سایت خبری طلا

برای داشتن صورت زیبا این غذای خوشمزه را بخورید

منبع: سایت طلا


در گزارش زیر طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش می دهیم.


به گزارش سایت طلا ، سوپ پیازچه یکی از سوپ‌هایی است که می‌تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است.

 سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می‌شود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود. پیازچه‌ها در واقع همان پیاز‌هایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه‌ها بیشتر است.


مواد لازم

پیازچه: ۲۰۰ گرم
آب مرغ: ۱ لیوان
قارچ: ۱۵۰ گرم
جو (پرک): ۱.۵ پیمانه
هویج: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: دلخواه

مراحل پخت

جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید تا بجوشد.
 

هویج‌ها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به آن اضافه کنید.
 

حدود ۱ ساعت زمان لازم است تا هویج خوب پخته شود.
 

سپس قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
 

وقتی سوپ جا افتاد شیر را اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از ۵ دقیقه زیرش را خاموش کنید.
 

مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
 

هنگام سرو این سوپ می‌توانید از آبلیمو برای خوش طعم‌تر شدن استفاده کنید.