با مصرف زردچوبه سالم بمانیم
این ادویه زردرنگ که بخطر رنگش نامگذاری نیز شده است ممکن است موثر ترین مکمل غذایی موجود باشد.
با مصرف زردچوبه سالم بمانیم
این ادویه زردرنگ که بخطر رنگش نامگذاری نیز شده است ممکن است موثر ترین مکمل غذایی موجود باشد.
این گیاه که قدمتی هزاران ساله دارد از ابتدا در هند برای غذا و دارو استفاده می شد. به تازگی علم شروع به پشتیبانی از این سنت هندی ها کرده است و معتقد است که این گیاه حاوی خواص بسیاری می باشد.
بسیاری از مطالعات معتبر نشان می دهد که زردچوبه مزایای بسیاری را برای مغز و بدن انسان دارد و آن را به یکی از بهترین مواد غذایی موجود در دنیا تبدیل می کند. در ادامه ما به 10 مورد از مزایای این ادویه زردرنگ برای سلامتی اشاره خواهیم کرد که از نظر علمی نیز اثبات شده اند.
1. زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین می باشد که دارای خواص دارویی قدرتمند است.
2. کورکومین که ماده دارویی موثر در زردچوبه می باشد یک ترکیب ضد التهابی طبیعی است.
3. زردچوبه به شکل چشمگیری ظرفیت آنتی اکسیدان بدن را افزایش می دهد.
4. این ادویه باعث بهبود عمل کرد مغز می شود و خطر ابتلا به بیماری های مغزی را کاهش می دهد.
5. ماده موثر در این ادویه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
6. زردچوبه می تواند به شما در جلوگیری از سرطان و درمان آن کمک کند.
7. کورکومین ممکن است در پیشگیری و درمان آلزایمر مفید باشد.
8. زردچوبه می تواند به درمان بیماران آرتریت کمک کند.
9. این ادویه در کنار طعم فوق العاده ای که به غذا می دهد می تواند از شما در برابر افسردگی نیز محافظت کند.
10. و در انتها زردچوبه از طریق کورکومین ممکن است در به تاخیر انداختن پیری و بیماری های مرتبط با سن مفید باشد.