مهمترین راهکار موثر در برابر ویروس کرونا

نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که رعایت موردی در برابر ویروس کرونا مؤثرتر از شستن دست و حفظ فاصله اجتماعی است

خبر را برای من بخوان

به گزارش سایت طلا به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که استفاده از ماسک‌های صورت در برابر ویروس کرونا مؤثرتر از شستن دست و حفظ فاصله اجتماعی است.

این پژوهش تأکید می‌کند، استفاده از ماسک صورت محافظ‌ترین در برابر Covid-۱۹ است؛ محققان آمریکایی در بررسی اخیر خود دریافتند، تفاوت چشمگیری میان شمار مبتلایانی است که از ماسک صورت استفاده کرده‌اند؛ آنها تقریبا در برابر این ویروس ایمن هستند.

پژوهشگران آمریکایی در این مطالعه بیش از یک هزار نفر از مسافران یک کشتی در ماه مارس را که ۴۷۰۰ نفر خدمه و مسافر داشته تحت بررسی قرار دادند و مشخص شد، آنهایی که ماسک صورت داشته‌اند دست کم ۲۵ درصد کمتر از سایر افراد به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

این مطالعه همچنین نشان داد، کسانی که گزارش کردند اقدامات پیشگیرانه را در برابر ویروس کرونا انجام داده‌اند، نسبت به آنهایی که اقدامات پیشگیرانه را جدی نگرفته‌اند، به میزان قابل توجهی کمتر در خطر ویروس کرونا بوده‌اند

آیا هر«سرفه‌ای»‌ نشانه کروناست؟

فوق تخصص ریه گفت: بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است، به احتمال زیاد به کرونا مبتلا شده است.

سید علی جواد موسوی فوق تخصص ریهدرباره اینکه «آیا هر نوع سرفه‌ای نشان از ابتلا به کروناست؟»، اظهار داشت: متأسفانه روشی وجود ندارد که بگوییم سرفه کردن نشانه کروناست یا سرفه فرد، علت دیگری دارد.

وی ادامه داد: مهمترین چیز این است که برای نمونه، فردی دچار سرفه شده است و به مراکز درمانی مراجعه می‌کند و می‌گوید پدرم مبتلا به کرونا شده و ما می‌گوییم این فرد نیز به دلیل نزدیک بودن به فرد مبتلا به کرونا به این بیماری دچار شده است؛ یعنی اینها فاکتورهای کمک کننده است.

این فوق تخصص ریه با بیان اینکه ابتلا به کرونا مجموعه‌ای از یکسری علائم است، افزود: بیماری که دچار سرفه، بدن درد، ضعف، تب، اختلال بویایی و چشایی شده است احتمالا به کرونا مبتلا شده اما برای نمونه فردی اعلام می‌کند در اثر برخورد با دود دچار سرفه شده است؛ در نتیجه ما می‌گوییم این دیگر نشانه ابتلا به کرونا نیست و بیشتر منشأ آلرژی است.

این فوق تخصص ریه در پاسخ به این پرسش که «آیا به فردی که در مجاورت بیمار کرونایی بوده و فقط سرفه می‌کند می‌توانیم بگوییم مبتلا به کرونا شده است؟»، بیان داشت: بله، کرونا شدت مختلفی دارد و برخی بدون علامت هستند، برخی افراد فقط سرفه می‌کنند؛ یکی با اختلال چشایی و دیگری با اختلال بویایی مراجعه می‌کند.

موسوی در پاسخ به این پرسش که «آیا افراد مبتلا به آسم و آلرژی در خط ابتلا به کرونا هستند؟»، تصریح کرد: خوشبختانه بیماران آسمی کمتر دچار کرونا می‌شوند؛ البته این به معنای آن نیست که این افراد نباید نکات بهداشتی لازم را رعایت کنند.

وی متذکر شد: وقتی بیماری این افراد خیلی شدید شده و دچار تب، بدن درد، خستگی و کوفتگی شوند؛ این افراد باید به این علائم شک کرده و احساس کنند همراه با آسم و آلرژی مبتلا به کرونا شده‌اند.

.