به گزارش سایت طلا ، مهم نیست که شما فردی گیاهخوار یا گوشت خوار باشید، آنچه اهمیت دارد این است که تصور خوردن گوشت سگ، موش و یا حشرات معده شما را به هم میریزد.
مردم کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای جنوبی رابطه خوبی با مصرف خوراکی حشرات، جوندگان، خزندگان، و خوراکهای عجیب برقرار کرده اند.
پیش از مطالعه این گزارش پیشنهاد میشود، درصورتی که از معده خود مطمئن نیستید، خواندن را ادامه ندهید! باید این واقعیت را درک کنیم که برخی خوراکهای بومی در نقاط مختلف جهان برای اهالی آنجا لذتبخش و قابلخوردن است.
در بخشهایی از مکزیک، از کرم گوش الاغ برای غذای محلی خود که نوعی سوپ است استفاده میشود.
در مکزیک از ملخ خشک شده به عنوان چاشنی در خوراک سبزی استفاده میشود.
میکرونوریتس تنها شرکت غذایی در اروپاست که از حشرات به عنوان مواد اولیه خوراکیهای خود استفاده میکند. این شرکت به ثبت بهداشتی اتحادیه اروپا نیز رسیده است. میکرونوریتس از حشرات برای انواع بستنی و بیسکوئیت استفاده میکند.
Entomophagy علم مصرف غذایی حشرات به عنوان منبع تأمین انرژی برای انسان است و معتقد است از حشرات به عنوان ترکیبی برای انواع غذاهای معمولی میتوان استفاده کرد. نمونه آن کیشه یا همان پای است که با کرم درست میشود.
در برخی از کشورهای جنوب شرقی آسیا از خون اردک یا خوک به عنوان پودینگ یا دسر استفاده میشود.
در شهر تاریخی یوگیاکارتا چین از مار کبرا به عنوان غذایی مغذی و گران استفاده میشود.
فستیوال غذاهای طبخ شده با گوشت سگ و گربه هرسال در اولین چین برگزار میشود. این فستیوال علی رغم اعتراضات انجمن جهانی حمایت از حیوانات همچنان برگزار میشود.
در تبوک عربستان نوعی مارمولک بومی به نام اوروماستیکس را خام یا پخته میل میکنند.
سرو تمساح طبخ شده همزمان با ۱۱۰ سالگی کلوب کاوشگران غذا در نیویورک