آمار فوتیهای کرونا دوباره بالا رفت/موج دوم شیوع ویروس کرونا قطعی است/۵ استان در وضعیت قرمز
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۲۲ هزار و ۶۶۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۴۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۵۰۸ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( ۸ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۰۶ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور ۲۲۲ هزار و ۶۶۹ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته،۱۴۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۰ هزار و ۵۰۸ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۸۳ هزار و ۳۰۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲۹۴۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۶۱۰ هزار و ۸۶۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استانهای بوشهر، ایلام، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی در وضعیت هشدار قرار دارند.
موج دوم شیوع ویروس کرونا قطعی است
رییس کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا موج دوم شیوع کرونا را قطعی خواند.
علی آقا محمدی در پایان جلسه کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا در جمع خبرنگاران گفت: دهمین جلسه این کارگروه امروز تشکیل شد که هدف از آن استفاده از فرصتهای موجود در موضوع شیوع کروناست. برهمین اساس مقرر شد پنجره واحدی به منظور اطلاعرسانی در حوزه این بیماری و پیشرفتهایی که در حوزه تحقیقات واکسن آن داشتهایم ایجاد شود.
وی ادامه داد: شش استراتژی برای دستیابی به واکسن این بیماری وجود دارد که در هر یک، شرکتهایی فعالیت میکنند لذا باید این شرکتها با مقررات رگولاتوری، سازمان غذا و دارو، موضوعات سرمایه گذاری و هماهنگی با دستگاههای دیگر آشنا شوند که از طریق این پنجره واحد این اقدام انجام خواهد شد. همچنین این پنجره واحد علاوه بر اطلاع رسانی کمک خواهد کرد تحقیقات این حوزه به صورت مشخص اطلاع رسانی شود و حامیان آن نیز مشخص شوند. ارتباط و هماهنگی با کشورهای منطقه در این حوزه نیز از همین طریق محقق خواهد شد.
رییس کارگروه ارزیابی فرصتهای مدیریت کرونا ادامه داد: این پنجره واحد با مسئولیت معاونت علمی ریاست جمهوری و همکاری سازمان غذا و دارو، بانکهایی که میخواهند مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کنند، رسانهها و ... تشکیل خواهد شد. قطعا با تشکیل این پنجره واحد مسائل سریعتر دنبال میشود تا ما جزو کشورهایی باشیم که سریعتر به نتیجه برسیم.
آقامحمدی در ادامه با تاکید بر اینکه موج دوم شیوع این بیماری قطعی است، ادامه داد: ما در حال حاضر در مرحلهی پایانی موج اول هستیم و استانهایی که موج شیوع این بیماری در آنها بیشتر انجام شده، امروز شاهد افزایش ابتلا هستند؛ لذا باید علاوه بر داشتن امید، احتیاط و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در دستور کار قرار دهیم، قطعا باید استفاده از ماسک به عنوان یک واجد شرعی و انسانی برای مردم قلمداد شود. این بیماری تنها دستگاه تنفسی را درگیر نمیکند. امروز افرادی وجود دارند که دستگاه ایمنی، قلب و مغز آنها درگیر شده لذا احتیاط بسیار مهم است و باید به آزمایشهای وزارت بهداشت توجه و اطمینان داشته باشیم.
فرمانده ناجا: ویروس کرونا هنوز مهار نشده است
فرمانده ناجا گفت: شرایط هنوز عادی نیست و مردم باید علاوه بر فاصله اجتماعی، دستورالعملهای پیشگیری از کرونا را رعایت کنند.
سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در جلسه شور عمومی ناجا با اشاره به شیوع مجدد کرونا، اظهارداشت: متاسفانه هنوز این ویروس مهار نشده و افزایش نگران کننده تعداد مبتلایان این بیماری در برخی استانهای کشور حاکی از این است که تعداد زیادی از هموطنان خطر ابتلا به این بیماری را جدی نگرفته و بدون توجه به دستورالعملهای بهداشتی و نیز فاصله گذاری اجتماعی در اماکن پرتردد حضور دارند که این امر به گسترش انتقال این بیماری کمک میکند.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی با بهره گیری از کلیه ظرفیت ها، امکانات و تجهیزات دوشادوش وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و نیز ستاد ملی برای سلامت، امنیت و ارتقاء احساس امنیت در میدان مقابله با کرونا حضور دارد.
وی خاطرنشان کرد: برخورد با محتکران تجهیزات و اقلام بهداشتی، نظارت بر فعالیت صنوف مختلف، برخورد با شایعه سازان در فضای مجازی و... در دستور کار پلیس قرار دارد و با برنامه ریزیهای صورت گرفته درصدد هستیم ماموریتهای خود را با قوت و قدرت مضاعف به نحو مطلوب انجام دهیم.
فرمانده ناجا به آمادگی بیمارستانها و مراکز درمانی ناجا در خدمات دهی به بیماران و مراجعان در این ایام اشاره کرد و ادامه داد: روند درمان بیماران تا حصول اطمینان از بهبودی کامل، با جدیت دنبال و پیگیری میشود.
سردار اشتری به نظارت دقیق و مستمر بر اجرای پروتکلهای بهداشتی و پیشگیرانه در یگانهای ناجا به ویژه مراکز انتظامی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه سلامت کارکنان ناجا و خانوادههای آنان برای ما بسیار مهم است از اجرای طرح غربالگری کرونا ویژه کارکنان این نیرو و خانوادههای آنها خبرداد و تصریح کرد: در این شرایط سخت، شاهد ایثار و از خودگذشتگی کارکنان ناجا هستیم برهمین اساس رعایت دستورالعملهای بهداشتی و پیشگیرانه در ماموریتها و نیز حفظ ایمنی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
فرمانده ناجا خاطر نشان کرد: شرایط هنوز عادی نیست و مردم باید علاوه بر فاصله اجتماعی، دستور العملهای پیشگیرانه و بهداشتی را رعایت کنند.