتها است. بنابراین، ما در مورد غذایی که رضایت بخش نیست صحبت می کنیم. به همین ترتیب، ممکن است شما را به مصرف بیش از حد غذاها ترغیب کند.

شما نباید نان را به عنوان یک غذای جانبی میل کنید

نان غذایی است که مردم اغلب آن را به طور نادرست می خورند. ایده همراه داشتن وعده های غذایی با نان به معنای افزایش کنترل نشده در مصرف انرژی است که مردم حتی آن را در نظر نمی گیرند.

شما می توانید نان را با اعتدال مصرف کنید اما همیشه به عنوان عنصر اصلی در یک وعده غذایی قرار می گیرد. می توانید آن را مثلاً در شیرینی و پیتزا میل کنید.

از طرف دیگر ، بسیاری از افراد نان را با سس استفاده می کنند. این کار مقدار کالری را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. بعلاوه ، خوشبو بودن نان می تواند مردم را بر آن داشته باشد تا بیش از حد لازم غذا بخورند.

به همین ترتیب ،نان محصولی است که اکثر مردم هنگام ارزیابی رژیم غذایی خود آن را حساب نمی کنند. بسیاری از افراد آن را در وعده های غذایی اصلی مصرف می کنند ، اما نمی دانند که این ماده کالری است.

همه نان ها یکسان نیستند

با توجه به مواد تشکیل دهنده و فرایند تولید انواع مختلفی از نان وجود دارد. وقتی نوبت به خوردن نان می رسد ، همیشه ایده خوبی است که انواع غلات را انتخاب کنید.

علاوه بر این ، آنهایی که با استفاده از روشهای سنتی پخته شده اند از کیفیت تغذیه ای قابل توجهی برخوردار هستند.

قدرت سیر کنندگی غذاها

در مورد نان ، بهتر است گزینه های تهیه شده با آرد گندم کامل را انتخاب کنید ، زیرا آنها حاوی فیبر هستند و احساس پر بودن به شما دست می دهد.

هنگامی که شما در حال برنامه ریزی برای رژیم هستید ، علاوه بر در نظر گرفتن ارزش کالری غذا ، ارزیابی قدرت سیری آنها بسیار مهم است. بنابراین ، بهتر است از خوردن غذاهای فرآوری شده یا غذاهای سرشار از قند خودداری شود.

غذاهای سرشار از فیبر باعث انقباض معده و روده می شوند و گیرنده های مسئول انتقال احساس پر بودن را تحریک می کنند. وقتی نوبت به انتخاب غذاهای سرشار از کربوهیدرات می رسد ، باید کربوهیدرهای غلات کامل را در اولویت قرار دهید. آنها حاوی فیبر زیادی هستند و از شاخص گلیسمی پایینی برخوردار هستند ، که تولید انسولین را بسیار کمتر از قند تصفیه شده تحریک می کند.

نتیجه گیری در مورد اینکه آیا نان چاق کننده است یا خیر

هیچ غذایی صرفا چاق کننده نیست و نان نیز از این قاعده مستثنی نیست. با این حال، مردم تمایل نادرست به مصرف نان دارند زیرا اغلب از آن همراه با غذا استفاده می کنند.

اگر آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید ، باید مطمئن شوید که این ماده اصلی غذای شما است. همچنین برای جلوگیری از افزایش اشتهاباید از مصرف آن به عنوان میان وعده خودداری کنید.

به عنوان یک قاعده کلی، ایده خوبی است که از خوردن غذاهای سرشار از کربوهیدرات با شاخص قند بالا و غذاهای فرآوری شده خودداری کنید. مصرف فیبر برای مکانیسم سیری و جلوگیری از بروز بیماریهای سخت ضروری است.