با افزایش مطالعات و کارهای تحقیقاتی اخیرا مشخص شده است که بهترین دما برای کروناویروس ۲۶ تا ۲۷ درجه سانتیگراد است به شکلی که در دمای یاد شده ویروس میتواند تا ۴ روز عمر کرده و به راحتی از بین نخواهد رفت.
برخلاف آنچه که مطرح میشود، مصرف ویتامین C. میتواند احتمال ابتلا به ویروس را افزایش دهد این درحالی است که ویتامین c. برای بیماریهای تنفسی نیز مناسب نیست. از سوی دیگر مصرف ویتامینهای گروه B، زینک و در صورتی که از فقر آهن رنج میبرید، مصرف داروهای ضد فقر آهن توصیه میشود.
در صورت که تب شما بین ۳۷.۳ تا ۴۰ درجه سانتی گراد باشد این موضوع میتواند نشانهای باشد که شما احتمالا به کروناویروس مبتلا شدهاید. این در حالی است که با بروز بیماری آنفلوآنزا درجه حرارت بدن بیش از این میزان نیز خواهد شد.
مصرف آب فراوان به شکلی که رنگ ادرار شما به سفید تغییر کند توصیه میشود؛ همچنین نباید از مصرف فراوان میوهها غافل شوید.
دقت کنید که گلودرد و سرفههای خلط دار از نشانههای کرونا ویروس نیست و درصد بسیار کمی از مبتلایان ممکن است چنین علائمی داشته باشند.
بهتر است منزل شما تهویه مناسب داشته باشد و در طور روز با باز گذاشتن دربها و پنجرهها به گردش هوا در منزل خود کمک کنید. با توجه به اینکه این ویروس ملکولهای بزرگی دارد، نمیتواند از طریق هوا منتقل شود و معمولا بر روی سطوح مینشیند.
شرایط فعلی و تعطیلی مدارس و دانشگاهها برای تفریح نیست پس از خروج از منزل خودداری کنید و در صورتی که حیوان خانگی دارید او را برای گردش به بیرون از منزل نبرید.
در صورتی که مجبور به خروج از منزل شدید به محض ورود به منزل لباسهای خود را بلافاصله پس از ورود از تن خارج کرده و در محیطی مخصوص قرار دهید. در صورتی که امکانش برایتان فراهم است، با سشوآر گرفتن بر روی لباسها دمای لباس را بالا برده تا ویروسها از بین برود.
بنابر اعلام کانال خبری دانشگاه شهید بهشتی، از شست و شوی ماسک خودداری کنید و بنابر فراخور نحوه استفاده و مدت مجاز نگه داری ماسک آن را دور بیاندازید.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی گفت: با توجه به افزایش مسافرتها در ایام نوروز، برای مرحله دوم پیک کرونا آماده میشویم.
به گزارش مهر، داوود یادگاری، افزود: تجربه چین نشان میدهد که مردم باید همراهی کنند. در منزل ماندن پیک بیماری را کند کرد.
وی گفت: میزان بستری افراد افت کرده، اما اگر مسافرت بروند احتمال آلودگی بیشتر است.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی، ادامه داد: در بیمارستانها برای مرحله دوم پیک کرونا آماده میشویم.
یادگارینیا افزود: خود قرنطینگی در خانه تنها کافی نیست بلکه باید بهداشت هم رعایت شود.
وی افزود: افراد آلوده باید اتاق جداگانه داشته باشند.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی گفت: کوچک ترین خطایی در مقابله با ویروس جبران نخواهد شد. بسیاری از افرادی که خود میدانند در معرض خطر هستند و رعایت هم میکنند، اما با کوچکترین بیاحتیاطی به بیماری دچار میشوند.
یادگاری نیا افزود: مرحله کمون بیماری، خطرناک است و اگر رعایت نشود جان دیگران به خطر میافتد. قدم اول رعایت فاصله است. افرادی که مسنتر هستند یا زنان باردار بیشتر در معرض خطر بیماری هستند.