آخرین آمار کرونا در کشور/شدت موج دوم کووید-19 در فصل پاییز بیشتر است/کدام استانها در وضعیت قرمز قرار دارند؟

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۱۷ هزار و ۷۲۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۰۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۲۳۹ نفر رسید.

خبر را برای من بخوان

سیما سادات لاری روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۶ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۳۵۶ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور ۲۱۷ هزار و ۷۲۴ رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۰ هزار و ۲۳۹ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۷۷ هزار و ۸۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۲۹۱۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۸۷۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در استانهای کرمانشاه و کردستان گرچه شاهد کاهش موارد بستری بوده ایم اما وضعیت همچنان قرمز است. همچنین استانهای خوزستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و بوشهر در وضعیت قرمز قرار دارند و استانهای آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و البرز روند فزاینده ای در موارد بستری کووید۱۹ داشته اند.

واکسیناسیون کودکان را جدی بگیرید

وی افزود: توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در بیرون از خانه از واکسیناسیون کودکان غافل نشوند، امکانات لازم برای واکسیناسیون کودکان در مراکز بهداشتی فراهم است، غفلت از واکسیناسیون کودکان در آینده بار سنگینی بر دوش مردم و نظام سلامت وارد می کند.

شدت موج دوم کووید-19 در فصل پاییز بیشتر است

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز شدیدتر است.

دکتر «ویلیام شافنر» متخصص بیماری‌های عفونی از دانشگاه وندربیلت ایالات‌متحده آمریکا اظهار کرد: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز نسبت به آنچه در حال حاضر با آن روبرو هستیم شدیدتر است.

این کارشناس بیماری‌های عفونی گفت: با وضعیت نگران کننده‌ای مواجه هستیم چرا که کروناویروس جدید در سراسر ایالات متحده گسترش یافته و با آغاز فصل پاییز و شدت یافتن گسترش بیماری شاهد آن خواهیم بود که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی محلی قادر به مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیستند و از سویی دیگر مراکز درمانی اصلی نیز برای پذیرش این بیماران از ظرفیت لازم برخوردار نخواهند بود.

به گفته وی، در حال حاضر انجام تست‌های تشخیصی رو به گسترش است و تمرکز بیشتر بر آسایشگاه‌های سالمندان، زندان‌ها و مراکز اقتصادی است که این بیماری شیوع داشته و برای افراد پرخطر است تا میزان دقیق موارد ابتلا در کشور مشخص شود.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، وی تاکید کرد: بیماری کووید-۱۹ بیش از آنچه آمار‌ها نشان می‌دهد رو به گسترش است.

زالی: احتمالاً ۲۰ درصد تهرانی‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند!

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران ضمن اشاره به پیش‌بینی ابتلای ۱۴ تا ۲۰ درصد ساکنان تهران به کرونا گفت: بیشترین میزان ابتلا به کرونا در تهران مربوط به منطقه ۴ است.

دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران در گفت‌وگوی زنده بخش خبری شبکه تهران با اشاره به مطالعات انجام شده از ابتدای اسفند ماه تاکنون اظهار کرد: بر اساس مطالعات پیش بینی می‌شود که ۱۴ تا ۲۰ درصد ساکنان شهر تهران تاکنون به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

زالی با اشاره به آمار مبتلایان در مناطق مختلف تهران و گستردگی جغرافیایی و جمعیتی تصریح کرد: یافته‌ها حاکی از آن است که بیشترین میزان ابتلا به کرونا در تهران مربوط به منطقه ۴ شهری است که با ۹۰۰ هزار نفر، پرجمعیتترین منطقه شهری و جغرافیایی تهران به شمار می‌رود.

به گفته وی منطقه ۲ تهران با جمعیت ۸۰۰ هزار نفر در رتبه دوم از نظر میزان ابتلا به کرونا قرار دارد و مناطق ۱۴ و ۵ نیز در رده‌های سوم و چهارم قرار می‌گیرند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران کمترین میزان ابتلا به کووید ۱۹ در مناطق شهری تهران را مربوط به مناطق ۲۱ و ۲۲ ذکر کرد.
وی افزود: بالاترین میزان مرگ و میر در تهران نیز به ترتیب مربوط به مناطق ۴، ۱۴، ۲ و ۵ است که با توجه به این که منطقه ۴ یکی از مناطق گسترده و پرجمعیت تهران است در رده اول از نظر میزان ابتلا به بیماری و مرگ و میر ناشی از کرونا قرار دارد.

زالی توصیه کرد که به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری، گروه‌های ۱۶ گانه پرخطر از جمله افراد بالای ۶۵ سال و مبتلایان به بیماری‌های مزمن توسط مسئولان اداره‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی در فاز دورکاری قرار داده شوند. همچنین افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شدند و یا طبق نظر پزشک دارای علائم مشکوک هستند، در منزل بمانند و تا دو هفته پس از زمان شروع علایم از حضور در محل کار اجتناب کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از بستری ۳۷۸ بیمار در بخش‌های عادی و ویژه در بیمارستان‌های تهران در روز گذشته خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۵ بیماردر بخش‌های عادی و ۹۳ بیمار نیز در بخش‌های ویژه با تشخیص کووید ۱۹ بستری شدند که نسبت به روز قبل شاهد افزایش آماری بوده‌ایم.

وی افزود: ۶.۳ درصد مراجعان سرپایی به بخش‌های بهداشتی و درمانی در طی این مدت نیاز به بستری در بیمارستان داشتند که نسبت به روز قبل حدود ۱ درصد افزایش داشته است.

به گفته زالی ۳۰۷ نفر نیز در شبانه روز گذشته از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند که تفاوت قابل توجهی نسبت به روز گذشته نداشته است.

وی با اشاره به نظارت کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و مشاغل خاطرنشان کرد: قرار است تیم‌های نظارتی در قالب گشت‌های مشترک متشکل از کارشناسان حوزه پ‌های بهداشتی، تعزیرات، نیروی انتظامی و نمایندگان اصناف در این نظارت‌ها مشارکت داشته باشند.

به گفته زالی در این بازدید‌ها در مرحله اول کارشناسان ضمن نظارت بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی به ارائه آموزش لازم و توزیع بسته‌های بهداشتی خواهند پرداخت و درمرحله بعدی درصورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تخلف با واحد‌ها در چهارچوب قانونی برخورد می‌شود.