12 راهکار برای جلوگیری از دروغگویی

صداقت و راست گو بودن یکی از برجسته ترین صفات در میان انسان ها محسوب می شود که از نظر بسیاری از افراد یکی از نیاز های ضروری زیست اجتماعی می باشد.

خبر را برای من بخوان

12 راهکار برای جلوگیری از دروغگویی


صداقت و راست گو بودن یکی از برجسته ترین صفات در میان انسان ها محسوب می شود که از نظر بسیاری از افراد یکی از نیاز های ضروری زیست اجتماعی می باشد.

همواره یکی از شاخص های کشور ها و ملل پیش رفته راست گویی در میان مردمان و دولت مردان آن ها می باشد که توانسته است پیشرفت را برای ایشان به ارمغان آورد.

دروغگویی همواره امری مزموم و ناپسند میان مردم بوده و است. نه تنها فرهنگ ها بلکه ادیان مختلف نیز دروغگویی را مزموم دانسته و صداقت را نشانه فرد با ایمان می دانند.

اما خب گذشته از این ها می توان گفت همه افراد برای یک بار هم که شده در زندگی شان دروغ گفته اند و از این رو موضوع دروغ گویی و راست گویی به یکی از مسائل جامعه درآمده است و در روانشناسی و جامعه شناسی درباره آن حرف زده شده است.

روانشناسان معتقدند که دروغ گفتن در افراد به کودکی آن ها مربوط است که به محیط، ترس ها، خانواده ی آن ها و ... بازمیگردد. این موضوع نشان می دهدکه خانواده ها باید در تربیت فرزندانشان دقت بسیاری به خرج داده و آن ها را افرادی راستگو و صادق تربیت کنند.

با وجود تمام این موضوعات بسیاری از افراد گه گاه دروغ می گویند. اگر شما نیز جزء این دسته از افراد می باشید و دیگر نمی خواهید که دروغ بگویید ما در ادامه دوازده راهکار را به شما آموزش خواهیم داد که به شما کمک خواهد کرد.

1. دلایل و محرک های خود برای دروغ گفتن را بررسی کنید.

2. درباره دروغ هایی که تا به حال گفته اید فکر کنید.

3. تمرین کنید که به حد و مرز های خود پایبند بمانید.

4. از خودتان بپرسید که بدترین اتفاقی که ممکن است بیوفتد چیست؟

5. به خودتان فرصت دهید.

6. یادتان باشد که شما می توانید راستش را بگویید. حال به شکل دلخواهتان یا حتی ناقص. اما دروغ نگویید.

7. هدف دروغ را در بسنجید.

8. پذیرفتن و پذیرفته شدن دیگران را تمرین کنید.

9. دروغ گفتن خود را پیش خودتان یا هرکس دیگری توجیه نکنید. هیچ توجیهی پذیرفته نیست.

10. از خودتان بپرسید که واقعا لازم است که دروغ بگویید؟

11. توجه کنید که آیا مجبورید دروغ بگویید و به هر شکلی این موضوع یک آسیب روانی برای شماست یاخیر؟

12. با یک روانشناس صحبت کنید.(به خصوص مورد قبل)