یک فرصت تاریخی در انتظار طلا
در حالی که کووید ۱۹ یک جنگ را علیه اقتصادهای دنیا به راه انداخته، انتظار می رود که تلاش ها برای دستیابی به سرمایه های امن سودهای بیشتری را عاید خریداران طلا طی سال ۲۰۲۰ کند.
در حالی که کووید ۱۹ یک جنگ را علیه اقتصادهای دنیا به راه انداخته، انتظار می رود که تلاش ها برای دستیابی به سرمایه های امن سودهای بیشتری را عاید خریداران طلا طی سال ۲۰۲۰ کند.
به گزارش سایت طلا به نقل از سیکینگ آلفا، با توجه به جنگی که کووید ۱۹ علیه اقتصاد دنیا آغاز کرده، روندهای قبلی در بازار طلا رو به افزایش بوده و صندوق سرمایه گذاری SPDR Gold Trust، از ۱۹ مارس سال جاری میلادی تاکنون سودی معادل ۱۷.۳ درصد کسب کرده است. پس از مشاهده بیشترین دستاوردها از سال ۲۰۱۲ ، ما تنها شاهد کاهشی اندک در ارزش بازار بوده ایم و اکنون مشخص است که سرمایه گذاران فلزات گرانبها احساس می کنند حضوری همراه با عدم اطمینان در این بازار دارند.
تنها سوالی که باقی می ماند این است: قیمت ها تا کجا بالا می رود؟ قطعا تعیین دقیق قیمت ها برای دوره هایی که واقعاً بازارهای مالی جهانی در شرایطی تاریخی قرار دارند، دشوار است. طی یک ماه گذشته، رفتارهای نزولی(گاوی) بهای طلا ناشی از افزایش جریان های ورودی به EFTها بوده است. در این بازه زمانی SPDR Gold Trust سودی معادل ۴.۵۲ میلیارد دلار از این جریان های ورودی بدست آورده است.
اما در حالی که ممکن است این اعداد و ارقام چشمگیر به نظر برسند (و البته چشمگیر هم هستند)، سرمایه گذاران باید همچنان روی قدرت روند طولانی مدت متمرکز شوند چرا که این امر در نهایت اعتبار استراتژی های معاملات صعودی را که برای ETF طراحی شده، تعیین می کند. با مشاهده یک دوره کامل در کل سال گذشته، سرمایه گذاران می توانند درک بهتری از مکان هدایت بازارها بدست آورند.
البته وقوع چنین لحظات عظیم کنونی در فعالیت اصلی روند بازار اتفاقی نیست. خریدهای رسمی نشان می دهد که صاحبان بانک های مرکزی سراسر دنیا طی یک دهه گذشته ذخایر طلا را غصب کرده و دلایل چندانی نیز وجود ندارد که نشان دهد بانک مرکزی روسیه یا بانک خلق چین به زودی خرید طلا را متوقف می کنند.
در حالی که این دو بانک مرکزی به واسطه افزایش فعالیت های خود در زمینه خرید طلا طی سال های گذشته بیش از سایر کشورها در مرکز توجه بوده اند، اما به هیچ وجه تنها نهادهایی نیستند در روند صعودی این خرید حضور دارند! بانک های مرکزی هند، مکزیک و ترکیه از جمله این نهاها هستند. در عین حال باید درک کرد که بانکداران مرکزی چیزی جز وقت برای تمرکز روی این نوع فعالیت ها ندارند.