غذا های مختلفی که می خورید تاثیرات متفاوتی را بر روی بدنتان می گذارد. آن ها می توانند شما را به بسیاری از بیماری ها مبتلا کنند و یا اینکه از سخت ترین بیماری ها نجاتتان دهند. به همین دلیل باید در انتخاب غذایی که مصرف می کنید دقت بسیاری داشته باشید.
التهاب روش طبیعی بدن برای محافظت از خود و مبارزه با عوامل بیگانه و بیماری زا می باشد و از این جهت بسیار مفید است چرا که به بدنتان کمک می کند تا سریع تر از بیماری رهایی یابد. اما از طرف دیگر اگر بدنتان به صورت دائم ملتهب باشد و التهاب مزمن داشته باشید (مثلا در اثر خوردن غذا های نامناسب) می تواند خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری های قلبی را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.
غذا هایی که روزانه مصرف می کنید به شکل قابل توجهی می توانند بر روی التهاب بدنتان تاثیر بگذارند در نتیجه با حذف غذا های التهاب زا از رژیم غذایی تان می توانید از التهاب مزمن و خطرات آن مصون بمانید.
در ادامه شش مورد از غذا هایی که برای بدنتان التهاب ایجاد می کنند را معرفی خواهیم کرد.
1. شکر و شربت های با قند بالا
2. اسید های چرب ترانس
3. روغن های گیاهی(سبزجات و دانه ها مانند روغن آفتاب گردان)، روغن هایی مانند روغن نارگیل، آووکادو و زیتون فوق العاده سالم هستند.
4. کربوهیدرات های تصفیه شده مانند ماکارونی
5. مشروبات الکلی
6. گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس