توصیه های برای بیماران قلبی در دوران شیوع ویروس کرونا
در حال حاضر ، با وجود یک عفونت جدید و ناآشنا در جهان ، شک و تردیدهای جدیدی درمورد افرادی که از شرایط پیشین مانند بیماری قلبی عروقی رنج می برند ، بوجود آمده است. در این مقاله تمام آنچه را که باید در مورد مسئله بدانید برای شما تعریف خواهیم کرد.
در حال حاضر ، با وجود یک عفونت جدید و ناآشنا در جهان ، شک و تردیدهای جدیدی درمورد افرادی که از شرایط پیشین مانند بیماری قلبی عروقی رنج می برند ، بوجود آمده است. در این مقاله تمام آنچه را که باید در مورد مسئله بدانید برای شما تعریف خواهیم کرد.
به گزارش سایت طلا، امروز ، با توجه به بیماری همه گیر فعلی ، نگرانی فزاینده ای بین بیمارانی که از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند ، وجود دارد. انجمن قلب آمریکا ، کالج قلب و عروق آمریکا ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری و سایر سازمانها توصیه هایی در مورد ویروس کرونا را برای بیماران قلبی عروقی وضع کرده اند و اطلاعات بیشتری در مورد این عفونت جدید و ناآشنا ارائه می دهند.
در حال حاضر ، متخصصان مطمئن نیستند که آیا بیماری های قلبی انتقال ویروس کرونا را تسهیل می کند یا نه. اما آنچه ما می دانیم این است که بیماران مبتلا به بیماری قلبی عروقی پیش آگهی بدتری دارند.
با توجه به همه اینها ، لازم است که احتیاط شدید صورت گیرد تا خطر عفونت کاهش یابد. مهمترین نکته این است که در خانه بمانید.
* ویروس کرونا چه تاثیری در بیماران قلبی عروقی دارد؟
درست است که افراد مسن و یا افراد مبتلا به بیماری مزمن نسبت به این بیماری آسیب پذیرتر هستند. با این حال ، این بدان معنی نیست که آنها احتمال زیاد ویروس را می گیرند یا این که ، در صورت عفونت ، جدی می شود.
هر مورد عفونت یک فشار بر قلب شما است و آن را مجبور می کند سخت تر از حد معمول کار کند. بنابراین ، اگر شخصی در حال حاضر از یک بیماری قلبی عروقی پیشرو رنج می برد ، یک عفونت می تواند باعث شود که قلب او حتی بدتر عمل کند. قلب قدرت پمپاژ خون به بقیه بدن را ندارد و این باعث تجمع مایع در ریه ها می شود.
مایع موجود در ریه ها باعث می شود بیماران از تنفس به طور عادی جلوگیری کنند و قادر به انجام صحیح تبادل گاز باشند. در نتیجه احتمال عوارض و ذات الریه افزایش می یابد.
علاوه بر این ، عفونت ویروس کرونا می تواند صدمه مستقیم به عضله قلب وارد کند ، تورم ایجاد کند و عملکرد آن را به خطر بیاندازد.
همانطور که می توان انتظار داشت ، خطر انقباض ویروس کرونا به میزان مواجهه فرد با سایر افراد آلوده بستگی دارد. همانطور که بیان کردیم ، متخصصان مطمئن نیستند که آیا بیماری قلبی عروقی شیوع ویروس کرونا را تسهیل می کند یا خیر.
بنابراین ، پیروی از توصیه های خاص برای بیماران قلبی عروقی در مورد ویروس کرونا مهم است. هدف اصلی جلوگیری از افزایش خطر ابتلا به عوارض بیشتر در ابتلا به بیماری پیش بینی شده است.
افراد مسن آسیب پذیر هستند زیرا سیستم ایمنی بدن ما با گذشت زمان ضعیف تر می شود. اگر علاوه بر این ، به وجود بیماری مزمن قلب اضافه کنیم ، خطر سلامتی فرد بیشتر است.
متأسفانه افراد بالای 60 سال بیشتر در معرض خطر ابتلا به اشکال جدی تر این عفونت هستند. وقتی افراد بالای 80 سال صحبت می کنند ، خطر حتی بیشتر است.
* چه توصیه هایی در مورد ویروس کرونا برای بیماران قلبی وجود دارد؟
در مورد بیمارانی که از بیماری قلبی عروقی رنج می برند ، توصیه های زیر اعمال می شود:
_ به درمان ادامه دهید و فراموش نکنید که روزانه داروی خود را مصرف کنید. هیچ دارویی برای درمان بیماری های قلبی عروقی در صورت ابتلا به بیماری مضر نیست.
_ مهم است که داروهای کافی و تجدید نسخه ها بدون ترک خانه را در خانه داشته باشید علاوه بر این ، احتمال تحویل دارو به طور مستقیم به خانه را بررسی کنید.
_ از مصرف بیش از حد مایعات خودداری کنید و نمک را محدود کنید.
_ مراقب غذاهایی باشید که می خورید. رژیم سالم یکی از مهمترین عوامل است.
_ تمرینات قلبی عروقی را در حین قرنطینه انجام دهید مانند : پیاده روی ، رقص ، تمرینات قدرت ، تعادل و انعطاف پذیری (کششی).
_ استراحت کنید و به میزان لازم بخوابید. این مهم برای این است که عضلات قلب شما از یک روز به روز دیگر بهبود یابد.