به گزارش سایت طلا ، سوپ پیازچه یکی از سوپهایی است که میتواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است.
سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث میشود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود. پیازچهها در واقع همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت میشوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایمتر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچهها بیشتر است.
مواد لازم
پیازچه: ۲۰۰ گرم
آب مرغ: ۱ لیوان
قارچ: ۱۵۰ گرم
جو (پرک): ۱.۵ پیمانه
هویج: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: دلخواه
مراحل پخت
جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید تا بجوشد.
هویجها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به آن اضافه کنید.
حدود ۱ ساعت زمان لازم است تا هویج خوب پخته شود.
سپس قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
وقتی سوپ جا افتاد شیر را اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از ۵ دقیقه زیرش را خاموش کنید.
مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
هنگام سرو این سوپ میتوانید از آبلیمو برای خوش طعمتر شدن استفاده کنید.