درباره سرطان و ویروس کرونا چه می دانید
مهمترین چیزی که برای افراد مبتلا به سرطان وجود دارد ، اعمال اقدامات برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است. نیازی به اقدامات احتیاطی خاص وجود ندارد ، مگر اینکه پزشک معالج بیان کند.
مهمترین چیزی که برای افراد مبتلا به سرطان وجود دارد ، اعمال اقدامات برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است. نیازی به اقدامات احتیاطی خاص وجود ندارد ، مگر اینکه پزشک معالج بیان کند.
به گزارش سایت طلا، یکی از فرضیه هایی که در مورد ویروس کرونا وجود دارد این است که این ویروس فقط به طور جدی در افراد مسن تأثیر می گذارد. با این حال ، این طور نیست. هر شخصی که سیستم ایمنی ضعیفی دارد ، در معرض خطر ابتلا به کرونا است.
در میان آنها افرادی که مبتلا به سرطان هستند یا افرادی که تحت معالجه خاصی قرار دارند بیشتر در معرض خطر هستند. هر ویروس برای ایجاد بیماری باید بر سیستم ایمنی بدن هر فرد تاثیر بگذارد.
دفاع سیستم ایمنی بدن در افراد مبتلا به سرطان و سایر بیماری های مزمن ضعیف تر هستند. کسانی که تحت معالجه قرار می گیرند و ایمنی آنها کم است نیز دارای دفاع ضعیف تری هستند.
تفاوت زیادی در اقدامات پیشگیرانه افراد مبتلا به سرطان در مقابل ویروس کرونا وجود ندارد. در اصل ، آنها همان نشانه هایی را که همه افراد هنگام ابتلا به این ویروس، دارند را به شکل شدیدتر تجربه می کنند. بهترین راه برای محافظت از خود جلوگیری از تماس های اجتماعی است. جداسازی و دوری از راههای ایده آل برای جلوگیری از عفونت است.
وقتی در مورد جلوگیری از تماس با دیگران صحبت می کنیم ، ما فقط به محدود کردن تماس با افراد غریبه اشاره نمی کنیم. این امر شامل اعضای خانواده و کسانی می شود که بخشی از روال عادی زندگی فرد هستند.
ایده خوبی است که در صورت امکان بسته های دستکش ، یکبار مصرف بپوشید. اگر افراد به دلایلی مجبور به ترک خانه شوند ، همین مسئله صادق است.
ویروس کرونا در برابر صابون و آب بسیار آسیب پذیر است. این میکروارگانیسم ها دارای غشای خارجی لیپیدها یا روغن هستند که صابون به راحتی آن را از بین می برد. بدون این غشای خارجی ، ویروس از هم پاشیده می شود. بنابراین شستن دستان از همیشه مهمتر است.
در مواجهه با این توصیه ، بسیاری سؤال می کنند که آیا باید دست خود را بشویید زیرا ویروس از طریق پوست وارد می شود. پاسخ نه. این اقدامات بهداشتی به دلایلی که توضیح خواهیم داد باید انجام شود:
بیایید بگوییم که یک پستچی ویروس دارد و در نزدیکی بسته ای که قرار است تحویل دهد سرفه می کند. کسی که بسته را دریافت می کند هیچ ایده ای ندارد و بدون احتیاط بسته را تحویل می گیرد.
ویروس ممکن است به دست گیرنده سرایت کند ، اما برای ایجاد عفونت کافی نیست. اما اگر گیرنده صورت خود را لمس کند ویروس کرونا این فرصت را دارد که از طریق دهان ، بینی یا چشم وارد بدن شود. این امر مسری خواهد شد.
بنابراین بهتر است مرتباً دستان خود را بشویید. اگر ویروس هنوز وجود داشته باشد ، از بین می رود و خطری نخواهد بود. اگر در واقع ویروس موجود نباشد ، خوب است که عادت به شستن دست را ادامه دهید.
اطمینان حاصل کنید که باهرکسی که در یک خانه زندگی می کنید از توصیه های بهداشتی پیروی کند.
در عین حال ، تمیز کردن سطوح و اشیاء که افراد به طور مکرر لمس می کنند مهم است. به سادگی آنها را با یک صابون یا سفید کننده ، به خصوص درب های کوچک و سوئیچ های سبک پاک کنید.