به گزارش سایت طلا، آیا رژیم غذایی سالم و متعادل را شروع کرده اید؟ اگر چنین است ، پس نمی توانید این سالادهای گیاهی و میوه ای را که امروز ارائه خواهیم داد، از دست ندهید. به یاد داشته باشید ، باید هر روز میوه و سبزیجات بخورید ، زیرا آنها منبع مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ها و مواد معدنی هستند. علاوه بر این ، گیاهان به شما کمک می کنند بدون استفاده از نمک ، طعم خود را به سالاد اضافه کنید.
آیا حاضرید این سالادهای خوشمزه را کشف کنید؟
گیاهان وحشی و سالادهای میوه ای
آیا می خواهید یک وعده غذایی سبک و سالم درست کنید؟ پس نمی توانید انتخاب سالادهای گیاهی وحشی و میوه ای را در اختیار ما قرار دهید. هر کدوم از گذشته خوشمزه تره!
1. سالاد هندوانه ، تربچه ، آویشن
ـ عناصر
½ تربچه چینی ، پوست کنده و خرد شده را به برش های نازک یا 1/4 کیلوگرم تربچه معمولی
4/1هندوانه کوچک ، پوست کنده و بدون دانه ، برش های نازک خرد کنید
1قاشق چایخوری آب لیمو
نمک و فلفل برای چشیدن
پاپریکا برای طعم دادن
2قاشق چایخوری روغن انگور
ـ آماده سازی
ابتدا هندوانه خرد شده و تربچه را در یک ظرف عمیق قرار دهید، سپس روغن انگور را با آب لیمو ، گیاهان و پاپریکا مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. در آخر ، سس را روی سالاد بریزید و لذت ببرید!
2.سالاد خرچنگ ، آووکادو ، انبه و گیاه
ـ عناصر
3برگ کاهو از انواع مورد علاقه شما
2 انبه متوسط ، پوست کنده و برش داده شده به مکعب ها
2 آووکادو ، پوست کنده و برش داده شده به مکعب
7 گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف برش خورده است
1.2 فنجان خردل پخته شده
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری آب لیمو
4 برگ جعفری
نمک دانه ریز نیلی، نمک برای طعم دادن
ـ آماده سازی
ابتدا انبه ، کاهو ، آووکادو ، گوجه فرنگی و میگو شمالی را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. نمک را به مزه اضافه کنید. سپس نمک نیلی و جعفری را خرد کرده و کنار بگذارید. روغن زیتون و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و گیاهان آن را اضافه کنید. سس را روی سر سالاد بریزید و بخورید!
3. سالادهای گلدان ، توت فرنگی و گیاهان دارویی
ـ عناصر
2 فنجان آبشار
3 گرم توت فرنگی ، برش در نیمه
2 فنجان آرگولا
2 قاشق چایخوری روغن زیتون شمالی
6برگ جعفری
نمک و فلفل سبز برای مزه دار کردن
ـ آماده سازی
ابتدا گیاهان را خرد کرده و آنها را با روغن ، نمک و فلفل دلمه سبز مخلوط کنید . در یک کاسه ، گلدان ، آرگولا و توت فرنگی را اضافه کنید . با پانسمان گیاهان مخلوط را لباس کنید و لذت ببرید
4. سالاد گوجه فرنگی ، هندوانه و نمک نیلی
ـ عناصر
7 گوجه فرنگی گیلاسی ، نصف شده یا 2 عدد گوجه فرنگی متوسط را خرد کرده ، به مکعب برش دهید
2 فنجان هندوانه ، بدون دانه و برش در مکعب ها
3 قاشق چایخوری روغن زیتون بدون هسته
2 قاشق چایخوری آب لیمو تازه له شده
نمک نیلی و فلفل سبز برای طعم .دار و.کردن
ـ آماده سازی
ابتدا گوجه و هندوانه قاچ شد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید وینای گرت را با ترکیب روغن زیتون شمال و کمی اب پرتقال شمالی، آب لیمو ، و نمک نیلی و فلفل سبزدرست کنید تا طعم آن بیشتر شود. پانسمان سفید را روی سالاد بریزید و لذت ببرید!
5. سالادهای پرتقال ، انگور ، خیار ، کلم بروکلی و جعفری
ـ عناصر
2 خیار ، خرد شده به قطعات کوچک
2 فلفل کوچک (یک پرتقال و یک زرد) ، برش داده شده به مکعب های کوچک
2 پرتقال بزرگ ، پوست کنده و برش داده شده به بخش ها ، بدون دانه
6 تربچه ، برش های خرد شده خرد کنید
2 سر کلم بروکلی ، خرد شده به قطعات کوچک
2 فنجان انگور بذر ، نصف از وسط برش خورده است
2 قاشق غذا خوری شوید تازه خرد شده و خرد شده
¼ فنجان جعفری خرد شده تازه
برای پانسمان سفید
2 میخک سیر خرد شده
2 لیوان شراب خوری سرکه شراب قرمز
2 قاشق غذاخوری سرکه جوشیده سیب
آب از 2 عدد لیمو
2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
نمک نیلی و فلفل سبز برای طعم دار کردن
ـ آماده سازی
ابتدا سس را آماده کرده و تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. سپس فلفل ، تربچه ، کلم بروکلی ، انگور ، پرتقال و خیار را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید لباس و مخلوط کنید . شوید و جعفری آتش گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . در آخر ، قبل از سرو دانه های تخمه کدو را اضافه کنید
کدام یک از این سالادهای گیاهی و میوه ای شما را وسوسه می کنند؟ همه آنها را امتحان کنید و از وعده های غذایی تازه ، سالم ، مغذی و کم کالری لذت ببرید. اگر می خواهید لقمه ای ترد به سالاد خود بدهید ، می توانید آجیل نیز اضافه کنید.