به گزارش سایت طلا ،با شیوع ویروس کرونا در جهان، سلامت سیستم ایمنی بدن اهمیت زیادی دارد با مصرف تنها ۱۵ میوه طلایی، میتوانید سموم مضر و خطرناک داخل بدنتان را در کمترین زمان ممکن پاکسازی وسیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید. در ادامه به این ۱۵ میوه و خواص هر کدام اشاره میکنیم:
پاکسازی بدن با انجیر
انجیر یک میوه مغذی با خواص پاک کنندگی است که از تولید سم در ادرار جلوگیری کرده کبد و مثانه را پاکسازی میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن با زغال اخته
زغالاخته، میوه ضد باکتری است و بدن را از باکتریها و ویروسهای مضر که در مجاری ادرار معلق میمانند پاکسازی میکند.
سم زدایی بدن با گریپ فروت
گریپ فروت، سمزدایی طبیعی روده، معده و کبد را انجام می دهد. عصاره سرشار از مواد مغذی آن، یک سم زدایی قوی است.
جلوگیری از عفونت با بلوبری
بلوبری با حبس باکتریها در مجاری ادرار مثل یک آنتیبیوتیک عمل میکند و در نتیجه از عفونت جلوگیری میکند.
دفع سموم بدن با هندوانه
هندوانه حاوی سیترولین است که مثل یک فیلتر، کبد و کلیه را از آمونیاک پاکسازی میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن با خیار
خیار فقط در مراقبتهای پوستی استفاده نمیشود. چند تکه از آن را به آب آشامیدنی خود اضافه کنید تا آبرسانی فوق العاده برای بدن شما به همراه داشته باشد.
افزایش سلامت دستگاه گوارش با مصرف پاپایا
پاپایا به طور طبیعی از بدن سمزدایی میکند و انرژی و سلامت دستگاه گوارش را افزایش میدهد.
پاکسازی بدن با کیوی
کیوی با ویتامین c فراوان خود پاکسازی عمیقی در بدن انجام میدهد و باعث میشود صبح را با انرژی از خواب بیدار شوید.
باز کردن رگهای خونی با مصرف آووکادو
آووکادو، سرشار از آنتیاکسیدان است و رگهای خونی را باز میکند و سموم تخریب کننده شریانها را از بین میبرد.
پاکسازی دستگاه گوارش بدن با سیب
سیب، سرشار از پکتین است. این ماده ساخت سموم در بدن را کاهش میدهد و دستگاه گوارش را پاکسازی میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن با انار
انار منبع بسیار غنی از آنتیاکسیدان است. این میوه به جنگ بیماریها میرود و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
دفع سموم مضر بدن با توت فرنگی
توت فرنگی به دفع سموم بدن کمک میکند و به خاطر خاصیت ادرارآور بودن، باعث کاهش وزن می شود.
تقویت دستگاه گوارش با آناناس
آناناس حاوی بروملین است، یک آنزیم هاضمه که روده را تمیز و دستگاه گوارش را تقویت میکند.
بهبود عملکرد کبد با گوجی بری
گوجی بری ویتامین c بیشتری نسبت به پرتقال و بتاکاروتن بیشتری از هویج دارد. ویتامین c به دفع ضایعات از بدن کمک میکند و بتاکاروتن عملکرد کبد را بهبود میبخشد.
سیر یکی از پایه های ثابت نسخه های درمانی طب سنتی است و خواص فراوانی برای سلامتی دارد اما برای برخی از افراد که شرایط خاصی دارند خوردن سیر به هیچ وجه توصیه نمی شود.سیر حاوی آلیسین است که برای سلامتی مفید است و به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کند،همچنین به تولید آنژیو تانسین که به آرامش رگ های خونی کمک می کند جلوگیری می کند.
خواص فراوان سیر است که مردم سیر را به عنوان یکی از بهترین خوراکی ها بشناسند. یک بخشی از سیر برای درمان و بالا بردن سیستم ایمنی بدن استفاده می شود.مصرف مداوم سیر تا 63 درصد ازابتلابه آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری می کند و عفونت های گوارشی را درمان می کند ، اما مواردی هم وجود دارد که مصرف سیر مجاز نیست.
6 دسته از افرادی که نباید سیر بخورند و خوردن سیر برایشان مضر است
گاهی اوقات سیر نارس باعث تنفس سخت می شود. مصرف سیر نارس می تواند تاثیر عکس روی فرد بگذارد.در ادامه به موارد ممنوعیت مصرف سیر خواهیم پرداخت. مواقعی که باید از مصرف سیر خودداری کنید یا بهتر است بگوییم افرادی با این شرایط گزینه ی مناسبی برای خوردن سیر نیستند:
1. مصرف داروی ضد انعقاد :
سیر یک ضد انعقاد طبیعی است که بهترین درمان برای گردش خون است به همین دلیل توصیه می شود از مصرف سیر پرهیز کنید چون موجب خونریزی شدید میشود.
2. تپش قلب :
اگر بعد از خوردن سیر دچار تپش قلب می شوید بهتر است در این مورد احتیاط کنید.
3. بارداری :
مصرف سیر در دوران بارداری برای درمان به هیچ وجه توصیه نمی شود و حتما باید با مشورت پزشک مصرف شود.
4. فشار خون پائین :
اگر فشارخون طبیعی یا پایین دارید بهترین پیشنهاد این است که از خوردن سیر پرهیز کنید، چون خوردن سیر باعث افت فشار خون میشود.
5. مشکلات کبدی :
مصرف سیر تاثیر دارو روی بدن را کاهش می دهد. بیشتر داروها مخصوصا داروهای کبد و جلوگیری از بارداری، اگر با سیر مصرف شوند تاثیر بر عکس روی بدن می گذارند.
6. مشکلات گوارشی :
سیر برای دستگاه گوارش سنگین است، بنابر این اگر شما دستگاه گوارش حساسی دارید، سیر مصرف نکنید.