سایت خبری طلا

تاثیر استرس و سبک زندگی بر مدت زمانی که زندگی می کنیم

منبع: سایت طلا


امید به زندگی تحت تأثیر عوامل خطرناک مرتبط با سبک زندگی و یا میزان استرس است.


امید به زندگی تحت تأثیر عوامل خطرناک مرتبط با سبک زندگی و یا میزان استرس است.  

به گزارش سایت طلا،  بزرگترین دلایل کاهش امید به زندگی در مردان 30 ساله ، استعمال سیگار و دیابت است. سیگار کشیدن 6.6 سال و دیابت 6.5 سال از امید به زندگی آنها می کاهد. 

این نتایج بر اساس مطالعه ای انجام شده است که محققان انستیتوی بهداشت و رفاه فنلاند ، تأثیر عوامل خطر چندگانه ، از جمله موارد مرتبط با سبک زندگی ، را بر امید به زندگی زنان و مردان محاسبه کرده اند. 

این مطالعه همچنین نشان داد که عدم ورزش به شدت باعث کاهش امید به زندگی در مردان 30 ساله - تا 2.4 سال می شود. از طرف دیگر ، مواردی مانند مصرف میوه و سبزیجات فراوان می تواند امید به زندگی را افزایش دهد. 

برای زنان 30 ساله ، به عنوان مثال سیگار کشیدن امید به زندگی را 5.5 سال ، دیابت 5.3 سال و استرس سنگین 2.3 سال کاهش داده است. 

محققان امید به زندگی را با تغییر مقادیر هر عامل خطر به طور هم زمان و ثابت نگه داشتن مقادیر عوامل دیگر محاسبه کردند. 

پیش از این ، امید به زندگی معمولاً بر اساس تنها چند گروه فاکتور پس زمینه جامعه شناختی ، از جمله سن ، جنس و تحصیلات ارزیابی می شد. در این مطالعه ، ما می خواهیم تأثیر چندین عامل مختلف را بر امید به زندگی یک فرد ارزیابی کنیم ، بنابراین می توانیم تأثیرات آنها را با هم مقایسه کنیم .

تفاوت بین امید به زندگی زنان و مردان تا حد زیادی به دلیل عوامل خطرزا ربط دارد که می تواند تغییر کند. طبق آمارهای فنلاند ، تفاوت بین جنسها برای کلیه افراد 30 ساله بیش از 5 سال گذشته است ، که این امر نشان می دهدکه زنان دارای سبک زندگی سالم تر از مردان هستند.  

انتخاب سبک زندگی ، مانند سیگار کشیدن ، مصرف زیاد الکل ، رژیم ناسالم و عدم ورزش باعث افزایش مرگ و میر می شود ، بیشتر در گروه های جمعیتی است که موقعیت اجتماعی آنها ضعیف تر است.