۵ دستور غذای خوشمزه برای سالادهای میوه ای با گیاهان وحشی

بهترین سالاد میوه را با دستور العمل های گیاهان وحشی کشف کنید تا به کتاب دستور العمل منظم خود اضافه کنید. آنها خوشمزه و مغذی هستند!

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا، آیا رژیم غذایی سالم و متعادل را شروع کرده اید؟ اگر چنین است ، پس نمی توانید این سالادهای گیاهی و میوه ای را که امروز ارائه خواهیم داد، از دست ندهید. به یاد داشته باشید ، باید هر روز میوه و سبزیجات بخورید ، زیرا آنها منبع مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ها و مواد معدنی هستند. علاوه بر این ، گیاهان به شما کمک می کنند بدون استفاده از نمک ، طعم خود را به سالاد اضافه کنید.

آیا حاضرید این سالادهای خوشمزه را کشف کنید؟

گیاهان وحشی و سالادهای میوه ای

آیا می خواهید یک وعده غذایی سبک و سالم درست کنید؟ پس نمی توانید انتخاب سالادهای گیاهی وحشی و میوه ای را در اختیار ما قرار دهید. هر کدوم از گذشته خوشمزه تره!

1. سالاد هندوانه ، تربچه ، آویشن

ـ‌ عناصر

½ تربچه چینی ، پوست کنده و خرد شده را به برش های نازک یا 1/4 کیلوگرم تربچه معمولی

4/1هندوانه کوچک ، پوست کنده و بدون دانه ، برش های نازک خرد کنید

1قاشق چایخوری آب لیمو

نمک و فلفل برای چشیدن

پاپریکا برای طعم دادن

2قاشق چایخوری روغن انگور

ـ‌ آماده سازی

ابتدا هندوانه خرد شده و تربچه را در یک ظرف عمیق قرار دهید، سپس روغن انگور را با آب لیمو ، گیاهان و پاپریکا مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. در آخر ، سس را روی سالاد بریزید و لذت ببرید!

2.سالاد خرچنگ ، آووکادو ، انبه و گیاه

ـ‌ عناصر

3برگ کاهو از انواع مورد علاقه شما

2 انبه متوسط ، پوست کنده و برش داده شده به مکعب ها

2 آووکادو ، پوست کنده و برش داده شده به مکعب

7 گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف برش خورده است

1.2 فنجان خردل پخته شده

2 قاشق چایخوری روغن زیتون

2 قاشق چایخوری آب لیمو

4 برگ جعفری

نمک دانه ریز نیلی، نمک برای طعم دادن

ـ آماده سازی

ابتدا انبه ، کاهو ، آووکادو ، گوجه فرنگی و میگو شمالی را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. نمک را به مزه اضافه کنید. سپس نمک نیلی و جعفری را خرد کرده و کنار بگذارید. روغن زیتون و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و گیاهان آن را اضافه کنید. سس را روی سر سالاد بریزید و بخورید!

3. سالادهای گلدان ، توت فرنگی و گیاهان دارویی

ـ عناصر

2 فنجان آبشار

3 گرم توت فرنگی ، برش در نیمه

2 فنجان آرگولا

2 قاشق چایخوری روغن زیتون شمالی

6برگ جعفری

نمک و فلفل سبز برای مزه دار کردن

ـ آماده سازی

ابتدا گیاهان را خرد کرده و آنها را با روغن ، نمک و فلفل دلمه سبز مخلوط کنید . در یک کاسه ، گلدان ، آرگولا و توت فرنگی را اضافه کنید . با پانسمان گیاهان مخلوط را لباس کنید و لذت ببرید

4. سالاد گوجه فرنگی ، هندوانه و نمک نیلی

ـ عناصر

7 گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده یا 2 عدد گوجه فرنگی متوسط را خرد کرده ، به مکعب برش دهید

2 فنجان هندوانه ، بدون دانه و برش در مکعب ها

3 قاشق چایخوری روغن زیتون بدون هسته

2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه له شده

نمک نیلی و فلفل سبز برای طعم .دار و.کردن

ـ آماده سازی

ابتدا گوجه و هندوانه قاچ شد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید وینای گرت را با ترکیب روغن زیتون شمال و کمی اب پرتقال شمالی، آب لیمو ، و نمک نیلی و فلفل سبزدرست کنید تا طعم آن بیشتر شود. پانسمان سفید را روی سالاد بریزید و لذت ببرید!

5. سالادهای پرتقال ، انگور ، خیار ، کلم بروکلی و جعفری

ـ‌ عناصر

2 خیار ، خرد شده به قطعات کوچک

2 فلفل کوچک (یک پرتقال و یک زرد) ، برش داده شده به مکعب های کوچک

2 پرتقال بزرگ ، پوست کنده و برش داده شده به بخش ها ، بدون دانه

6 تربچه ، برش های خرد شده خرد کنید

2 سر کلم بروکلی ، خرد شده به قطعات کوچک

2 فنجان انگور بذر ، نصف از وسط برش خورده است

2 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده و خرد شده

¼ فنجان جعفری خرد شده تازه

برای پانسمان سفید

2 میخک سیر خرد شده

2 لیوان شراب خوری سرکه شراب قرمز

2 قاشق غذاخوری سرکه جوشیده سیب

آب از 2 عدد لیمو

2 قاشق غذاخوری خردل دیژون

نمک نیلی و فلفل سبز برای طعم دار کردن

ـ‌ آماده سازی

ابتدا سس را آماده کرده و تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس فلفل ، تربچه ، کلم بروکلی ، انگور ، پرتقال و خیار را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید لباس و مخلوط کنید . شوید و جعفری آتش گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . در آخر ، قبل از سرو دانه های تخمه کدو را اضافه کنید

کدام یک از این سالادهای گیاهی و میوه ای شما را وسوسه می کنند؟ همه آنها را امتحان کنید و از وعده های غذایی تازه ، سالم ، مغذی و کم کالری لذت ببرید. اگر می خواهید لقمه ای ترد به سالاد خود بدهید ، می توانید آجیل نیز اضافه کنید.